Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [Dedyk] [Hard]

Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli błąd dotyczy tego, że instalator jest uszkodzony po pobraniu to musisz koniecznie skorzystać z akceleratora pobierania plików.

Teraz użyłem IDM i znów błąd. Pzdr

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Próbowałeś może na czas pobierania i instalowania wyłączyć antyvirusa?

1 raz nie był wyłączony a za drugim razem wyłączyłem i dalej ten sam bład ;[
Opublikowano

Próbowałeś może na czas pobierania i instalowania wyłączyć antyvirusa?

Problemem jest ewidentnie niestabilne łącze. Skorzystaj z akceleratora pobierania plików.

Opublikowano

Ta, ta, człowieku, wbiłem 93 lvl w kilka dni, nadrobilem biologa w 3 tyg ( systematycznie oddając ) wchodzilem zeby tylko oddać.. Na 93 lvl, niema co robić, co mam kurwa robic powiedzcie? Isc na dt? Spalić kolejny item? mieć 200 b i nie miec je na co wydac bo wszystko juz mam? nie, dzieki, ale za nudne to jest dla mnie, dt tez juz mam dość, całe eq z konta pasza07 poszło na ziemie, w tym 247 bryłek.

Pozdrawiam.

@ PS Może serwer jest stabilny, ale nudny.

ta maja ten sam problem od powstania serwera

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oni pisali że nie zrobią s2 bo by wszyscy z s1 odeszli .

Skoro jak twierdzisz "wszyscy" by przeszli na s2 by grać od nowa to nie widzę przeszkód co do resetu na s1 i zacząć od nowa z expem x2 mniejszym. Po roku chciałem zagrać ponownie na Tiveri jest to najlepszy serwer pod względem team-u, stabilności, klimatu ze starego PL (brak jakiś śmiesznych mieczy i zbroi z kosmosu) ale od razu po wejściu na handlowym ch widać wszystko wyrobione na +9. Nowy czuje się tam jak moob. W dodatku wielu sobie wybonowało eq przez tą "auto-zmianę". Myślę, że opiekunowie tiverii powinni już zacząć rozważać s2 albo reset.

5428180936970289905.png

Opublikowano

Skoro jak twierdzisz "wszyscy" by przeszli na s2 by grać od nowa to nie widzę przeszkód co do resetu na s1 i zacząć od nowa z expem x2 mniejszym. Po roku chciałem zagrać ponownie na Tiveri jest to najlepszy serwer pod względem team-u, stabilności, klimatu ze starego PL (brak jakiś śmiesznych mieczy i zbroi z kosmosu) ale od razu po wejściu na handlowym ch widać wszystko wyrobione na +9. Nowy czuje się tam jak moob. W dodatku wielu sobie wybonowało eq przez tą "auto-zmianę". Myślę, że opiekunowie tiverii powinni już zacząć rozważać s2 albo reset.

Ty expa chcesz 2x mniejszego jak do tej pory nikt max lvla nie dobił + że nie ma i nie zapowiada się że będzie jakaś nowa mapa do expa . Pamiętam jak 35% na 96 lvlu wbijało się 3h w WW bez pd i ty jeszcze expa chcesz zmniejszać + gdyby byłby reset to połowa z nich by odszeła.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wątpię, że odeszłaby aż połowa ( z resztą skąd to można wiedzieć nawet Ty tego nie wiesz), poza tym ta połowa to ok. 500 graczy. Gdyby powstał taki s2 doszłoby przynajmniej 4x tyle. Z tym 2x expem może przesadziłem ale jakieś zmianki powinny być w samej tabeli expa tak, żeby 80 wbijało się 2x dłużej a po tej granicy nic by nie zostało zmienione. Mówią, że s1 umarłby gdyby powstał s2 czyli wiadomo czego gracze chcą. Decyzja zależy tylko i wyłącznie od team-u, który niestety już zdecydował.

5428180936970289905.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer najlepszy na jakim grałem. Jeszcze w zeszłym roku była atmosfera i naprawdę mogłem polecić. Niestety teraz po tym BS wbiłem na woja i w mieście żadnemu 70+ nie wyciskałem trytem +9 powyżej 4k chociaż eq miałem dobre. Administracjo serwera macie 580 online. Nie łudźcie się, że w tej edycji będzie kiedykolwiek tak jak kiedyś. Proponuje reset postaci lub tiverie v2. Edycja druga sama na siebie zarobi a teraz gdy żaden serwer nie ma nic do zaoferowania macie szansę zaistnieć. Bryłki kompletnie dobiły serwer - chcesz dobrą stalkę? Dawaj 120-150 bryłek. Team Tiverii nie chce zrobić w chuja graczy z s1 ale mimo wszystko to już nie ma sensu... szkoda wam ludzi, którzy maja 100-110lvl chociaż oni i tak siedzą w mieście a połowa zakończyła grę. To było by wyzwanie od nowa chodzić na ww, dt jak pamiętam to z zeszłego roku, że full pt się brało mniejszych lvli, żeby sobie ulepszyli. Warto się nad tym zastanowić bo od 6 miechów nie ma gdzie grać. Serwera w tym stadium (połowa ludzi full eq 4x15 2k hp) nie ma co zaczynać więc mimo wszystko nie polecam.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

BS na tym serverze raczej nie ma jak funkcjonować skoro jest npc który zmienia bony ? Ludzie mają dobre eq ponieważ bryłki na alegro chodzą bardzo tanio (1 bryła 1 zł chyba). Więc eq to nie jest problem lecz server po 80 lvl staje sie bardzo monotonny.

Opublikowano

Ten serwer bedzie mial przyszlosc tylko jesli powstanie "s2". Obecnie cała topka, ktora grała od początku ma zrobione takie eq, ze wam sie nawet nie sni. Bylem graczem i tiverii i wiele tam osiągąłem i wiem o czym mówie:) Teksty typu "Dobra ide wsadze w buty 2k 3x15 bsem" to codziennosc była:) Teraz nowy gracz nie ma nawet sensu zaczynać, bo ten npc to jest dobry ale jakby byl od poczatku:)

Opublikowano

Kurczę, jakbyście chcieli moglibyście zrobić lepszą fabułę gry i mieć jakieś 6/7 k graczy na serwerze. Serwer ma wszystkie bajery, jakie serwer może mieć. Jest to najlepszy serwer wykonany informatycznie.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...