Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowe pliki serwerowe by sherer FreeBSD 9.0 64/32 bit

sherer

Jak się podobają pliki?  

254 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pliki podobaj? Ci si? i czy mam robi? kolejn? wersj??

• TAK
      184
    • NIE
      13
    • I hate Justin Bieber!
      72

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zresetowal mi sie pc i mam inny problem zrobilem nowa maszyne skonfiugorowalem i jak wpisuje /SF2010.sh to mi wyskakuje ze command not found. czyli to oznacza ze pliki mam juz zainstalowane? i jak tak to co dalej robic aby wrocic do instalacji tych questow i chanelli?

Back to BF3...

Opublikowano

Zresetowal mi sie pc i mam inny problem zrobilem nowa maszyne skonfiugorowalem i jak wpisuje /SF2010.sh to mi wyskakuje ze command not found. czyli to oznacza ze pliki mam juz zainstalowane? i jak tak to co dalej robic aby wrocic do instalacji tych questow i chanelli?

Jeżeli przed uruchomieniem komputera zainstalowałeś questy i używasz tego samego pliku z wirtualną maszyną - to już będą zainstalowane.

Opublikowano

wpisz /open ox sprawdz czy działa

albo teleportuj się na mapke ox o ile tobie działa na tych plikach wpisz /m 20358 i tam już powinno być

jeżeli ci mapka nie działa można ją wgrać tylko po wgraniu server się sypie ;p umnie tak było

mam problem mianowicie gdy kumpel chce wbić na server loguje sie na konto przy wybieraniu postaci go wywala :/ czy to wina clienta czy servera?

Opublikowano

Panowie, mam problem, server odpalony, ale nie umie wejść na tą stronę oraz połączyć się z moim klientem.

Nie mam zewnętrznego ip ale powinno działać, bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Wie moze ktos jak na tych plikach ustawic quest na start? Zmieniam caly czas quest give_basic_weapon.quest itp i nic nie dostaje.... niech ktos napisze jak wie co trzeba zrobic

Opublikowano

Mam taki problem a mianowicie amm Win 7 64bit . Ściągnąłem wersje plikow na 64x bit i , gdy utworze maszyne pozaznaczym karty, procki i chcę ją odpalić wywala taki błąd.

Nie udało sie otworzyć sesji dla maszyny wirtualnej.

PROSZĘ O POMOC!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam kilka pytań dotyczacych robienia serwera na tych plikach

1. Czy w kliencie wpisujemy w roocie wpisuje sie zwykle ip 192.168.1.1 czy 192.168.1.195

2. czy trzeba odblokowywac porty do poprawnego działania ?

3. Jak naprawic rejestracje ?

Call to undefined function session_start()-czy ktos wie jak to naprawic ??

zbieram +++++

Opublikowano

mam kilka pytań dotyczacych robienia serwera na tych plikach

1. Czy w kliencie wpisujemy w roocie wpisuje sie zwykle ip 192.168.1.1 czy 192.168.1.195

2. czy trzeba odblokowywac porty do poprawnego działania ?

3. Jak naprawic rejestracje ?

Call to undefined function session_start()-czy ktos wie jak to naprawic ??

jeśli chcesz rejestracje naprawić wklej to tam ... http://www.megaupload.com/?d=8NQL444B

porty do stronki masz podane inne znajdziesz http://www.mpcforum.pl/topic/70765-how-to-portmap-by-sebasebase/

ZellMT2 wejdź do \quest\object\notarget\login i tam masz give_basic_weapon

tam zmień

Opublikowano

mam taki problem poniewaz na wszystko ja moge wejsc natomiast nikt inny nie kombinowalem z portami w routerze i odblokowalem port 80 i inne tez o 11003 do 13099

wtedy udalo sie weisc innym na strone ale do gry nie wie ktos jak to rozwiązac

zbieram +++++

Opublikowano

Poprawnie zainstalowałem.

Nie działa komenda /usr/local/etc/rc.d/mysql-serwer restart.

Wyłączyłem vb i wpisałem passy ponownie. Jaka komenda na włączenie i restart serwera? Nie znam się na 2010.

df7e059bdd1568baab4ab7e125a8974c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...