Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miss Fortune czy Vayne? Chodzi o mocniejszą postać oczywiście, daje plusy. (wysilam sie nie?)

Vayne

Opublikowano

Brand/Vladimir/Kennen/Malzahar i dlaczego? Prosze o + i - . Jeżeli będzie wszystko wyjaśnione to nie zapomne o + i lajku.

Brand ma mocny dmg i ulti które potrafi nieźle latać w team fightach

Vladimir nie ma many, leczenie ze skilli, dobry escape

Kennen - stun co kilka sekund, energia zamiast many, dobry skill do uciekania i gonienia, spam z Q, a na dodatek ma fajny taniec :D

A o Malzaharze nie wiem zbyt wiele, ale ma mocne ulti i tego zwierzaczka z pasywa

Ja bym brał Kennena, sam go mam i jestem zadowolony :)

Miss Fortune czy Vayne? Chodzi o mocniejszą postać oczywiście, daje plusy. (wysilam sie nie?)

Miss masz teraz w rotacji więc sobie sprawdź, ale ja bym brał Vayne.

Opublikowano

Talon, Nocturne, Xerath czy Malzahar i dlaczego ?

Postać ma być dobra do Dominiona jak i do Klasyka. Proszę o plusy i minusy jeżeli to mozliwe. Z góry dzięki ! Daje +

Opublikowano

Talon, Nocturne, Xerath czy Malzahar i dlaczego ?

Postać ma być dobra do Dominiona jak i do Klasyka. Proszę o plusy i minusy jeżeli to mozliwe. Z góry dzięki ! Daje +

malzahar , dlaczego? ogromny dmg z kazdego skilla. jego combo usmierci kazdego , na dominion przydaja sie jego skille. jezeli nie jest nafedowany to szalu nie robi :P

Opublikowano

up@

Swain jeżeli na dluższą metę, bardziej podatny na team, stun, potrafi uciec od 3 przeciwnikow, często focusowany (po to ma heal (; ) Jeżeli ogarniasz to z lini nikt Cię nie zdejmie.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Moja kolej ;p

Karthus czy jakaś inna postać do 3k doradźcie mi. Przy okazji powiem, że karthusem wyciągam staty 20/10 ;d ale jak dla mnie trochę za dużo dedów... może jest jakaś lepsza postać od niego?

Opublikowano

Moja kolej ;p

Karthus czy jakaś inna postać do 3k doradźcie mi. Przy okazji powiem, że karthusem wyciągam staty 20/10 ;d ale jak dla mnie trochę za dużo dedów... może jest jakaś lepsza postać od niego?

Tylko powiedz co wolisz: AP czy AD? A może jakiś tank?

Jeżeli chodzi o AP: Lux jest również dobrą propozycją

Jeżeli chodzi o AD: Xin Zhao zadaje super DMG

Jeżeli chodzi o tanka: nie wiem, nie znam się na nich, ale jeżeli już to Rammus.

Wróciłem ;]

Opublikowano

@up

Lux jest dobra przynam na Early ale jak dla mnie later jest żałosna ;p Xin zhao nie zdaje Super DMG jest dobrym offtankiem a tank rammus jest najlepszy ten jego taunt ... op i ta szybkosc amumu tez jest dobre ;)

30364378.png

Opublikowano

gragas,kassa

Ja doradzam Ci Kassadina. Jeżeli ogarniasz kosisz na midzie. Mocne Combo, rzadko kto wygrywa z nim na midzie.

Opublikowano

Witam, wczoraj zacząłem grać w LOLa, i ogólnie szukam sobie fajnej postaci.

Waham się między Ashe a Tristaną, i dużo bardziej przystaję przy Tristanie.

W grę wchodzą tylko postacie dystansowe, nienawidzę walki wręcz.

Przy ocenie weźcie pod uwagę trudność postaci i to, że gram praktycznie 1 dzień :)

Opublikowano

Fizz, benshe blokuje ulty karthusa. Skill Sivir, itd.

btw. Polecam Karthusa, spam Q, haras, skil E wysysający życie, sam może wygrać tfa (:

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Witam, wczoraj zacząłem grać w LOLa, i ogólnie szukam sobie fajnej postaci.

Waham się między Ashe a Tristaną, i dużo bardziej przystaję przy Tristanie.

W grę wchodzą tylko postacie dystansowe, nienawidzę walki wręcz.

Przy ocenie weźcie pod uwagę trudność postaci i to, że gram praktycznie 1 dzień :)

Ashe jest dobra i zarazem tania, a Tristanę możesz dostać za darmo za polubienie League of Legends na facebook'u (+ skórka). Tak samo jak Alistara (również + skórka). Na początek polecam

AD: Master Yi

AP: Ryze/Morgana

Tank: Amumu

ok, czyli Kassadin ;d

Ale jeszcze powiedzcie mi plusy i minusy tych postaci:

Karthus VS Kassadin

Karthus: super pasyw, spowolnienie, dobry spam z pomocą Q, super ulti, ale troszkę papierowaty i manożerny (tylko na początku)

Kassadin: nie grałem, więc się nie wypowiadam

Wróciłem ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...