Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowe pliki serwerowe by sherer FreeBSD 9.0 64/32 bit

sherer

Jak się podobają pliki?  

254 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pliki podobaj? Ci si? i czy mam robi? kolejn? wersj??

• TAK
      184
    • NIE
      13
    • I hate Justin Bieber!
      72

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pliczki smigają jak ta lala..mam tylko problemik z:Fatal error: Call to undefined function session_start() in /usr/local/www/data/register.php on line 373 na stronce przy rejestracji co mam z tym zrobić..za pomoc wiele plusików..prosze wytłumaczyć jak dla barana bo jestem totalnym nupem:)))

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To też robiłem i nawet jak uruchamiam serwer to mam to Can not get public ip adress nie można pobrać ip ..

@DOWN szkoda, sherer poradzisz coś ?

h65xnex.png

Opublikowano

To też robiłem i nawet jak uruchamiam serwer to mam to Can not get public ip adress nie można pobrać ip ..

@DOWN szkoda, sherer poradzisz coś ?

To samo mam już co ty ...a szkoda:(...śmigało do pewnego momentu potem zawiecha zrobilem restart i juz niestety ip...

Opublikowano

Wcześniej nie wpisywałem tej komendy a i tak nic nie dało .

Wszystko to samo co u ciebie... tez nie wpisywalem tej komendy...wszystko posypało sie jak domino...raczej daruje sobie prace na tych plikach..pisałem o problemach z reja stronki ale echo..no spoko.pozdrawiam

Opublikowano

Gdybys jeszcze mogl daj skryp na komende /stop bo ten co jest nie dziala ;/

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Mi już nic nie pomaga, robię wszystko dobrze aż do restartu bazy a i tak nie ma ani strony ani nie można się połączyć z ftp .

h65xnex.png

Opublikowano

Strona mi nie dziala ;p pisze takie cos :

Fatal error: Call to undefined function session_start() in /usr/local/www/data/index.php on line 2

Opublikowano

@UP

Zobacz czy masz dobre IP wsawione w header.php w plikach strony

@Topic

Ja mam za to maly problem - a mianowicie nie uruchamia mi sie CH4. Zainstalowalem je po instalacji plikow bazy, zmodyfikowalem troche strone wszystko ladnie dziala ale jak uruchamiam serwer, skrypt pyta ile CH odpalic, wybieram 4 i uruchamia sie wszystko oprocz CH4 :/ Restartowalem system kilka razy, przeinstalowywalem baze (posiadam pliki serwerowe 32bit) i nadal to samo...

Opublikowano

A ja mam problem z ulepszeniami ;/

Nawet bojowego nie da się ulepszyć.

Pisze : nie możesz dodać wartości.

I jedyne co mi się nie podoba w tych plikach, to brak dmg broni.. a to zajmuje bardzo dUużo czasu.

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Opublikowano

A ja mam problem z ulepszeniami ;/

Nawet bojowego nie da się ulepszyć.

Pisze : nie możesz dodać wartości.

I jedyne co mi się nie podoba w tych plikach, to brak dmg broni.. a to zajmuje bardzo dUużo czasu.

Ustaw ID w refine_proto .

Dopisz do broni

Za pomocą item_proto konwerter by axor zrób sobie item_proto_dump.xml i wklej do clienta =)

@UP

@Topic

Ja mam za to maly problem - a mianowicie nie uruchamia mi sie CH4. Zainstalowalem je po instalacji plikow bazy, zmodyfikowalem troche strone wszystko ladnie dziala ale jak uruchamiam serwer, skrypt pyta ile CH odpalic, wybieram 4 i uruchamia sie wszystko oprocz CH4 :/ Restartowalem system kilka razy, przeinstalowywalem baze (posiadam pliki serwerowe 32bit) i nadal to samo...

Podeślij mi na PW skrypt odpalający channele, a oddam wam tu wersję poprawioną =P

Opublikowano

Ja mam problem tego typu:

Gdy wpisuje login (root) ...nie mogę wpisać passwordu..tak jakby martwe pole...jak by nie działało mi te pole. CO mam zrobić? Proszę o szybką odp.

asdmrv.png

Opublikowano

@UP. Nie widać tego jak wpisujesz hasło ... Po prostu wpisz hasło, kliknij enter i będzie ^^

Co do tematu, a raczej plików zawartych w nim.

Pliki zapowiadają się fajnie, lecz są jeszcze mało dopracowane, jak powiedziałeś to dopiero wersja beta, niby jakiś tam poradnik dla serwerów hamachi jest, lecz też mało w nim jest napisane, nie napisałeś, co trzeba zaznaczyć w sysinstall ... -> DEO no -> no czy no ->yes , jakie IP wpisać itp...

Jak wcześniej inny zauważyli nie działa stop, wyskakują błędy ... Jak to poprawisz będzie ok,

Opublikowano

Wszyscy którzy mają problem z rejestracją, odpalcie plik register.php i usuńcie funkcję php otwierającą sesję - session_start();

Polecam również otworzyć header i podmienić linki bo niektóre nie działają no i wywalić skrypt logowania bo takowego niema.

Opublikowano

@UP

tylko ze tam nie da sie wpisac nidzie IP zadnych cyferek tam nie ma ;ptylko co do config.php

Opublikowano

@UP, nie wiem czy coś Ci to coś da, ponieważ te pliki nie są dopracowane,

@TOP. Drogi Shere'rze ... Czy zamierzasz poprawić te pliki, nie wiem czy robić sobie nadzieję ?

Opublikowano

No wiec mam nowy problem kolegow loga podczas wybierania postaci ;p dalem mu lanucher na ktorym ja wbijam i moj root co mozna zrobic ?

Opublikowano

UP. Odblokowałeś porty portmapem ?

@bakupan.

To nie jest trudne, robisz praktycznie tak samo jak bez hamachi, tylko że najpierw ściągasz hamachi, robisz nowe sieci itp ... Jak to zrobić wyczytasz z innych poradników, w VirtualBoxie , wchodzisz w ustawienia i zakładka Sieć, masz tam do wyboru, NIEPODŁĄCZONA, NAT itp ... Klikasz mostkowa karta sieciowa, poniżej wybierasz hamachi ble ble ...

Jeżeli to zrobiłeś, klikasz ok, potem robisz tak samo jak w poradniku . W sysinstal jak już dojdziesz do tego gdzie można dać 2x NO, lub NO,YES to musisz kombinować ... Ale raczej dajesz NO, potem YES, Edytujesz IPv4 na IP z hamachi, i to poniżej na IP z koncówka .100, to takie 255.255.255.0 zmieniasz na 255.0.0.0 klikasz ok i dalej robisz tak samo ...

Opublikowano

UP. Odblokowałeś porty portmapem ?

Oczywiście

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...