Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Bot na złote jajka

xDominikax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kto pomoze mi troche w grze zamierzam grac i nie wiem jak zaczac itp a widze ze ten hack pomaga wbilem 7 lvl i od jakiego lvl ten hack jest i gdzie mam postawic postac czy co (prosze o kontakt gg 1794708 ) jestem na niewidoku

GaceekTV_signature_800x250.png

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już działa :D Okazało się że postacie od 50+ nie chcą wgl botować.

Hmm wróć się na 1 lub 2 strone i zobacz, że pisałem to :> Ale dlaczego tak jest, to nie miałem czasu sprawdzić..

Opublikowano

wydaje mi się, że masz błędny (uszkodzony?) plik functions.lua.

Łap pliki:

http://rom-bot.googlecode.com/svn/trunk/

http://rom-bot.googlecode.com/svn/trunk/rom/functions.lua

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Działa jak marzenie :) Dopiero co zrobiłem bo miałem lekkie problemy ale jest git.

Jak ktoś ma błąd statistic character czy jakoś tak to zróbcie to:

- sciągnij tortoiseSvn/zainstaluj

- usuń plik zlotejajo/script/rom "addresses" (ściągnie sie nowy, w starym miałem jakiś błąd)

- wpisz w bocie rom/svnupdate

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli łaska daj Plusika!

Opublikowano

elektroman i skrabix23 wydaje mi się że błąd który podał electroman nie miał związku z lvlem ;) musicie poprostu zostawić wolne miejsce w dolnym pasku szybkiego wybierania w grze ponieważ bot musi gdzieś włożyć "RB Comand"

Opublikowano

HUj wam w dupy jebani bociarze a temu co dodal bota wielki murzynski huj w dupsko MODERATOROWI tego forum tez huj w dupe razy 10 za to ze zablokowal mi 1konto spoko mam chyba z 6 jeszcze

a gowno nas obchodzi twoje zdanie i pomysl do czego to forum jest cos sie nie podoba to idz ogladac smerfy

Opublikowano

tego bota raczej nie ustawisz na farme.

aktualizowalem bota tymi 2 komendami z str 3, mam ten plik z str 3 i dalej po pewnym czasie postac dusi esc, pomocy bo nie moge zostawic bota na dluzejnic 30 min bo przestaje dzialac : d

Opublikowano

tego bota raczej nie ustawisz na farme.

aktualizowalem bota tymi 2 komendami z str 3, mam ten plik z str 3 i dalej po pewnym czasie postac dusi esc, pomocy bo nie moge zostawic bota na dluzejnic 30 min bo przestaje dzialac : d

odswiezam bo spadlo, zostawilem bota na noc i szok ! 4 jajka, przez ten blad bot jest praktycznie bezuzyteczny. . .

Opublikowano

odswiezam bo spadlo, zostawilem bota na noc i szok ! 4 jajka, przez ten blad bot jest praktycznie bezuzyteczny. . .

trochę to dziwne, u mnie po nocy jest zawsze +30 złotych jaj

819531478353821175209.gif

Opublikowano

chodzi o to ze bot dzialal moze 30 min i przestal, stal i dusil esc z komenda "oczyszczam", i wlasnie chodzi o to jak naprawic ten blad

Bot dziala mi zbieral jajka 2 dni :) scagnij sam skrypt na jajka i postepuj zgodnie z moim poradnikiem http://www.youtube.com/watch?v=gSQuQ8uDRIY i tam gdzie sa waypoint to wklej skrypt no i wiadomo ;] bo ten update co jest na 3 stronie to jakas lipa wrazie gdyby nie zadzialo to moge wstawic na forum takie jakby obejscie i napewno zadziala :)

Opublikowano

sciagnac ten pliczek z filmu i co dalej ? bo nie ogarniam : d , jaki skrypt podmienic ?

Skrypt na zlote jajka do waypoint(folder w MicroMacro) prosciej sie nie da.Jakbys mial dalej problem nakrece ci video tuta -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...