Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [Dedyk] [Hard]

Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tylko utrudnienie dla szaraków, którzy nie mają większego pojęcia o tym, co robią. Potestuj sobie jednak ile funkcji moda faktycznie działa u nas, bo to jest właśnie naszym dużym atutem.

Nie używam kamera dla jego opcji multihack, czy innych któe ułatwiają granie.

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram 2 raz

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opłaca się zaczynać tutaj gre od nowa ?

Teoretycznie tak... To zalezy. Jak masz czas na gre itp to na luzie. Ja grajac wieczorkami po tygodniu mialem 75 lvl, full eq +8-9 itd... Takze zrobic eq zrobisz, ale server jest stary i po osciagnieciu pewnego levelu zaczyna sie strasznie nudzic ;-)

Ironiczny

LEGACY

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ma ktoś informacje dlaczego OFF ?

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Nie będzie Tiverii s2, a powinna być, bo na s1 zbyt długo górował bs i teraz graja tylko Ci co mają eq 4x15 ^^

Lub Ci ktorzy o tym nie wiedza, oraz osoby ktore juz maja eq.

Osobiscie twierdze, ze nie warto juz od nowa zaczynac, bo malo ludzi, sprzedac cos ciezko..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No niestety, bardzo dobrze wspominam ten serwer, był to zajebisty medium klasyk. Niestety teraz nie opłaca się zaczynać...Ludzie już nie sprzedają itemów z bs-a, zostawiają dla siebie, chyba że grę kończą, ale co to za sens walczyć z takimi...z BM-ami nie masz szans jeśli nie masz lwiej +9 siła, nno, lud, zręka, stalka +9 2k hp 20 speed zaklęć 50 wartość. Wiem o tym dobrze, bo pół roku temu z kumplem zrobiliśmy BM-a top 1. Nikt nas nie mógł rozwalić, chyba że JOKO. Na S2 tiverii byłoby fajnie, zmienianie bonów by mieć jak najlepsze eq, a nie bs-owe, ten kto się zna na bonusach, ten jest najlepszy. No cóż, Balon robi duży błąd, powątpiewam, że ci co już mają eq top 1 z bs-a by nie zagrali na s2...Napewno więcej ludzi by na S2 grało, każdego odstrasza to, że jedni mają już itemy 4x 15% i 2k hp, a inni muszą się bawić w 2x10% i 15% z 1k hp.

Może kiedyś S2 wyjdzie, a póki co - nie polecam tu zaczynać.

A co do tego, że wolicie się zająć rozwojem tiverii s1 - jakim rozwojem ? Dodaliście jakąś tam mape trolli, szept obok treści wiadomości na chacie, co ma również paradi****mt2, bon na mistyki w przeglądzie bonusów, raporty jakieś wojenne, dodaliście super sposób na zmiany bonów, jednak o wiele wiele za późno, system energii który mało daje + jest na innych serwach i parę innych drobnych zmian.

Graczy coraz mniej, a wy nic z tym nie robicie - założę się o 300 zł, że na S2 byłoby znowu 1000 + graczy, bo każdy wie, że brakuję mediumów klasycznych bez 10000000 nowych chińskich broni wielkości m1, każdy również wie, że tiveria to b.stabilny serwer - stoi już 2 lata jeśli nie więcej.

Nie rozumiem was.

Ale jedno wam przyznam - pomysł na możliwość ustawienia, jakie IP może się zalogować na konto to najlepsza rzecz, która zmniejsza ryzyko kradzieży do minimum.

xnzn.jpg
Opublikowano

Co by to było jakby zrobili S2...Znowu byłoby na 100% 1500 online jak kiedyś...To był najlepszy serwer na jakim grałem, zaraz po ravii...niestety, ale wychodzi na to, że admini Balon i Sui boją się, że s2 to będzie nie wypał + S1 padnie. No cóż - wygląda na to, że nigdy nie doczekamy się na tiverie s2.

xnzn.jpg
Opublikowano

miałem nawet dzisiaj sen o niej ! :DDD hahaha, żebyście nie myśleli, że jestem jakimś no-life , po prostu wczoraj przeglądałem sobie ten serwer i akurat mi się przyśnił. Na prawdę grałbym w 100% do końca serwera jakby wyszedł s2 , może petycja? Wtedy zrobią!

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Zgadzam się z kolegom wyżej! Moim zdaniem Triadica jak i Tiveria to były najlepsze serwery na jakich grałem! Niestety prawda jest taka, że od dłuższego czasu nie warto wchodzić na Tiverie, bodajże już od czasu jak większość osób kończyła biologa na 100 poziomie. Sam mam tam 95 poziom Body i miło wspominam tam te czasy, exp wojny, rozmowy, wypady itp. Serwer na prawdę był idealny! Miła atmosfera, wszystko na swoim miejscu. Kiedyś grał ponad tysiąc osób na serwerze, a teraz jeszcze nie widziałem 700 osób, chociaż mogę się mylić bo śledzę serwer max raz w tygodniu. Aczkolwiek na prawdę bardzo bym chciał by wyszedł serwer Tiveria s2 lub po prostu kolejny serwer waszego autorstwa. Wam jedynym można zaufać. Od kiedy nie gram na waszym serwerze, a dokładnie to nie wiem ile, około 7-8 miesięcy nie mogłem wg. znaleźć serwera podobnego do waszego. Nie jeden albo IS, albo padł lub lagi czy też częste OFF. U was o tym nigdy nie było mowy! A serwer na prawdę piękny! Nigdy się nie nudził, do teraz żałuje, że przestałem tam grać, nie znam nawet powodu. Ale proszę administracje, bo wiem że to przeczytanie! Stwórzćie nowy serwer! Tak by można było na nim pograć kolejne przyjemne lata. Nie musicie się bać, że stracicie jakiś zysk, czy też utracicie wiernych graczy, bo przecież Triadica jak padła, to na Tiverii i tak na początku było ponad tysiąc osób przez gruby rok. Pozdrawiam i mam nadzieje, że sprawicie nowy serwer..pozdrawiam wam tzw. Profesjonaliści! ^^

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Nie chce mi się tego czytać bo po co ? zobaczcie forum tiverii - protesty itp. wystawione 2 miechy temu i 0 odpowiedzi od adminów - DOSŁOWNIE 0 . TIVERIA UPADŁA I JUŻ NIGDY SIĘ NIE PODNIESIE BO ADMINI MAJĄ W DUPIE JUŻ TEN SERWER.

Pozdrawiam.

xnzn.jpg
Opublikowano

Nie chce mi się tego czytać bo po co ? zobaczcie forum tiverii - protesty itp. wystawione 2 miechy temu i 0 odpowiedzi od adminów - DOSŁOWNIE 0 . TIVERIA UPADŁA I JUŻ NIGDY SIĘ NIE PODNIESIE BO ADMINI MAJĄ W DUPIE JUŻ TEN SERWER.

Pozdrawiam.

Protesty są na każdym serwerze. A, że zawsze ktoś się znajdzie co jest mu nie na rękę no to jest to nie do ogarnięcia.

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Pozdrawiam.

I tutaj bym się z Tobą kompletnie nie zgodził...

naajsik.png

Opublikowano

Wielki szacunek dla serwera bo to był naprawdę przełom. Lecz teraz dla nowych to nie poleciłbym.Stare czasy tutaj wymiatały ^^

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

@UP stare czasy WTF? ten serwer jest z samego końca sierpnia

Kolego Ty chyba mało wiesz o tym serwerze .Albo sugerujesz się tym że od kąd jest na mpc to od tąd stoi ...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ten serwer jest najlepszy na jakim grałem, a raczej był. Zawsze gdy kończyłęm tutaj grę to zawsze chciałem do tego pięknego serwera wrócić. Szkoda tylko że administracja w minionym czasie aż tak zaniedbała graczy i serwer... Było i przeminęło ... Co zrobić ;/

fs_pc.png

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, może zagram.

A tu coś dla was: Bonus switcher

http://www.mpcforum.pl/topic/747885-download-bonus-switcher-tiveria-by-sommer

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...