Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Orianna , kogmaw , cassiopeia , riven czy vladimir

Jeśli łaska plusy i minusy oraz proszę mi powiedzieć kim się ciekawie gra tzn. nie skończe nim grać po 3 grach :|

3@UP Jeśli annie czy Master jest dla ciebie słaby to pozdro potańcz, każdy może cię wyruchać annie jeśli nawet bedziesz grał jakimś casterem za 6300

xxcafs.png
Opublikowano

Dobrze może w rotacji są jakieś dobre postacie ale wtedy które na te konta 1-5lvl a co do uzbierania 6300 puknij się w łeb jeszcze raz. Do 5 lvla nie ma szans zebyś uzbierał 6300 chyba ze na dwóch dopalaczach pz...

Opublikowano

Gdybyscie czytali ze zrozumieniem ... zrozumieliscie o co chodzi...

Nie mowie ze sa slabe Master i Anne zalezy od gracza...

@UP sam sie perdol*** w leb albo czytaj ze zrozumieniem chodzilo mi po co kupowac np. Mastera jak sie nim nieogrania lepiej dozbierac kaski i kupic kogos kim sie dobrze gra a nie ...

PS. Tylko jebni* sie porzadniej aby poskutkowalo

Opublikowano

Dobrze może w rotacji są jakieś dobre postacie ale wtedy które na te konta 1-5lvl a co do uzbierania 6300 puknij się w łeb jeszcze raz. Do 5 lvla nie ma szans zebyś uzbierał 6300 chyba ze na dwóch dopalaczach pz...

z jednym dopalaczem na 1dzień uzbierasz to 6300 ;)

nie ważne na jakim lvl, bo to chyba sie nie liczy

graphic.png

Opublikowano

z jednym dopalaczem na 1dzień uzbierasz to 6300 ;)

nie ważne na jakim lvl, bo to chyba sie nie liczy

to trzeba nieźle no-life za mecz dostajesz 200-300 mecz trwa średnio 30-45 min , trzeba 30 meczy wygranych a jest to 18 h ponad więc na co czekasz

wstań o 6 i siedź do 24 i nie przegraj żadnego meczu :D

6300 z dopalaczem do uzbieranie przezemnie na 30 lvl to 3 dni jakbym się postarał 2 wiec ....

NJxbd4x.png

Opublikowano
  1. Ahri vs Shyvana vs Talon vs Graves
  2. Podajecie + i -
  3. Moze znacie jakoms inna profesje Tylko nie Junglera bo do dupy jest chodzenie i bicie mobow to bezsens
  4. Mam 11 lvl
  5. 6300 kasy

1.Talon

2.Nie chce mi się, poszukaj sobie. Mam nadzieję, że nie masz rączki i umiesz sobie wpisać w googla.

3.Gra w jungli nie polega na biciu mobów, ale ok.

4.Super.

5.Lee sin.

Nocturne vs shaco vs udyr

Chodzi mi o junglowanie :)

Shaco.

Opublikowano

Nocturne vs shaco vs udyr

Chodzi mi o junglowanie :)

Z tych trzech to nocturne jest chyba najsłabszym junglerem .

Udyr dosyć trudny do ogarnięcia , ale na dłuższą metę wg. mnie najlepszy .

Shaco z tych trzech jest najprostszym junglerem z powodu turrecików . Blue robi się w ok. 4-5 sekund .

Jak zaczynasz z junglą to shaco najlepszy .

Opublikowano

Ja rozpatruję raczej junglerów w kategoriach ganków. Nocturne ma dobre ganki dopiero od 6 na ulti. Udyr ma całkiem dobre ganki, szybko biega i do tego ten stun :)

Ale shaco rozpierdala system. W early jest w stanie doprowadzić do załamania nerwowego taki solo top albo mida. Gankuje właściwie co chwilę. Jego jungla opierda się [aktualnie] na zdobyciu dwóch buffów na początku a potem tylko latanie od liniii do linii.

Opublikowano

1.Talon

2.Nie chce mi się, poszukaj sobie. Mam nadzieję, że nie masz rączki i umiesz sobie wpisać w googla.

3.Gra w jungli nie polega na biciu mobów, ale ok.

4.Super.

5.Lee sin.

Shaco.

jak sie niepodoba to na chu* tu piszesz idioto pazerny spamic tylko potrafisz

Opublikowano

to trzeba nieźle no-life za mecz dostajesz 200-300 mecz trwa średnio 30-45 min , trzeba 30 meczy wygranych a jest to 18 h ponad więc na co czekasz

wstań o 6 i siedź do 24 i nie przegraj żadnego meczu :D

6300 z dopalaczem do uzbieranie przezemnie na 30 lvl to 3 dni jakbym się postarał 2 wiec ....

Koles ja za mecz wygrany 5v5 na graczy dostaje okolo 120-190 kaski nie da rady wiecej a co dopiero 200-300 :O

Opublikowano

Z tych trzech to nocturne jest chyba najsłabszym junglerem .

Udyr dosyć trudny do ogarnięcia , ale na dłuższą metę wg. mnie najlepszy .

Shaco z tych trzech jest najprostszym junglerem z powodu turrecików . Blue robi się w ok. 4-5 sekund .

Jak zaczynasz z junglą to shaco najlepszy .

A teraz mi kur** powiedz skąd Ty wytrzasnąłeś to że shaco jest najprostszym junglerem? Bez ogarnięcia shaco jest chu****

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...