Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [Dedyk] [Hard]

Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pamiętam dobre czasy związane z Tiverią jak i Triadicą. Kiedyś mieć całe eq +9 już nawet bez pro elo bonów to było coś... teraz wszyscy, dosłownie wszyscy mają pięknie wybonowane eq. Wiadomo dla chcącego nic trudnego w tydzień dorobić się da. Na serwerze jest mało zmian ponieważ owi gra cze są za tym żeby serwer był jak najbardziej dopasowany do pla. Według mnie żadne zmiany nie dadzą nic jeśli chodzi o liczbę graczy. Jedynym zajęciem jest bawienie się w top gracza. Ale... Komu chce się bic120 lvl skoro na 65 ma już full eq +9 pro elo bony i nadmiar kasy... To tyle, dotychczas był to najlepszy prywatny serwer na jakim grałem w 250 % był dla mnie lepszy niż pl i reszta tanich gówien, kóre mają odwagę zwać się "najlepszym Polskim prywatnym serwerem". Z chęcią pograłbym sobie jeszcze ale to po prsotu nie ma sensu. Tiveria kiedyś 15/10 Tiveria teraz 3/10

Opublikowano

Od 0 nie oplaca sie zaczynac ,bo zanim zdobedziecie te eq co maja ludzie w topce , co stoja tylko w m1 i oddaja biologa to minie kupa czasu... Serw stabilny no ale jednak 1,5 + roku jedna baza + bs wiec eq jest juz kosmiczne ;> . Takze gralbym na s2 ale jak to administracja juz pisala , nie ma szans. A szkoda.

Opublikowano

A szans nie ma ,bo gdyby było s2 to by wszyscy z s1 poszli , na którym teraz jest ledwo 500 graczy. Kolejny rok , a żadnych nowych map ciągła monotonia serwera , a licznik maleje.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Tiveria z tego słynie i ma tak zostania. Męczarnia z expem, z bonami.. Tak od razu dodać nowe bronie, mapy itp. Tiveria = pl.

Nie oczekujcie wiele.

Co do s2, wiadomo wszyscy z s1 by poszli, bo zrobili tak z tym bs, że potracili 3/4 graczy, gdzie kiedyś po 1,5k ludzi grało. Gdyby od początku s2, było npc ze zmiankami na pewno sporo ludzi by powróciło.

Opublikowano

Tiveria z tego słynie i ma tak zostania. Męczarnia z expem, z bonami.. Tak od razu dodać nowe bronie, mapy itp. Tiveria = pl.

Nie oczekujcie wiele.

Co do s2, wiadomo wszyscy z s1 by poszli, bo zrobili tak z tym bs, że potracili 3/4 graczy, gdzie kiedyś po 1,5k ludzi grało. Gdyby od początku s2, było npc ze zmiankami na pewno sporo ludzi by powróciło.

Właśnie, o to chodzi , zeby otworzyli s2 z tymi npc. Teraz wszyscy lataja z eq od BS, gdzie normalnym graczom nie da sie wybic.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie polecam serwera ze wzgledu nudy braku eventow nowosci oraz tego ze oberwalem bana za to ze kupilem konto na ktorym byla kradziez i zostaly moje inne konta zbanowane za powiazanie i nie zamierzaja mnie odbanowac

malo ludzi juz gra i sie robi coraz mniej

Takie to moja opinia.

Opublikowano

Mam pytanie na boja trzeba robic misje jak na pl czy tak jak na innych hardach(lepszych) ze czytac mozna i odrazu wchodzi albo nie wchodzi

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

Serwer stary, 0 nowości dla ludzi sie to znudziło. dodajcie jakies katakumby czy coś. gorszy od PL;d

Opublikowano

Mam pytanie na boja trzeba robic misje jak na pl czy tak jak na innych hardach(lepszych) ze czytac mozna i odrazu wchodzi albo nie wchodzi

Jak na pl tylko co 6h

Opublikowano

Ciągle jęczycie o ten s2. Gdyby na s2 też większość graczy osiągnęła to co na s1 to gderalibyście o s3. I tak w kółko...

Opublikowano

Tylko, że na s1 był BS, dużo ludzi korzystało, było sporo bugów na początku.

Można też dodać, że założyciel tylko musiał mieć 90 aby do WW każdy wszedł.

Opublikowano

Tylko, że na s1 był BS, dużo ludzi korzystało, było sporo bugów na początku.

Można też dodać, że założyciel tylko musiał mieć 90 aby do WW każdy wszedł.

kij z bugami.glownie chodzi o bs.jako jedyni zablokowali bs i na s2 bylaby wyrownana gra.bo teraz te servery co wychodza to nie liczy sie umiejetnosc tylko na ile wlaczysz bs i tyle.grasz bo grasz ale to nie jest to.nie ma tej satysfakcji ze robisz cos sam.

Opublikowano

Robi sie misje tak jak na pl-u

Ktoś wie czemu strona off nie da się zalogować do gry ?

Serwer dziala prawidlowo jak i jego strona.

Serdecznie zapraszam na serwa naprawde warto.Co do serwa 2 to jestem na nie.

Ach ta kasa ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam serwer, ogarnięta Administracja.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Ja również czekam na s2 Tiverii, ponieważ serwer jest świetny, ale teraz już nie ma co grać, bo większość osób ma eq wybonowane bonus switcherem i zbyt duże lvle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...