Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [Dedyk] [Hard]

Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy z serwerów do czasu, w którym została wprowadzona i przesadzona pod względem expa i zarobku Wieża Wygnańców. Od tego momentu jest tylko gorzej, a szkoda, bo Tiveria to kawał dobrej historii.

Teraz serwer jest już za bardzo zepsuty przez różne zmiany, przez bonus switchera (bo itemy nadal są w obiegu) oraz przez brak możliwości wybicia się "od zera do bohatera", bo o ile level i ekwipunek nie jest problemem, tak robienie biologa to niesamowicie nudny tasiemiec, a bez tego nie ma się szans na wybicie.

No i najgorętszy temat serwera - niekończące się wakacje administracji, ale to już chyba każdy przywykł do tego, że po prostu sprawa serwera jest mocno olewana.

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server stoi długo wiec cos w nim musi byc.

Jednak ze wzgledu na duzy wybor na rynku hardow / mediumow nie polecam bo są lepsze.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Witam. Ile Graczy jest w dzień online tak przeciętni , ? . Jak będzie ponad 450 ludzi to zagram jak nie to na Draenor2 ide.

Przeważnie do 500 graczy.

Zresztą możesz sprawdzić na stronie głównej.

Opublikowano

gralem tu kiedys zaraz po zalozeniu serw, pozniej przestalem, ale czas wrocic na stare smieci ;] mam acc 36lvl i troche brylek wiec na start bd ok;]

PS nawet nie wiedzialem ze gram na serw "HARD" ;D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem od początku tiverii, a nawet na triadicy czy jakoś tak, to były czasy... ;d

Teraz nie warto zaczynać tam od zera mam chyba jeszcze wp 101lv to może zagram, ale i tak poszukam czegoś "świeżego". ;d

Opublikowano

Prezka ładna, widac sie napracowales. Server ma jak widac swoje plusy, jednakże nie ma ich za wiele, lecz minusów też parę jest, nie za wiele ale jest m.in. nie ma metalu w sklepie a sa potrzebne ulepszacze. Serwer stworzony z mysla o tym, ze mozna wiele osiagnac i miec satysfakcje lecz to nie podpada do mojego gustu szczerze wątpie, że się zaloguje. Pozdrawiam

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Opublikowano

jeśli jest na mpcforum jakiś administrator tiveri, to bardzo proszę niech tu zajrzy to ważne !

http://forum.tiveria.pl/temat/112485-kod-50zl-na-item-shop/

Opublikowano

Siemka, grałem tu kiedyś dobry serwer ale sie znudziło, administracjia trochę olewa propozycje graczy, ale zostały mi cztery konta 90+ z full eq i chętnie oddam za coś na ravia.eu przeliczając na baryłki to bedzie kilkaset za eq no konta... ktoś chętny pisać pw zamianę możemy zrobić na allegro lub z administracją

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

serwer polecam przedewszystkim przez to że to jeden z najstarszych i najlepszych priv który niema i na to się niezanosi że padnie

projekt.jpg

Opublikowano

Jak by wyszła Tiveria S2 to by mieli 1000-2000+ graczy.

Właśnie 'Jakby weszła' , Ten temat był wiele razy poruszany , lecz administracja trzymała się się tego co powiedziała na samym początku , czyli niby zależy im tylko na tym s1 i tak go rozwiną że zachęci to wielu graczy, no ale coś im się to nie udaje ponieważ od dłuższego czasu w ogóle nie ma żadnych , a liczba osób systematycznie spada , zresztą co się dziwić ? Być może mają w planach takie same nowości jak wchodzą na pl , być może to doprowadzi do większej ilości graczy , no ale nie wiem , jedynym rozwiązaniem to wprowadzenie s2 , choć wiem że jest to nierealne że strony administracji. Mnie najbardziej zniechęca to, że kiedyś działał ten Bs , i ludzie pokładali sobie wszędzie Perfect Bony, no i co taki początkujący ma siedzieć nad bonowaniem godzinami ? Ja jestem strasznie uzależniony od Bs, i wolę przeznaczyć te godziny na coś innego niż bonowanie zapewne wielu graczy również, ale administracja wymyśla niby jakieś tam zabezpieczenia, no ale trudno.

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, piękna, czytelna prezentacja oraz administracja, której nie mam nic do zarzucenia.

Po prostu bajka.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Grałam na Tiverii ponad pół roku, osiągnelam sporo. Z tej perspektywy mogę powiedzieć, że szczerze żałuję czasu jaki tam spędziłam. Serwer jest już nawet bardziej zacofany od PL-a. Na reklamowane nowości na forum trzeba czekać min. pół roku. Administracja jest w sumie bardzo ok, ale uważam, że za mało poświacają czasu serwerowi.

Sam poziom graczy nie jest zbyt wysoki. Co 2 to mały "hejterek", straszna atmosfera, wielki syf na tsie, brak jakichkolwiek zasad kultury.

Szkoda czasu na takie granie.

Opublikowano

Właśnie 'Jakby weszła' , Ten temat był wiele razy poruszany , lecz administracja trzymała się się tego co powiedziała na samym początku , czyli niby zależy im tylko na tym s1 i tak go rozwiną że zachęci to wielu graczy, no ale coś im się to nie udaje ponieważ od dłuższego czasu w ogóle nie ma żadnych , a liczba osób systematycznie spada , zresztą co się dziwić ? Być może mają w planach takie same nowości jak wchodzą na pl , być może to doprowadzi do większej ilości graczy , no ale nie wiem , jedynym rozwiązaniem to wprowadzenie s2 , choć wiem że jest to nierealne że strony administracji. Mnie najbardziej zniechęca to, że kiedyś działał ten Bs , i ludzie pokładali sobie wszędzie Perfect Bony, no i co taki początkujący ma siedzieć nad bonowaniem godzinami ? Ja jestem strasznie uzależniony od Bs, i wolę przeznaczyć te godziny na coś innego niż bonowanie zapewne wielu graczy również, ale administracja wymyśla niby jakieś tam zabezpieczenia, no ale trudno.

przeciez bs na tiverie juz jest ladnych kilka tygodni. inna bajka ze ponad 80k zmianek i nie weszlo 3x15 z pz:D 20b poszlo;p

Opublikowano

Nawet fajny serwer mam jak narazie 41lvl, ale lvl idzie szybko. Teraz stopuje bo robie biologa, nawet ogarnięci gracze. Przyjemnie się dość zmienia bony tutejszym sposobem, bo na innych privach to mnie juz reka bolala jak trzeba było klikać zmiankę i potem item, a tutaj tylko " dalej " i już...Polecam. t.j lvl leci szybko jak na ten lvl, żeby zaraz nie było " wbij 80 i exp kozaku" ^.=

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...