Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Bot na złote jajka

xDominikax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, kolega ma takiego samego bota i u niego wszystko ładnie śmiga (odpala do 3ch botów naraz), natomiast u mnie występują crashe oraz błędy następującej treści:

beztytuucuo.png

na każdym koncie mam tylko jedną postać człowiek - mag, (próbowałem również zakładać nowe konta itd.), pasek skilli wyczyszczony, macra tez (oprócz tych tworzonych przez bota), próbowałem z mniejszą oraz większą ilością botów naraz odpalonych, nawet przy jednym bocie wyskakuje taki komunikat. Komunikat nie wyskakuje zawsze po takim samym czasie, dodatkowo przed tym patchem z makrami mogłem odpalić 5 botów naraz bez żadnych problemów po parę godzin dziennie. (jeśli potrzebne jest dodatkowe info, proszę napisać :))

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem Za, Stawiam zimnego browca za nowego bocika:P

beznazwy1kopiawo.jpg

"Seems so complicated to escape fate

And you can never understand 'til we trade places

Tell the world I feel guilty to bein anxious" - Letter 2 My Unborn Child

Opublikowano

xxx

Omg to jest dziwne co ty robisz. MrA zawsze się meczył i wstawiał go za darmo a ty chcesz za to kaske, trochę to głupie nie uważasz? Tym bardziej ze jeżeli się zna chociaż podstawowy angielski można wejść na forum twórców (solarstrike) i stamtąd ściągnąć ;/

Opublikowano

Siemka, trochę to trwało, ale bocik śmiga. Jeśli ktoś chce kupić za kasę w grze na serwerze Soraid zapraszam :) Oczywiście będą wysyłane aktualne boty nabierząco. Oferty piszcie na gadu.

GG : XXXXXXXXXX (nr gg nie będzie nikomu potrzebne, Kate) zapraszam

Takie ogłoszenia to dawaj na allegro, a nie tutaj! Nie lubię wyłudzaczy ;/

BTW:

Naucz się pisać poprawnie, bo straszne "byki" robisz =.=

Opublikowano

Proszę bardzo! Trochę przy tym posiedziałam, ale chodzi (przynajmniej u mnie).

KOCHAM CIE :P

beznazwy1kopiawo.jpg

"Seems so complicated to escape fate

And you can never understand 'til we trade places

Tell the world I feel guilty to bein anxious" - Letter 2 My Unborn Child

Opublikowano

Witam.

Mam problem tego typu, że ładuje profil, robi test macro i się "Zacina" tzn staje w miejscu i nic więcej nie robi... podmieniłem oczywiście wszystkie pliki tam gdzie trzeba było... zmieniłem nazwę w profilach na nazwę mojej postaci. Nie mam pojęcia co robię źle więc jak by ktoś mógł mi pomóc był bym wdzięczny;] Naprawdę próbowałem już wszystkiego i nie mam pojęcia co zrobić... mam Windowsa XP Service Pack 3 x32. Proszę o pomoc o.O

ps. Musi to być konto na którym jest tylko ta postać, która ma zbierać jajka czy mogą tam być też inne postacie?

Opublikowano

Witam.

Mam problem tego typu, że ładuje profil, robi test macro i się "Zacina" tzn staje w miejscu i nic więcej nie robi... podmieniłem oczywiście wszystkie pliki tam gdzie trzeba było... zmieniłem nazwę w profilach na nazwę mojej postaci. Nie mam pojęcia co robię źle więc jak by ktoś mógł mi pomóc był bym wdzięczny;] Naprawdę próbowałem już wszystkiego i nie mam pojęcia co zrobić... mam Windowsa XP Service Pack 3 x32. Proszę o pomoc o.O

ps. Musi to być konto na którym jest tylko ta postać, która ma zbierać jajka czy mogą tam być też inne postacie?

Usuń cały folder z tym botem i usuń w addonach folder z "ingamefunction". Następnie ściągnij tego bota co umieściłam, rozpakuj go np. w folderze z grą "INTERFACE" (ja osobiście tam mam folder z botem). Po rozpakowaniu bota wejdź w niego Złote_jajo/ADDONS i skopiuj z niego folder "ingamefunction" następnie wejdź do folderu z grą Program Files/Runes of Magic/INTERFACE/ADDONS i w tym folderze wklej cały folder "ingamefunction", który skopiowałeś z folderu z botem. Gdy to zrobisz wejdź w bota w folder "profiles" => Złote_jajo/scripts/rom/profiles i w tym folderze zmień nazwe pliku TwójNick.xml na nick z gry, który będzie Ci służył jako bota.

Ja w ten sposób wszystko zrobiłam i mi chodzi ładnie. A co do tego że musi być na koncie jedna postać, to jest bzdura. Na koncie z botem mam jeszcze z 5 postaci o niskim lvl-u i jakoś śmiga :). I ważna sprawa ustaw klawisze w grze na domyślne tak jak było, gdy "świeżo" instalowało się rom'a.

Opublikowano

Przykro mi Kate ale to nie działa... nic to nie daje. Próbowałem również na innych postaciach, nie przyniosło to pożądanych skutków;(

Nie wiem co mógłbym jeszcze zrobić, brak mi pomysłów już.

hmm a może się to gryźć z jakimś addonem??

Opublikowano

Niestety nie wiem czy to może nie współpracować z jakimś addonem, kiedyś tak miałam, że jakiś addon nie współpracował z pozostałymi, w tedy nie miałam bota, więc nie mogę Ci odpowiedzieć na to pytanie ;P. Ale mogę ci napisać jakie sama używam na obecną chwile addodów (nazwy skopiowałam z folderu "ADDONS"): AdvancedAuctionHouse, AdvQuestBook, Auto, Lootomatic, MonsterCardTooltip, pbInfo, PetAutoCraft, plantcare, StatRating, wowmap, WoWMapInstances, wowmap-poi i ingamefunction do bota.

Edit: Chochlik się wkradł ^^

Poprawiony bot (może teraz będzie Ci śmigał :P)

Zlote_jajo.rar

Opublikowano

usunąłem wszystkie poprzednie pliki podmieniłem i nic... w końcu pomyślałem i usunąłem wszystkie addony zostawiając tylko ten od bota... iiiii śmiga jak należy;] dziękuje za pomoc i za zainteresowanie;]

ps. pierwsze jajo już jest ;]

Opublikowano

Dzieki Kate nie mialem ostatnio czasu zeby poprawic botka

, ale widze ze ktos jeszcze to ogarnia :)

Tylko tak troszeczkę to ogarniam, po prostu miałam dużo szczęścia ^.^ (miałam wolna chwilę to posiedziałam przy tym xD).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...