Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jax czy Warwick, prosze o plusy i minusy, bardziej zależy mi na tym abym mógł wejść w wir walki i zakończyć go, gram głównie 3vs3.

I mam pytanie, czy na 5v5 zdobywa się więcej IP niż na 3v3 ?

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Swain , Orianna czy Malzahar?

Malzahar

A up2@ do 3vs3 polecam warwicka,wysmienity,jak dobrze go zrobisz to w 3bedziesz mogl sie wbijac.

sstwc.jpg

Opublikowano

mam 4,5 tys ip i nie wiem kogo kupić mogę uzbierać jeszcze do 6300 odrazu mówię nie gram duługo w lola więc nie za dobrze gram najlepiej by champion miał dobre ulti i świetne skile do szybkiego zabijania

Opublikowano

mam 4,5 tys ip i nie wiem kogo kupić mogę uzbierać jeszcze do 6300 odrazu mówię nie gram duługo w lola więc nie za dobrze gram najlepiej by champion miał dobre ulti i świetne skile do szybkiego zabijania

Hmm, Heimerdinger, ma 1 skillshota, więc lepiej przemyśleć.

Ja najpierw kupiłem Teemo.

Albo tańsze np. ryze...

za duża sygnatura

Opublikowano

Teemo,Amumu,Janna,Sion,Gragas czy Garen?

Od razu mówię,że nie lubię junglować,więc Mumu chyba odpada,ale nie wiem czy on tylko do jungli się nadaje.Chciałbym,aby postacią się przyjemnie grało (żebym nie musiał kupować nowej tylko nią ciągle grać) oraz,żeby nie feedowała przeciwników ;] .

Nie będę kłamał i powiem,że lubię mieć dużo killi,ale liczy się dobro drużyny,więc dobrze byłoby,gdy postać pomagała również drużynie np.Teemo stawiając grzybki.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Ponawiam pytanie bo nie uzyskałem odpowiedzi.

Brand, Anivia, czy Orianna która i dla czego? mam nadzieje że dostane kilka odpowiedzi.

Opublikowano

Co za 1350 Punkty zasług?

Preferuję tanki.

Myślałem nad Garenem.

Albo może zbierać na coś innego co wymaga więcej punktów a jest lepszy o wiele?

Poradźcie

Tank za 1350 to amumu, alistar, cho'gath. Amumu jest do tego dżunglerem.

Każdą z tych postaci widziałem już w roli tanka. Są też inne, które możnaby budować pod tanka np. singed, sion [singed pasyw, sion lasthitowanie creepów z e - daje hp]

Opublikowano

A czy ja uzyskam w końcu odpowiedź?

Brand, Anivia, czy Orianna która i dla czego? mam nadzieje że dostane kilka odpowiedzi.

Opublikowano

Lux , Leblanc czy może coś innego za 3350 ip ? Głównie chodzi mi o postać bijącą z dystansu , i żeby nie była papierowa .

kamyfek1.png

ZBIERAM PLUSY :)

Opublikowano

Lux , Leblanc czy może coś innego za 3350 ip ? Głównie chodzi mi o postać bijącą z dystansu , i żeby nie była papierowa .

Polecam LeBlance ,zbieram na nią ,a po za tym też mi ją polecano ;p

Opublikowano

@NoBrawo

Na początku każdy jest papierem,a LeBlanc zwykle mam najwięcej killi i najmniej deadów w teamie oraz często first blooda.

@Kamyfek

Lux nigdy nie grałem to nic nie powiem,ale LeBlanc jest świetna.

I jeszcze raz ponowię moje pytanie

Teemo,Amumu,Janna,Sion,Gragas czy Garen?

Od razu mówię,że nie lubię junglować,więc Mumu chyba odpada,ale nie wiem czy on tylko do jungli się nadaje.Chciałbym,aby postacią się przyjemnie grało (żebym nie musiał kupować nowej tylko nią ciągle grać) oraz,żeby nie feedowała przeciwników ;] .

Nie będę kłamał i powiem,że lubię mieć dużo killi,ale liczy się dobro drużyny,więc dobrze byłoby,gdy postać pomagała również drużynie np.Teemo stawiając grzybki.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Ponawiam pytanie bo nie uzyskałem odpowiedzi.

Brand największy dmg duże CD , ori średni DMG aoe spelle jak brand tyle że mały CD, anivia ma jajko dzięki któremu wygrywa mida, ale potem nie jest tak mocna jak ori czy brand.

Polecam wybrać ori jeśli chcesz długo ogarniać bądź branda jeśli chcesz od początku naqrwiać jak pojebany.

Opublikowano

Jeśli potrzebujesz dobrego zabójce który ma stuna co kilka sekund to Swain. Jeśli chcesz postać na mida, której nie kończy się mana to malza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...