Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xin Zhao - Dobra postać szybko się najesz + to wykradanie życia na starcie :)

Shaco - Mega jungler dobra do ganków na przeciwny team dobre kryty z wbudowanego znikania :)

Polecam ci shaco od razu na 1 lvl jungla i robisz blu i redke następnie biegasz i gankujesz po całej mapie :) przeciętne staty z gry tą postacią u mnie to 21/1/5

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam!

Mam problem, gdyż nie wiem która z tych dwóch postaci kupić. Przeważnie gram na Dominion, lecz czasem wejdę na Klasyczny. Doradźcie, którą postać lepiej kupić!!!

Z góry dziękuję!:)

Opublikowano

Mam problem, gdyż nie wiem, czy lepiej kupić Lee Sin, czy Miss Fortune. Przeważnie gram na Dominion, lecz czasem wejdę na Klasyczny. Doradźcie, którą postać lepiej kupić!!!

Z góry dziękuję!

:)

Opublikowano

Mam problem, gdyż nie wiem, czy lepiej kupić Lee Sin, czy Miss Fortune. Przeważnie gram na Dominion, lecz czasem wejdę na Klasyczny. Doradźcie, którą postać lepiej kupić!!!

Z góry dziękuję!

Lee Sin [;

Shaco vs Xin Zhao ? Chodzi mi głównie o dobrą zabawę i wnerwianie przeciwnika, gdy go zabiję na pare hitów/skilli.

Shaco

Opublikowano

To znów pytanko, 3k rp jest. Zamierzam kupić postać teraz (1k) i mieć na Viktora. Bo teraz na 3 dni wyjeżdżam. :D

Więc:

Renekton vs. Leona vs. Kog maw - Interesuje mnie late game i trudność postaci. :)

+

jakiego skina, do postaci którą polecice. ;d

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Xina,Akali czy Olafa? :>

Ja zastanawiałbym się na Akali Olaf, wybrałbym Olafa [;

To znów pytanko, 3k rp jest. Zamierzam kupić postać teraz (1k) i mieć na Viktora. Bo teraz na 3 dni wyjeżdżam. :D

Więc:

Renekton vs. Leona vs. Kog maw - Interesuje mnie late game i trudność postaci. :)

+

jakiego skina, do postaci którą polecice. ;d

Kog świetne LATE po ogarnięciu

A skórka to chyba Gąsienica [;

Opublikowano

Olafa bierz :)

Z góry dziękuję!

Lee Sin...

Shaco vs Xin Zhao ? Chodzi mi głównie o dobrą zabawę i wnerwianie przeciwnika, gdy go zabiję na pare hitów/skilli.

Jak do wnerwiania to Shaco :) Siedzisz w krzakach i pacynkami, robisz klona, wysyłasz go na wroga a sam mu za plecy skaczesz :D Tylko ciężki do ogarnięcia jest

Opublikowano

Ja wybralbym natomiast Xina. Mam go kupionego i po dobrze rozegranym early game, ma boskie late. Wystarczą z 2 kile do 15minuty.

Ulti dobre, nawet jak idziemy pod tanka. Zabiera hp %-owo.

W jungli nie radzi Sobie najgorzej, dobre gangi po 2lvlu(doskok, podrzut), brak espace mechanizmu.

Mimo to , mam nim rozgrane 20 rankedow, ratio: 72%+ I nim bardzo łatwo o fb.

passyw, dzięki ktoremu nie musi wracać do bazy jeżeli ma malo hp, nie manożerny. Robiony pod tanka, nie do ubicia, alt tylko dmg z ulti (obszarowe, w kilka celow)

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Lee Sin vs Ahri vs Shyvana vs Xerath

Proszę o odpowiedź bez skrótów, nie znam się na nich za bardzo :P Chyba, że byłaby odpowiedź ze skrótami i jakimś linkiem z tłumaczeniami skrótów, to byłbym bardzo wdzięczny :) Prosiłbym o takie pluso-minusy. Gram głównie na klasycznym, chodzi mi o takiego bohatera, który byłby dobrym i w miarę szybkim zabójcą. Coś takiego jak Master Yi albo LeBlanc, 5 sekund i przeciwnika nie ma.

userbar.png
Opublikowano

Lee Sin vs Ahri vs Shyvana vs Xerath

Proszę o odpowiedź bez skrótów, nie znam się na nich za bardzo :P Chyba, że byłaby odpowiedź ze skrótami i jakimś linkiem z tłumaczeniami skrótów, to byłbym bardzo wdzięczny :) Prosiłbym o takie pluso-minusy. Gram głównie na klasycznym, chodzi mi o takiego bohatera, który byłby dobrym i w miarę szybkim zabójcą. Coś takiego jak Master Yi albo LeBlanc, 5 sekund i przeciwnika nie ma.

Lee Sin

Opublikowano

Ponawiam pytanie gdyż ostatnia odpowiedź niewiele mi powiedziała : Kogo lepiej kupic? Vladimira/Malzahara czy Kennena, lub może kogoś bardziej na ad/as (Kto i dlaczego?). Z góry dziękuję.

Opublikowano

Vladimir ma bardzo dobrego heala. Plusem jest brak many i AoE skille. Minus to brak stuna.

Malzahar jest bardzo dobry na tanków i ma bardzo dobre combo. Minus to mana, ma stuna.

Kennen wkuriwajaca postać, ma motyw eskejpa i stuna . Posiada energię zamiast many.

Osobiście wybrałbym Malzahara .

he?

Opublikowano

Ponawiam pytanie gdyż ostatnia odpowiedź niewiele mi powiedziała : Kogo lepiej kupic? Vladimira/Malzahara czy Kennena, lub może kogoś bardziej na ad/as (Kto i dlaczego?). Z góry dziękuję.

Kennen Escape Mechanism Energia Stuni ninja do wnerwiania ^^

Opublikowano

Potrzebuje opinie + i -

Ezreala i Wukonga

Ezreal

+ dobry na mida

+ dobry system ucieczki

+ ulti przez duży obszar mapy

+ dobre dmg

- straszny papier

- carry

- bez dobrego builda useles

Wukong

+ dobry system ucieczki

+ dobre dmg

+ robiony pod offtanka trudny do ubicia

+ dobry solo toper

Opublikowano

le blanc, ahri, akali, shyvana

chodzi mi o szybkie, efektowne zabijanie, żeby można było łatwo ogarnąć.

Jak chcesz szybkie kille to LeBlanc vs Akali .

Olaf/Pantheon (kto i dlaczego?)

Jakby można było to + i -

Olaf

Plusy :

Dobry DMG

Dużo HP

Off Tank

Skille zabierają mało many

Life Steal i armor penetra w skillach.

Minusy:

Brak Stuna

Dla niektórych może być trudny do ogarnięcia

Pantheona ci nie opiszę bo nim nie grałem i nie mam zamiaru .

Osobiście wybrałbym Olafa którego posiadam <3;)

Liczę na "Lubię To"

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...