Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Trudny wybór

Tryndamere - Skompletujesz eq = nakurwiasz jak pojebany

Fiddlestick - Mimo, że papierkowy, ma life draina, i jak Trynda, z complete eq ulti bosko czyści szeregi wroga

Polecam Ci tryndamere, ulti to survival w czystej postaci, masz 100 hp, 4 typa na klacie ? Ulti i uciekaj, albo wróg ma 500 hp ty 100 ? Wlaczaj ulti wykończ drania

167161466687770313241.png

Opublikowano

Lux, LeBlanc, Karma Nidalee czy Udyr ?

A ja polecam Udyra, niedoceniona postać. Jeżeli ktoś ogarnia to bieda.

@Shake Vaniliowy

W twoim wyborze Swain odpada. W late traci na wartości.

Malzahar - dobry na 1v1 mocny na start, w late zresztą też lae jest różnie, ludzie mogą kupić survi itp.

Yorick - moim zdaniem niedoceniona postać, po tym ogromnym booscie potrafi pokazać na co go stać. Tak samo dobry na 1v1 tylko że pod AD

Wybierz co wolisz tak dodam że malzahar nie ma problemów z maną a Yorick tak, ale w late wszystko się da wyrównać.

Jeśli Ci w czymś pomogłem, nie bądź żyła i kliknij Lubię to!

Opublikowano

Tryndamere czy Fiddlestick? dlaczego?

Mam obie postaci, i myślę, że obie są super. Jednak jeśli twój team od początku przegrywa, to ciężej gra się tryndem. Jego pałer ujawnia się po kupieniu kilku itemków na obrażenia, prędkość ataku oraz szansę na krytyczne uderzenie [zwykle takie itemy kompletuje się na tej postaci]. Gdy się lekko nafeedujesz z początku to później jesteś zmorą przeciwników. Dzięki ulti bardzo ciężko Cię pokonać w pojedynkach 1v1 [większość postaci nie da rady, ew jakieś z mocnym stunem albo klatką coby uwięzić trynda jak użyje ulti], a do tego cholernie ciężko mu uciec. Natomiast jego skill działa jak free flash, można przechodzić przez ściany, uciekać przeciwnikom etc.

Fiddlestick też jest bardzo fajnym pickiem. Hp nigdy Ci nie brakuje [szczególnie z blue buffem]. Porażenie + wysysanie życia to coś, za co wszyscy kochają fiddlesticka. Nie tyko zabierasz hp przeciwnikowi, ale również ładujesz sobie. Kruk jest fajnym skillem, szczególnie na linii 2v2. Creepy jeszcze się nie pojawiły, a wrogowie stoją obok siebie jak debile? Walnij kruka. Świetnie przeskakuje między nimi. Po 2 takich próbach jeden ma 2/3 hp, a drugi 3/4. Ulti też bardzo ciekawa sprawa. W TF'ach super rzecz, jeśli przeciwnicy są wszyscy obok siebie.

Moim zdaniem bardzo ciężko ocenić, która z tych postaci jest lepsza. Jednak są one bardzo różne, więc lepiej dopasuj ją do swoich preferencji.

@Jakiego maga za 3k+ polecacie? Myślałem nad karthusem i brandem. Mógłby ktoś dać jakieś +/- tych postaci etc?

Opublikowano

Caitlin vs Malzahar vs swain vs Irelia Kogo z tych 4 postaci kupić??

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

@up

Melee carry - Irelia

Dystansowy carry - Caitlyn

Magowie:

Malzahar - bardzo duży dmg, miażdzy prawie wszystkie postacie na midzie, nie kończy mu się mana, polecam

Swain - nie grałem, ale jest wkurzający, potrafi długo się trzymać na linii i ma dość niskie CD na szpony, poczytaj jakieś poradniki, tam się bardziej znają ;)

Opublikowano

Siema!;) Mam spory dylemat, mam 6600 ip, 23 lvl. Mam zamiar kupic postać nieco droższą niż inne tzn za 6300ip. Myślałem nad postaciami takimi jak Kenen, Vayne i ostatecznie irelia, najbardziej lubie postaci takie jak: Akali, Warwick, Teemo:) czyli z sporym DMG i tu zwracam się do expertów. Z góry wielkie dzięki:)

Opublikowano

Siema!;) Mam spory dylemat, mam 6600 ip, 23 lvl. Mam zamiar kupic postać nieco droższą niż inne tzn za 6300ip. Myślałem nad postaciami takimi jak Kenen, Vayne i ostatecznie irelia, najbardziej lubie postaci takie jak: Akali, Warwick, Teemo:) czyli z sporym DMG i tu zwracam się do expertów. Z góry wielkie dzięki:)

ohoho kup lepiej runy a nie postacie..

Opublikowano

Jarvan czy Irelia?

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

No akurat jest dziś w darmowych to se zobacze

a np. Olaf, Udyr nie dorównują Xin-Zha'owi ?

Bo dlamnie najlepsza postać to ta które ma duże hity i fajne ulti

VGhlUmVWZVNfX19ldW5lX19fNTAwX19fTlVMTF9fXzVfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

up@

Polecam Ci Tryndmare, bardzo dobre DMG + pod koniec, już z tym 18 lvl'em , każdy będzie lecieć na 1vs1, a przy włączeniu ulti (szał) to i nawet 1vs2 rozjedziesz. ; )

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Kogo opłaca się bardziej kupić. Anivie czy Nasusa? Oczywiście także podajcie powody oraz jak trudno się gra, bo za dobrym graczem nie jestem ;) .

Down@ Wczoraj widziałem dobrego nasusa i się zastanawiam czy kupić obie postacie. Prosiłbym o dalsze opinie na temat tej postaci. Co do anivi to wiem.

Opublikowano

@UP

Porównanie Nasus VS Anivia jest bez sensu .

Nasus - Nie lubię nasusa , nie umiem grać nasusem , widziałem raz w życiu dobrego nasusa .

Anivia - Jedna z fajniejszych postaci . Ulti dosyć dobre . Escape system - stun , ściana lodu , ulti slow itd . Skille ma bardzo dobre i silne .

Wybrałbym anivię . Różnica to Nasus - 1350 IP/PZ , Anivia - 6300 IP/PZ .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...