Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Olaf vs. Twitch? Myślę tutaj o normalach. A może jakaś postać za 6k: Brand lub Kog'maw albo Kennen? A może poczekać na nowego bohatera?

Polecam Ci Olafa lub Kennen'a.

Kennen niszczy system na TF. Jeżeli ma conajmniej 100 AP w 15 minucie. A Olaf świetny Off-tank

Co sądzicie o postaci Sheen

Shen, nie Sheen.

Shen to raczej tank. Jego skille pomagają mu w tym. Całkiem fajnym skillem jest ulti. Shen teleportuje się do sojusznika dając mu tarcza w wysokości 300 + AP. Ma też Taunta, który działa na więcej niż 1 osobę. Jeżeli chcesz tankować, oczywiście polecam go.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Menesterowy
Opublikowano

Ohh, kotku, dużo Ci o nim mogę powiedzieć, bo to mój nowy nabytek, aka. nowy main :)

Jest bardzo dobrym junglerem, a jeszcze lepszym solo top'em. Budowany pod atmoga jest mocny w życiu, jak i w 'łapie'.

Jego slow i pasyw może ostro zdenerwować uciekinierów z małą ilością życia.

Dzięki jednej z jego umiejętności, mianowicie: W, GP może wkurzyć KAŻDEGO, bo dostaje na siebie stuna, silence, slowa, a on po prostu zjada pomarańczę i wszystko jest OK! <I jeszcze się troll leczy -.->

Polecam Ci kupno :)

Opublikowano

Ohh, kotku, dużo Ci o nim mogę powiedzieć, bo to mój nowy nabytek, aka. nowy main :)

Jest bardzo dobrym junglerem, a jeszcze lepszym solo top'em. Budowany pod atmoga jest mocny w życiu, jak i w 'łapie'.

Jego slow i pasyw może ostro zdenerwować uciekinierów z małą ilością życia.

Dzięki jednej z jego umiejętności, mianowicie: W, GP może wkurzyć KAŻDEGO, bo dostaje na siebie stuna, silence, slowa, a on po prostu zjada pomarańczę i wszystko jest OK! <I jeszcze się troll leczy -.->

Polecam Ci kupno :)

Kotku grałem wczoraj przeciwko gankplankowi na 5v5 konto 30 lvl full runki i dobre spece(specjalizacje) na początku gry z jednego strzału uderzył mnie krytykiem 530 hp ;) dlatego myślę czy go nabyć :D
Opublikowano

poszukuje championa dla Siebie najlepiej za 6300 Wymagania ? Lubie postacie bez many Chce żeby nieźle Sobie radziła na Pvp głownie i szybka otoz wy się bardziej znacie ja niedawno zaczołem grać wiec doradzcie Mi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

poszukuje championa dla Siebie najlepiej za 6300 Wymagania ? Lubie postacie bez many Chce żeby nieźle Sobie radziła na Pvp głownie i szybka otoz wy się bardziej znacie ja niedawno zaczołem grać wiec doradzcie Mi.

Polecam Renektona, nie ma on many tylko furie i jak się we wczesnej fazie gry nafeeduje to jest kosior :)

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

Z Postaci które jeszcze mi się podobają za 3150 zostały mi te dwie i zastanawiam się która z nich wybrać Nidele czy Twich

Polecam zacząć od Twitcha później bawić się Nidalee

Graves vs Ezreal

2 Postacie bardzo przyjemne ale lepszyn wyborem będzie Graves [;

Renekton nafeedowany nie do zabicia i nie ma oczywiście many [;

Kogo polecacie do 6300? Myślałem na Vladimirem? Co o nim sądzicie?

Vladimir dobra postać ogarnięte LATE kosa ale według mnie denny

Opublikowano

Wybierz Gravesa, prosty, typowy ad carry. Mocny DMG, ok early game, na 4-5 lvlu potrafi na combo zjechać przeciwnikowi pól hp.

Renekton to tank, a skoro jesteś początkujący, napewno go nie ogarniesz.

Spróbuj jeszcze z Vladimirem, cięzki do zabicia (dzięki plamie), ogólnie ok pick.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

najlepszy na początek Vlad był dla mnie :>

Opublikowano

Kto za 3150? Lubię postacie typu Tryndamere, najlepiej bez many. Akali mam.

Opublikowano

Kto za 3150? Lubię postacie typu Tryndamere, najlepiej bez many. Akali mam.

Dla pana najlepsza kata . Szybko ją ogarniesz i ogólnie jest prosta .

Opublikowano

up@

Ap carry - malzahar, nafeedowany nie do ujebania.

lub

Lee sin - do junlgi/solo top. Dobre gangi/świetnie sprawuje się na lini

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Trundle vs Lee sin vs Vladimir

Lubię "napadać" na ludzi i zabijać :D No i gankować też lubię :D

Opublikowano

Lee będzie najlepszy

Opublikowano

@Up

Pro super wypowiedź lee sin będzie lepszy , spamer .

No to tak :

Trundle odpada , nim nic sam nie zrobisz .

Vladek :

Raczej najlepszy . Q przydatne do rozpoczęcia ataku , zakończenia . W to skill , który jest najlepszy do ganku . Chmura , slowd :) . E dobitka lub po w do użycia . R to początek lub też dobitka jeśli wiesz jak działa .

Lee sin :

Bardziej na solo , a nie do ganku z powodu na Q , W i R .

Opublikowano

up@ Ahri bardziej moblina, lepszy dmg.

2x up@ Hahah! Czy Ty kiedy kolwiek graleś lee sinem? Slabe gangi? Ogarnięty lee sin, zjadl by Cie w gangu na 2 lvlu.

Miyoshi

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...