Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia [Pl] [Dedyk]

Gore-Tex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Ja mam taki problem przy włączaniu Elcardia.exe :

---------------------------

Błąd

Nie można ściągnąć listy plików!

OK

Bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Gore-Tex

Przeczytaj co masz w profilu O Mnie :

Lista nowości na serwerze Elcardia:

- wierzchowce (odbugowane z bonami),

- wszystkie QUESTY spolszczone (takie jak na PL),

- zniesione ograniczenia czasowe biologa,

- nagrody domyślne w QUESTACH zwiększone 10-krotnie,

- nowe zbroje (brak złotych / srebnych i innego badziewia - tylko ładne zbroje),

- nowe bronie (optymalnie, nie milion - tylko kilka),

- nowy system ulepszeń (m. in. brak ulepszaczy),

- nowe BOSSY (smoki itd.)

- nowe piętro w DT z ZOMBIE i nowymi BOSSAMI,

- 6 CH (kanałów gry, czyli więcej wolnych spotów),

- atlantyda V1, V2, V3 (każda z nich posiada nowego BOSSA smoka + optymalizacja exp, drop i yang),

- nowy system dropu itemów,

- zbalansowanie gry pod kątem nowych, przyszłych graczy (stworzenie szansy na dogonienie TOPKI np. po kilku tyg. po starcie),

- zabezpieczenie serwera przed cheatami,

- bank pieniędzy (każdy gracz może zdeponować swoje pieniądze u NPC),

- system wykrywania cheatów (dzięki specjalnej aplikacji widzimy i rozróżniamy graczy normalnych i tych grających na cheatach),

- system likwidacji cheaterów,

- szybki system banowania prosto z gry (GM już nie będzie musiał się męczyć wchodząc na Web, aby zbanować kogoś),

- funkcjonalna strona WWW,

- nowe skille [?] (kwestia ankiety - chcemy, aby wojownik miał szansę na PVP z surą na wyższych levelach),

- nowa biżuteria

- nowe buty,

- nowe tarcze,

- nowe hełmy,

- nowa ciekawa fabuła,

- nowe QUESTY oparte na fabule,

- zoptymalizowany system operacyjny oraz baza danych,

- zrzut bazy danych na zewnętrzny serwer co 6 godzin (dajemy 99,99% zabezpieczenie przed stratą przedmiotów),

- support dla graczy w systemie 24/7/365 (będziemy odpisywać na zapytania niemalże natychmiastowo - gracz jest priorytetem),

- nowe mapy,

- launcher ważący około 100 mb zamiast klienta 900 mb (wrzucony na nasz hosting - prędkość pobierania = FULL),

- patcher automatycznie pobierający nowości (zapomnijcie o ponownym, ręcznym aktualizowaniu klienta).

czemu zamiast tego launcher jest klient a napisałes inczej ?

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

KU niech zostaną. Dobrze jest.

Nie wiem dlaczego beta tak długo ma trwać, nie lepiej 3-4 dni?

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

O ile się nie myle, nie ma lunchera(CHYBA). Ale ściągni clienta, na lapku 1mb/s net, leci po 290kb/s. Także, 3mb+ i masz w niecałe 30 minut.

Pzdr.

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Ty caly ladny jestes.. Fotka z http://www.wiocha.pl/

to tylko dla waszej wiedzy ze nie wiadomo nigdy kto siedzi po 2 stronie kabla. Ale i tak wienkszosc z was tak wyglonda jak ten szpaner klata wiec nie ma sie z czego cieszyc

eee

wspomuszcie mnie minusami ----

GRAM NA S 26

Czy naprafde potszebny mi slofnik jenzyka polskjego?

Opublikowano

Raty nie sa dobre.. Drop :Nic nie leci prawie Yang:Dobre Exp: na 45 w v2 ledwo co leci.. z 60-61 bedzie trzeba expic pare h .

8859818044db9a4eb52529.png

Daj -,to nic nie kosztuje a jak motywuje

Opublikowano

Pytam się po raz drugi jak to naprawić?

Błąd

Nie można ściągnąć listy plików!

OK

Wyskakuje to przy włączeniu Elcardia.exe

Opublikowano

up @ Mogłeś źle pobrać jakiś plik , dlatego Ci nie pobiera plików. : p

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Nie mówie o 20 lvl z psa, ale o czymś konkretniejszym... Kolega dobrze napisał: to ma byc najbardziej wyczekiwany serwer roku ? Gdzie trzeba expic kilkanascie H aby zbonowac eq :// Nie chodzi o to, ze nie lubie hardow, ale to mial byc medium - a ten jest przesadzony... Po 2 chcieli miec wiele osob ktore beda im grac, ale gracze najczesciej ida na raty w stylu: 1h 70 lvl, 2h 80, 4h 90+ tak, zeby po prostu bylo latwiej... po to sie roib max lvl 250 i po to sa nowe mapy, aby potem sie troche potrudzić...

Opublikowano

Raty nie sa dobre.. Drop :Nic nie leci prawie Yang:Dobre Exp: na 45 w v2 ledwo co leci.. z 60-61 bedzie trzeba expic pare h .

na 45 lvl ledwo leci hmm jak ubijasz 1 grupke pewnie 2 minuty mentalem to sie nei dziw ze ciezko leci...

300 expa 400 dropu jest Idealnie. TO JEST MEDIUM A NIE FOR FUN NA FOR FUN WBIJAJCIE SOBIE 80 lvl w 1 dzien tu trzeba sie pomeczyc i to jest fajnie... zrobic na 75 lvlu DT jako 1 po 3-4 dniach z grupa ludzi z gildii a nie tego samego dnia co server wystartowal i to w dodatku samemu z bufem PROPONUJE zrobic z tego servera gre pod katem PT czy cos takiego zeby bosy byly wystarczajaco silne zeby nie zabijach ich samemu a jak dzieciom to przeszkadza ze same nie zabija to spierniczac na nevrasT albo inny szit.

PS. tez uwazam ze 3-4 dni wystarczy ale na poczatku SLOWA KIER. do SA servera mogles ustawic np exp x 500 zeby ludzie szybciej wbilli wiekszy lvl i sparwdzili czy all jest ok misje bosy metki itp itd ... Mam bardzo wiele pomyslow na umilenie gry na servie zeby kazdy byl jak rowny z rownym jakby jakis GM GA SA byl nimi zainteresowany mzoe mi wyslac PW. z checia mu je przekaze

Opublikowano

To po co max 250 jak 60 lvl bedziesz w tydzien wbijał do 90 lvl powinno ładnie leciec potem powinno byc trudniej ;d

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

golicie pachy na wakacje?

@LuuKee wiedzialem ze musze schudnonc ale ze nie asz tak ;/

eee

wspomuszcie mnie minusami ----

GRAM NA S 26

Czy naprafde potszebny mi slofnik jenzyka polskjego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...