Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fizz czy Brand ?

Polecam Fizza dobry system ucieczki mocne Q free ignite oraz można uniknąć ulti karthusa ashki itp ,oraz ulti z podrzutem

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gangplank czy Karthus

KAŻDY ADMIN TO KURWA WYPIERDALAĆ SZMATY
CICHY TY JEBANA SZMATO MOŻESZ MI ZROBIĆ LODA
KAŻDY ADMIN TO POJEBANA KURWA A DZIEWCZYNY TO SZMATY
MOŻECIE MI OJEBAĆ KOLBE CHUJE JEBANE 

Opublikowano

No spoko , że pedomisiek jest najłatwiejszym junglerem.

Słyszałeś o czymś takim jak fiddlesticks czy warwick?

po patchu wszystkimi junglerami jest łatwo więc bierz kogo Ci się podoba

to może tak zadam pytanie, który z junglerów będzie łatwiejszy do grania na lanie bo przecież jungler do końca gry nie jungluje, tylko pomaga coś na lanach albo dobijać/killować kogoś.

Opublikowano

Gangplank czy Karthus

Zależy co wolisz . GP to solo toper lub jungler . Ma zasięgowe ult które na jakimś tam obszarze slowuje i zadaje dmg . Może wejść kryt ze skilla Q może anulować stuna slowa itp. dzieki W oraz daje buffa na move speeda i att dmg pod E . Karthus to typowy mag na mida . Q ma co sec i można nim fajnie dobijać miniony . Ma ścianę która slowuje jeżeli ktoś w nią wejdzie , E skill to coś podobnego do ult fiddlesticka , Ult po aktywacji atakuje każdego champa który żyje obojetnie gdzie zadając dmg zależny od AP dobry do dobijania . Ogólnie polecam GP mniej papierowaty i z Q może walnąć nawet 1200 z kryta

Opublikowano

to może tak zadam pytanie, który z junglerów będzie łatwiejszy do grania na lanie bo przecież jungler do końca gry nie jungluje, tylko pomaga coś na lanach albo dobijać/killować kogoś.

akurat to będzie Lee ;)

chyba że nie masz 6300 na tą zajebistą postać to kup Ww albo Udyra. ewentualnie Trundle

graphic.png

Opublikowano

Szukam potężnej postaci za 3150 :D. Może to być postać na daleki albo bliski dystans. Tylko + i - też poproszę ;d.

LeBlanc

+Dobry escape mechanizm

+Mocne dmg z skilli

+Cage z silencem

+Skill x2 dzięki ult

+klon

- Papierowata

Opublikowano

Witam grałem wieloma postaciami ale chcę zobaczyć jakie wy postacie mi polecicie

Dobrze radzę sobie:

-Ryze

-Veigar

-Sivir

-Ashe

-Warwick

-Teemo

-Tryndamere

-Galio

-Fiddlesitck

-Master Yi

-Singed(średnio)

Źle radzę sobie:

-Rammus

-Nunu

-Ezreal

-Kayle

-Tristana

-Zilean

Czekam na odpowiedzi i życzę wam wesołych świąt

Opublikowano

Witam grałem wieloma postaciami ale chcę zobaczyć jakie wy postacie mi polecicie

Dobrze radzę sobie:

-Ryze

-Veigar

-Sivir

-Ashe

-Warwick

-Teemo

-Tryndamere

-Galio

-Fiddlesitck

-Master Yi

-Singed(średnio)

Źle radzę sobie:

-Rammus

-Nunu

-Ezreal

-Kayle

-Tristana

-Zilean

Czekam na odpowiedzi i życzę wam wesołych świąt

Próbuj pantheona. Będzie dobry dla cb. Mocny dmg z Q ,block,dobra farma minionów , obszarowe ult , stun .

Opublikowano

Volibear jest dobry do pościgów, a Akali do ataków z zaskoczenia m.in dzięki Twilight Shroud i Shadow Dance... Więc polecam Akali.

remisce.jpg

"Wolę być znienawidzona za prawdę, niż kochana za kłamstwa."

Opublikowano

gram 3 dzien w LoL'a . polowy ( o wiele wiecej niz polowy) pojec nie pojmuje. potrzebuje czegos czym bede mogl dosc mocno fragowac i co ma dobry atak. moze sie zblizyc do gracza goniac go. mam ponad 1k rp na wydanie ,wiec moge kupic wszystko. poprosze o jakies uzasadnienie.

Opublikowano

Rumble.

Trundle jest dość słabą postacią, lepiej akurat mi gra się Masterem nawet, czy Ashe. Jest troche papierowy.

Rumble ma fajne skille i dobry last game.

Opublikowano

@up

Trundle papierowy haha, chyba ze go pod full dps budujesz, gralem z typami ktorzy budowali go pod offtanka, nieco innaczej to kosil 1v3 zabijajac 1, 2 typa i spieprzajac z pol hp.

a to ze yi ci sie lepiej gra to nic dziwnego, build pod ad, ciezko go obronic, nawet majac tego thornmaila, bo ogar cie rozwali tak czy tak, za to pod ap z nukiem 1k, gdzie w tfie na 70% wjebie sie w tf z ultem i Q zada monster dmg kolo 1k, zabije kogos, a cd na Q znika, i wez graj z nukerem 1sec 1k ? Do tego cholerny tank bo 300 resow i 2k ++ heala.

Co kupic za rpki, lubie junglowac, interesuje mnie leesiek i nocturne.

167161466687770313241.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...