Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [Dedyk] [Hard]

Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze raz polecam serwer ! Administracja najlepsza jaką spotkałem w swojej przygodzie na prywatnych serwerach. Dużo klasyki, nie da rady szybko zrobić ekwipunku i się nudzić. Ogarnięci gracze. Wszystko dopracowane ! POLECAM.

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po skompletowaniu eq robionego przez kogoś z BS, pozostaje tylko pvp i biolog ;p Fakt, administracja świetna, serwer także, jednak po dłuższej grze, gra staje się monotonna...przydałyby się jakieś urozmaicenia.

xnzn.jpg
Opublikowano

Skupiacie się nad rozwojem serwera, jednak popełniliście bardzo duży błąd, a mianowicie to, ze na WW mogą wchodzić tylko ci z 90 lvl...Jestem indywidualistą, mało gram w metina, a co za tym idzie nie szukam i nie mam czasu szukać grupy na WW...Buffki do 90 lvl własnej w grocie v2 nie wyexpie...za długo by to trwało.

Tylko utrudniacie gre nowo przybyłym graczom. - sądze, ze nie tylko mi to przeszkadza.

A nad wprowadzeniem np. jakiegoś super elitarnego/ych itemów mysleliscie?

Dalo by sie wyexpic ale w grocie sa bardzo smiesznie male spoty zinow wiec naprawde porazka jest tam expic.. 2 rzecz wracajac juz 100x jak nie wiecej nie dropia rekawice zlodzieja i pierscienie doswiadczenia z metionow 85/90 leci poprostu syf z nich i bardziej oplaca sie bic metki mordu na 70 niz te na 90 bo z metkow mordu leca chociaz KD +4 oraz w Dt jak wiecie dropimy mapki zin.. Las na tym serwerze jest zapomniany niestety.. Brak PD i rekawicy tlumaczycie tym ze byly one bugowane a przeciez da sie zrobic tak aby nie szlo tego robic.. zablokowaliscie BS a nie zablokujecie Bugowania PDkow?

Opublikowano

Dalo by sie wyexpic ale w grocie sa bardzo smiesznie male spoty zinow wiec naprawde porazka jest tam expic.. 2 rzecz wracajac juz 100x jak nie wiecej nie dropia rekawice zlodzieja i pierscienie doswiadczenia z metionow 85/90 leci poprostu syf z nich i bardziej oplaca sie bic metki mordu na 70 niz te na 90 bo z metkow mordu leca chociaz KD +4 oraz w Dt jak wiecie dropimy mapki zin.. Las na tym serwerze jest zapomniany niestety.. Brak PD i rekawicy tlumaczycie tym ze byly one bugowane a przeciez da sie zrobic tak aby nie szlo tego robic.. zablokowaliscie BS a nie zablokujecie Bugowania PDkow?

Nie wprowadzimy PD do dropu, jako że jest to po prostu nieekonomiczne dla nas. Nasz IS jest bardzo, ale to bardzo ubogi w porównaniu do konkurencyjnych serwerów, nie zapominajcie o tym.

Opublikowano

A ja proponuję edytować misję na bojowca wzwyż aby było Same oddawanie medali albo np. Zdobywamy Medal klikamy prawym i podnosi nam poziom konia o jeden. Wiele osób by dzięki temu zagrało. Powód ? Serwery Prywatne są dla przyjemności ,a komu chce sie zapier** Tydzień + żeby zdobyć bojowca...

07395673550926057627.png

www.kociol-works.xaa.pl
Opublikowano

Nie wprowadzimy PD do dropu, jako że jest to po prostu nieekonomiczne dla nas. Nasz IS jest bardzo, ale to bardzo ubogi w porównaniu do konkurencyjnych serwerów, nie zapominajcie o tym.

Ubogi ?

Tak, ale musicie pamiętać, że konkurencja daje konia chociażby bojowego na start a tu się go nie ma za to jest w IS i militar i bojowiec.

Dokąd serwer nazywał się Triadica i nie okradli mnie i dwóch kolegów z kont ( przypadek ? ) to było ok.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Hmm jaki to jest typ serwera ? Hard ? jeżeli tak to są ulepszacze ?

Exp, yangi medium, ulepszacze jak PL, kowal itemy ulepsza na 100% do +6, za wyjątkiem epików.

Opublikowano

A no eventy by sie pprzydaly.

Swoja droga cos sie z serverem wlasnie dzieje, strona off, forum off (w obu przypadkach blad "nie znalziono takiej strony / polaczenie przerwane przez server", server rowniez off...

Ech:( Zadnego info od administracji...

Ironiczny

LEGACY

Pasjonat
Opublikowano

dobre pytanie co do s2. nie ukrywam że bym zagrał od początku na serwerze z innymi graczami. bo serwer jest jednym z lepszych na jakim grałem o ile nie najlepszym. Grałem od czasu tradicy i na prawdę serwer godzien polecenia.

Opublikowano

Ja mam pytanko. Nie czytam forum na tiverii itd. Czy będzie serwer Tiveria s2?

Nie, nie mamy tego w planach aktualnie. Dlaczego? Stworzenie s2 w aktualnej chwili doprowadzi prędzej czy później do końca s1, czego nie chcemy spowodować. Na chwilę obecną skupiamy się na rozwinięciu s1.

Opublikowano

Nie, nie mamy tego w planach aktualnie. Dlaczego? Stworzenie s2 w aktualnej chwili doprowadzi prędzej czy później do końca s1, czego nie chcemy spowodować. Na chwilę obecną skupiamy się na rozwinięciu s1.

aktualnie? widze zmiana na lepsze;p bo kiedys bylo"nigdy nie powstanie".widze ze na s2 tiverii czekaja wszyscy tak jak kiedys na s26 na pl;p tak jak pisza wyzej: po tych zmianach server jest top1 w polsce....odrzuca tylko to eq z bs.... mam tam 3 postacie 95+ i nie chce mi sie grac.teraz trzeba dac na pro stal czy branze ze 150b a kiedys wystarczylo miec 3 dni wlaczonego kompa:D jesli pojawiloby sie s2 to murowane 2k graczy on line:D i niech polowa kupi konia na start, pd... az nie chce mi sie liczyc ile to hajsu:D

Opublikowano

polecam serdecznie serw swietny stabilny super ekipa ,tylko ewencików brak i brak nowych map ;/

Dokładnie, od strony technicznej teamowi nie można niczego zarzucić poza modem, który miał zostać zlikwidowany a dalej działa. Boli też fakt, iż eventy, zua, bonusy expa itp w ciągu roku można na palcach policzyć, do tego dochodzi brak możliwości uzyskania max lvlu (nawet 114) przy obecnych lokacjach.

Jednakże polecam serwer i sam na nim gram ze względu na dużą społeczność, stabilność i normalny, "niedzieciowaty", a dojrzały team, który wie co robi.

Opublikowano

moze tez dla tego ze ostatnia nowoscia z map bylo wprowadzenie ww (wieza wygnanców) i to juz ho ho ho temu moze czas pomyslec o nowych mapach nie koniecznie do expa na 110 lvl lecz by cos sie działo iz z nudów rotacja graczy i postaci jest wielka

Opublikowano

Juz 3 razy pobierałem clenta i ciągle jakiś błąd. Czy moglibyście dodać clienta w postaci torrenta?

Jeżeli błąd dotyczy tego, że instalator jest uszkodzony po pobraniu to musisz koniecznie skorzystać z akceleratora pobierania plików.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...