Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [Dedyk] [Hard]

Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

warto chyba przypomniec server;p

dzis bylem w szoku: ponad 700 osob on line:D

gdyby tak jeszcze administracja cos robila to tiveria bylaby znowu na topie.

no ale server sam w sobie trzyma sie jeszcze nawet niezle;p

Opublikowano

Nudny przereklamowany serwer...Więcej o nim nie można powiedzieć.Na tle konkurencji wypada słabo...Fakt,mają swoich wiernych graczy,ale poza tym nic.Teoretycznie to jest hard,ale jeśli ktoś potrafi grać to maksymalny lvl zrobi w 2 tygodnie grając 2 godziny dziennie,czyli 56godzin.Jak na harda to mało czasu,a na mediuma to za dużo!Nie polecam.

Moje tuty:

http://www.mpcforum.pl/topic/830804-tutjak-poprawnie-okreslic-typ-serwera/#entry6120446

http://www.mpcforum.pl/topic/831374-tutmapy-w-metin2/

http://www.mpcforum.pl/topic/830748-tutpoczatki-z-metin2-priv/#entry6120090

52691668000374257642.jpg

Opublikowano

wtf ? co ty pierdolisz na tiveri nie wbijesz 120 w 56 godzin ludzie tam graja juz 2 lata i nie maja maksymalnego levela wiec nie masz pojecia o czym czlowieku gadasz

ZAUFAJ DOBRYM RADOM !!!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Co się stało z serwerem ?

Prawdopodobnie przerwa konserwacyjna.

Top@ Tiveria to bardzo stabilny serwerek z dobrymi zabezpieczeniami.

Z checia bym zagral ale gdyby powstal s2,poniewaz na s1 ludzie dorobili sie eq na bonusswitcherze ktory zostal zablokowany dopiero po jakims czasie

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Strona OFF

Forum OFF

Padł :D

To że aktualizacja to nie uwierzę xD

a serwer rowniez off?

Nie bylo wczesniej zadnej informacji o serwerze?

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Dziala, nie panikujcie...

Server dobry, ale cholernie nudny. Tak naprawde po 75 nie ma co robic, procz stalego expienia... Administracja nic nie robi - raz na ruski rok event pokroju raty +30-50%. Ostatni wiekszy update jest bodajze z pazdziernika? Listopada? Czy wczesniej nawet...

Jak ktos lubi takie klimaty to polecam, duzy plus - server stabilny. Duzy, ale wlasciwie jedyny.

Pozdrawiam :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Parę lat temu pobrałem sobie klienta ich. Od razu mi się offnał system. Potem sprawdząłem na awaryjnym i było tam masę wirusów. Nie zagram z tego powodu że nie chce przeinstalowywać systemu. także nie polecam bo jest straszliwie nudny. Cała monotomia jak na M5. Ale jak ktos lubi taka monotomię to zapraszam na serwer.

Opublikowano

Nudny przereklamowany serwer...Więcej o nim nie można powiedzieć.Na tle konkurencji wypada słabo...Fakt,mają swoich wiernych graczy,ale poza tym nic.Teoretycznie to jest hard,ale jeśli ktoś potrafi grać to maksymalny lvl zrobi w 2 tygodnie grając 2 godziny dziennie,czyli 56godzin.Jak na harda to mało czasu,a na mediuma to za dużo!Nie polecam.

Tak? Bo akurat ja widzę że topka ma przegrane 1000, 1500 godzin a w dodatku nikt nie ma maksymalnego poziomu (najwyższy ma 119 na max 120).

@Up jakie wirusy, o czym Ty gadasz? Ja clienta pobierałem wielokrotnie i żadnego wirusa nie mam.

Opublikowano

serwer jak dla mnie słaby , jesli taki lvl w tyle czasu sie wbija to żenada

Nie każdy serwer to easy/4fun dla noobków, które nie potrafią nic osiągnąć ^^ Stoi już bardzo długo, bo grałem jeszcze na starej wersji tego serwera, a mianowicie "Triadica.net" jakieś 3 albo 4 lata temu (Nie pamiętam dokładnie). Proszę nie myśleć, że Tradica padła, nie. Po prostu przechodzili ze starych plików 2008 na 2010 to chyba odświeżyli nie tylko pliki, ale także nazwę ^^. Drugi przekonywujący argument to

Podczas tworzenia projektu piliśmy Harnasia

Serwer jest bardzo fajny, polecam!

Jak na razie z rodziny hard/medium Tiveria jest nr 1 na równi z Ravią :] Wbijać :>

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Ra*** - 2k graczy

Tiveria - ledwo 500 graczy .

Tu nie ma co porównywać .Ostatni news był z listopada , a nowość czyli dodana w październiku. Moim zdaniem od tej prezentacji co jest tu wprowadzili tylko - anty bs , system kostiumów i energii , mapa na 105 .

Serwer był fajny , ale zatrzymał sie dawno temu w rozwoju .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Dokładnie na serwerze nic się nie dzieje, żadnych eventów , zero nowości , zero zainteresowania Teamu, tam ga raz na pół roku wejdzie na Forum. Pogłoski są takie , że robią nowy serwer i na wakacje ma być gotowy , ale nie wiem.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...