Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Irelia jest nie co dobra w Mid-Late game, ze względu na stun.

A tak, to polecam Ci Lee sin'a

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz ja mam pytanie.

Caitlyn, Kog'Maw, Lee Sin, Yorick, Akali, Rumble.

Te postacie na pewno kupie ale jesli moglby ktos podac kolejnosc jaka najlepiej wybrac to bym prosil. Lubie postacie na mida i junglerow. Jakby ktos moglby cos jeszcze zaproponowac to tez bym prosil.

qkjk.gif?1312334500
Opublikowano

Irelia jest nie co dobra w Mid-Late game, ze względu na stun.

A tak, to polecam Ci Lee sin'a

Irelia dobra w late/mid ,ze względu na stun?

PIERDOLNIJ SIĘ W GŁOWĘ.

Jest dobra w late/mid bo ma true dmg ,i tyle.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Irelia dobra w late/mid ,ze względu na stun?

PIERDOLNIJ SIĘ W GŁOWĘ.

Jest dobra w late/mid bo ma true dmg ,i tyle.

Sebos nie zapominasz ze Slayer to ''miszcz'' tej gry? :>

Opublikowano

Xerth czy Brand ? Ktory lepszy? W jakiej kolejnosci kupic bo mam rp zeby kupic kazda postac i mam ponad 4k ip wiec niedlugo i bd mogl kupic drugiego z nich. Tylko teraz ktorego najpierw? Xerth jest nowy wiec za 2 tyg. bedzie dany do przetestowania. Za to na branda moze byc obnizka cenowa:)

u1lc.png
Opublikowano

Mam problem i to poważny... Mam 3 postacie do wyboru nad który zastanawiam się tydzień!

Akali vs. Rammus vs. Xin Zhao

Skromnym Plusikiem nie pogardze!!

:D

1758531robertm643482.jpg

ostrysk8.png

Opublikowano

Mam problem i to poważny... Mam 3 postacie do wyboru nad który zastanawiam się tydzień!

akali, bezdyskusyjnie :>.

Olaf/Leblanc? lub inna postac za 3.1k

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Jak można porównywać Rammusa do Xina i Akali. Rammus to tank więc na pewno go nie kupuj. A jeśli chodzi o Xina i Akali to bardziej polecam Akali. Jak nauczysz się nią grać to wsadzasz wszystkim hederszlaki i zabijasz na kilka hitów, z Xinem podobnie ale Akali moim zdaniem lepsza. ;)

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

@up Za branda była obnizka cenowa dawniej jesli dobrze pamietam.. xerath wedlug mnie to gowno na midzie, wiec wedlug mnie lepiej branda.

skad wiesz ze to gowno? skoro nie grales to nie wal takich smutow moj xerath jedzie twojego branda jak tylko chcesz... Mam tez branda fajny ale jednak xerath duzo lepszy

Opublikowano

skad wiesz ze to gowno? skoro nie grales to nie wal takich smutow moj xerath jedzie twojego branda jak tylko chcesz... Mam tez branda fajny ale jednak xerath duzo lepszy

tak pewnie wiecej pisz bajek ;) fcking n3rd kid.

Opublikowano

O ja mam problem :) mam 3.1k PZ (IP) i nwm jaką postać kupić za taką ceną ;) czy kogoś z wyceny ? (Corky, BLit) A moze Shaco, Xin, Pantheon, a Akali? Proszę o porównanie, chciałbym nim kosić :) dużo killi ;)

wobqx.jpg
Opublikowano

up@

Akali po ogarnięciu jedzie każdego.;]

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

@Kamko01- Patheonem gra się całkiem przyjemnie, na początku można fajnie harrsować przeciwników z Q, jeśli ma się runy na manaregen. Ciężko jest dobrze wykorzystać ulti, bo po nerfie zasięgu nie można już do końca swobodnie skakać między lanea'mi, łatwo z niego uciec, a jeśli ma sie pecha to można władować się w nieciekawą sytuację (szczególnie kiedy skacze się w tf, bo jeśli nasi sojusznicy padną to jest po nas). Ja oceniam go pozytywnie, ma stuna, skill zasięgowy (Q), robi całkiem konkretny dmg.

Shaco potrafi zdenerwować przeciwników, od niedawna znowu niezły jungler, fajne ganki. Pod AP dobry tryb pick na Dominion, ale na SR AP to troll, chyba, że chcesz pograć 4fun.

Xin niszczy wszystko jeśli jest nafeedowany, niezły w early, później też całkiem fajny. Zazwyczaj robiony pod jak największy dmg, ale wtedy szybko pada, więc trzeba pamiętać o survi, żeby przydać się na coś w tf. Po nerfie podobno gorszy niż kiedyś na SR, ale na TT nadal mocny pick.

Akali robi olbrzymi dmg, zjada właściwie każdego w 1vs1. Trzykrotny darmowy flash z ulti, nie używa many.

Opublikowano

up@

Dodaj że Akali ma wbudowane w pasywie dodatkowe DMG AP, za każde 5 AP = 1% po 20 Ap.

I wapirmyzm, za 10 OB. Ataku.

+ kółko w którym jest niewidzialny, przydatne do ucziecki, badz spowleninia przeciwnika.

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Hmmm no to chyba wybiorę Akali :) choć kurde Pantheon mnie też kusi no ale, Akali tak na początek chyba lepsza ;) Dzięki wam za relacje z gry :) + lecą. Ehh pech że dostałem 3142 PZ :) no to jeszcze jedna gra i lecim :P

wobqx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...