Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Riven czy Irelia?

Co sadzicie o Q riven? Na filmikach z YouTube widzialem ze Q riven zadaje smiesznie male obrazenia ale jeszcze nie gralem nia wiec czekam na wasze opinie.

Poszukaj kilka stron w tył ktoś już pytał jest mój post z odpowiedzią. a Q riven zadaje spory dmg tak jak na offtanka przystało najlepiej robić tak QAAQAAQAA z passyven riven dmg będzie bardzo dobry . Mam obie postacie i irelią trzeba farmić do 20 minuty i potem jest tylko niszczenie rywali. Riven dobra przez całą grę topa powinna z irelią wygrać jak się gra dość agresywnie ,ponieważ irelia w early nie ma takiej mocy jak w late.
  • Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Riven czy Irelia?

Co sadzicie o Q riven? Na filmikach z YouTube widzialem ze Q riven zadaje smiesznie male obrazenia ale jeszcze nie gralem nia wiec czekam na wasze opinie.

Riven

Ziggs vs Kennen vs Brand vs Xerath

Ziggs

Opublikowano

Co pierwsze kupić LeBlanc czy Gankplank

GP ma ogromne kryty z Q i AA, globalne ulti, a LeB dobra jest tylko w early bo bierze casterow na combo, a w late jest bardzo papierowa i wiekszosc enemy maja po 3-3,5k hp wiec nie zabije ich, a sama padnie na kilka hitow.

Ok dzieki, macie lubki

Opublikowano

Ziggs vs Kennen vs Brand vs Xerath

Polecam Branda. Stun, skille AoE, ulti robiące zamęt w TF'ach. Minusem, tak jak u większości tego typu championów, jest papierkowość.

7m9a.png

Opublikowano

Evelynn vs. Twisted vs. Veigar

dosyc slabe postacie procz veigara evelynn sprawdza sie tylko w dominion , na 5v5 jest slaba , twisted nie jest slaby ale sa lepsi ad / ap carry. nafeedowany veigar z dobra farma z Q to najbardziej op postac (zaraz po ziggsie...) dostaje 5 ap za zabojstwo i 1ap za zabitego miniona , malo nim gralem ale udalo mi sie zrobic 1700 ap :P

Opublikowano

Porównajcie mi Mordekaiser vs Kassadin. Kim dla was fan'iej się gra i wgl.

Morde lepszy, łatwo mi się nim gra, prawie nie tracie hp :] polecam

Kogo kupiC za 6,3 k? Plz prosze o odpowiedź :D

Fizz wymiata!

Evelynn vs. Twisted vs. Veigar

Veigar jego combo jest op

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Nigdy nie grałem lux i czy moze mi ktos powiedziec o cd na jej ulti ? wysokie czy raczej niskie?

Ulti lux ma małe CD a jak kupisz butki na cd i księgę morello to na 3 lv ulti masz 24.4 sek postać bardzo dobra na mida nafeedowana nie do popsucia później

Opublikowano

Porównajcie mi Mordekaiser vs Kassadin. Kim dla was fan'iej się gra i wgl.

morde jest tankiem a kassa jest champem na mida. nigdy mordekaiserem nie gralem ale wiem ze po nerfie nie jest jakis mocny lepiej kupic rammusa a kassadin (wedlug mnie) jedna z najpotezniejszych postaci co chwile tp ktory po stackowaniu wali 1k+ dmg sillence itd kazdego rozwali na midzie. ja bym bral kassadina ale nie gralem mordekaisera wiec nie moge ocenic tej postaci
Opublikowano

Kto lepszy Talon czy nocturne? Nocturnem grałem i po większej ilości meczy nudzi się a talonem nie grałem ale bardzo mi sie postać podoba

Opublikowano

Talon bardzo duży dmg, świetny solo toper .

Nocturne tylko i wyłącznie do jungli.

To są 2 typy championów ;) .

IMO Wział bym talona bo ma silence, dobry harras, dash, epickie ulti do uciekania jak i do dobijania.

Opublikowano

Talon bardzo duży dmg, świetny solo toper .

Nocturne tylko i wyłącznie do jungli.

To są 2 typy championów ;) .

IMO Wział bym talona bo ma silence, dobry harras, dash, epickie ulti do uciekania jak i do dobijania.

Dzięki zachęciłeś mnie więc kupuje talona jeszcze raz thx :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...