Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Bot na złote jajka

xDominikax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić by mnie nie wykryli?? Co założę nowe konto to dostaje bana. Już nawet mam program co IP mi NIBY chowa a dalej nic, ciągle bany. Jakieś wasze rady????

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej ludziska widzę że wam wszystko działa ok, aczkolwiek ja mam jakiś nietypowy problem tak czytam i czytam od strony 1 i nic nie wykminiłem

:(.

Problem mam taki:

Gdy odpalam zlote_jaja.exe i pojawia się okno wprowadzam komendę rom/bot poczym nic sie nie dzieje :/

wyskakuje jedynie komunikat scripts\rom/bot.lua:12: cannot opec C:/Desktop/.../rom/adresses.lua: no such file or directory

mam ten plik pobrać zrobić czy jak ? :)

proszę o pomoc z góry dzięki

edit.

Ten problem rozwiązany wsytarczyło zrobić reinstal (był bałagan) + usuniecie addonów

Teraz mam inny problem a mianowicie ze :

scripts/rom/functions.lua :85: bad argument #1 to 'memoryReadIntptr'

:( tu już jestem zielony totalnie

edit.

po kilku szybkich działaniach okazało się że wystarczy odpalic plik zlote_jaja.exe jako administrator :)

Opublikowano

Dzięki za tego Bota wszystko elegancko działa leci oczywiście + dla ciebie Kate. Mam pytanie czy jest jakaś różnica co do lvl-a postaci która aktualnie zbiera jajka czy to bez znaczenia czy robi to 1lvl czy 60 :P z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Opublikowano

No 1 lvl-em nie wejdziesz raczej na farmę ^^. Tylko taka różnica by tam wejść, a przy zbieraniu nie ma różnicy, zależy od szczęścia przy zbiorach :).

Opublikowano

No 1 lvl-em nie wejdziesz raczej na farmę ^^.

a próbowałaś?:D;)

beznazwy1kopiawo.jpg

"Seems so complicated to escape fate

And you can never understand 'til we trade places

Tell the world I feel guilty to bein anxious" - Letter 2 My Unborn Child

Opublikowano

Tak, próbowałam :). Na farmę chyba można wejść od 15 lvl-u (lub po 10 lvl-u), nie pamiętam dokładnie ;d

Ja normalnie wchodziłem postaciami na lvlu 2 gim, od razu po samouczku gnałem do Varanas ;)

beznazwy1kopiawo.jpg

"Seems so complicated to escape fate

And you can never understand 'til we trade places

Tell the world I feel guilty to bein anxious" - Letter 2 My Unborn Child

Opublikowano

ok działa tylko czemu cały czas ten ESC wciska? nie da się tego jakoś usunąć? bardzo dużo czasu mu zajmuje "zastanawianie się" nad następnym krokiem...

Opublikowano

Ok, to najnowsza i na 100% działająca wersja, poprzednie chyba mi się pomyliło, ale na tym lecę aktualnie i działa wszystko.

Mała instrukcja... :) Tam jest folder interface>addons>ingamefucntions... to z nim wiecie co zrobić, a jak nie to wrzucić interface do folderu runes of magic. Potem wchodzicie w foldery aż do profiles i zmieniacie Twoj nick na nick postaci. potem odpalacie, wybieracie 29 i śmiga :) Więcej Wam nie wytłumaczę, gdyż więcej nic się nie da zrobić, pamiętajcie by skasować poprzednią wersję ingamefucntions i tyle.

rom.rar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...