Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Piracka kopia minecrafta

nobskiller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopie, czy Ty nie pojmujesz, że granie na piracie, a udostępnianie linków do niego to dwie różne rzeczy? MPC nie jest forum warezowym, ale cheaterskim, więc żaden użytkownik nie powinien tutaj szukać linków do nielegalnej kopii gry.

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie NIELEGALNEJ, one są legalne NOOBIE.Na stronie www.minecraft.net możesz sobie orginalnego minecrafta pobrać i grać na serverach.Więc nie wiem w czym rzecz.A GRANIE NA PIRACIE pisałem ogólnie do tematu, dlaczego ty jesteś niezadowolony.Mama dała mu 60zł bo wyżulował i teraz szpanuję że nie ma pirata na którym wcześniej zapewne sam pocinał.Wyluzuj, zmień bieg.Lub się zbanuj.Chcesz minusuj mi to lata.Pozdro

Opublikowano

Mabi God , moim zdaniem ty sobie psujesz strasznie opinię tym zuchwalstwem. Mam Premium , ale dopiero od dzisiaj . Dzięki mnie 8 osób poznało tą grę. Na razie tylko ja kupiłem , ale koledzy też się szykują. A po za tym mam 14 lat , i co mam zakładać konto ? No chyba nie... . Nie kupiłbym gdyby nie to , żę na kontach gier można kupić przez Moje Rachunki. A taka prawda , że Notch też ma to ma gdzieś bo zarabia parenaście tys. miesięcznie. A po za tym taka prawda , żę Mojang to lenie. Nie zatrudnia programistów - Bo po co ? 2 osoby nad najpopularniejszą ostatnio grą ? Pffffff . Takie updaty jak 1.6 mogliby robić co kilka dni , gdyby się za siebie wzięli . Moim zdaniem Piractwo jest dobre , jeśli starasz się grę rozpowszechnić. Po prostu zrozum , że nie każdy ma konto/czas/pieniądze/cokolwiek innego . Ty tu chcesz jakąś dyskryminację odwalać czy co ? Skoro Notch nic o tym nie mówi złego , to znaczy że mu to odpowiada. Premium jest dobre ale jak nie możesz to trudno - graj na piracie.

Opublikowano

@Toriz Z minecraft.net pobiera się klienta i aby zagrać na multi, musisz się zalogować kontem premium zarejestrowanym na minecraft.net :)

Edit: Po co w ogóle jest ten temat? Ludzie tylko się w nim kłócą o to, kto jest lepszy - pirat czy oryginał i przy tym się obrażają i nabijają posty.. -_-

1339163822-U301909.png

Opublikowano

@ up Wiem o tym :) Już się zresztą sam zalogowałem :P . Można też zachować piracki launcher , i mieć tam swój nick z Premium ;) .

Opublikowano

Ściągając Minecrafta z oficjalnej strony, sobie nawet na single nie pograsz więc, się nie ośmieszaj. Pieniążki na grę zarobiłem sam. Ja nie jestem taki jak Ty, że siedzę na dupie przy kompie, i myślę, że kiedyś mi z monitora kaska wyleci. Ogarnij pojęcie noob.

Mojang to nie 2 osoby, zacznijmy też od tego że Minecraft to gra typu Indie, czyli niezależna, nie dostają kasy na ulepszanie gry, więc sam spróbuj zrobić grę lepszą od Minecrafta, mając takie środki finansowe jak Notch na początku. To nie tylko ładnie wyglądająca kolejna jedynka przed kropeczką, ale też zmiana kodu gry. Więc zastanówcie się co piszecie, bo piszecie same bzdury...

Opublikowano

Najlepiej jakby 1 strona ( Mabi God ) i reszta byli cicho . Ten temat nie ma sensu bo cokolwiek się napisze ten pan up będzie pisał swoją "obronę" i zgarniał kolejne minusy... Pozdro.

Opublikowano

Tak to czemu ja jak pobieram wpisuje fałszywe dane klikam game offline i mam Single -_-Sam się ogarnij.Ja nie siedzę na dupie.Nie pracuję bo się uczę, a zbierać puszek na grę nie będę.A Mojang zarabia tyle że mógłby zrobić grę konkurującą np z Simsami.Zarabiają miesięcznie kilkaset tyś Euro -_-.Więć OGAR.Zamknąć temat.

Opublikowano

Nie znikną, za mało osób by się udzielało w forum, sam Notch mówił że takim Ludziom dziękuję, a na serverach piraci nie mogą grać, tzn mogą ale nie na najlepszych.NP na Mycraft nie zagrają już Pff.Idż się spal

Mycraft jest do bani...

tydzień szukasz działki, nie możesz się budować za miastem i all jest dla vipów

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Mycraft jest do bani...

tydzień szukasz działki, nie możesz się budować za miastem i all jest dla vipów

Ja daje tylko przykład

Opublikowano

jak usunąć tego minecrafta 1.6.4 i wgrać 1.5?

Proszę o szybką odpowiedź.

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

Jeśli tacy z was fani to kupcie grę. Ja nie żałuję. Jak kasy nie macie to idzcie ulotki roznosić. W jeden dzień na klucz zarobicie...

Opublikowano

Usuń całkowicie minecrafta i wyczyść rejestr, potem ściągnij czystą grę, spróbuj się zalogować, nie wejdzie ci i tyle.

Opublikowano

Nie nie rozpieszczają tak jak ciebie, po czym widać.Tylko że ja wolę wydać 60zł na kino z kumplami, niż gierzyć 24/7 jak ty w MC.

Opublikowano

Ale mi to nie przeszkadza...

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

@2Up ja nie będę się do takiego poziomu zniżał żeby zarobić na MC

Czyli widze, że jeszcze nie dorosłeś do momentu, w którym psychicznie jesteś gotowy do pracy. Dla ciebie to jest jedyna propozycja, widząc twój sposób pisania, nie sądze, żebyś miał przynajmniej 16lat, aby pracować w Mcfucku i zarabiać 800zl/miech. Kiedyś może, po przekroczeniu tej bariery, poczujesz, jaką satysfakcję sprawiają pieniądze, które się samemu zarobiło :)

EDIT: Pomyśl trochę, zniżyć się możesz i utracić godność, jakbyś sobie w dupe kija od szczotki przed p. prezydenckim wkładał za 60zł.

Opublikowano

Ulotek nie będę roznosił.A kurwa jakim MCFucku.Mam 16lat.Bo co bo nie chcę pracować na ulotkach to już jakiś dekl jestem.Wez się zastanów nad sobą.-_-...Wystarczy że zarabiam 200zł miesięcznie za Adminowanie pewnej gry i pomaganie tej grze.Starczy.A teraz mc nie będę kupywał, jestem spłukany.Jutro brat ma komunie więc kasę musiałem wydać na PsP -_-

Opublikowano

Ulotek nie będę roznosił.A kurwa jakim MCFucku.Mam 16lat.Bo co bo nie chcę pracować na ulotkach to już jakiś dekl jestem.Wez się zastanów nad sobą.-_-...Wystarczy że zarabiam 200zł miesięcznie za Adminowanie pewnej gry i pomaganie tej grze.Starczy.A teraz mc nie będę kupywał, jestem spłukany.Jutro brat ma komunie więc kasę musiałem wydać na PsP -_-

Chodziło mi o mcdonald. Widać, że jesteś niezbyt stanowczy. Widze też, że nie masz szacunku do pieniądza. Chętnie bym popracował, ale nie mam zbytnio czasu na razie. Według mnie trochę głupio mi grać w minecrafta na piracie. Grałem bardzo krótko, gdyż warto kupić grę, którą się poznało i która jest bardzo ciekawa. Ja ci nie każę latać z ulotkami, ale pamiętaj, że pieniądz to nie byle gówno, tylko efekt twojej pracy.

Opublikowano

Pracuję jako Headadmin i Technik pewnej popularnej gry przeglądarkowej -_- zarabiam 200zł miesięcznie.Mam szacunek do pieniądza, a w MCdonaldzie pracować nie będę bo u mnie w mieście daleko jest, oraz muszę się uczyć.To mów A nie MCFuck . mów mcdonald.A po 3 "MCFUCKA" Nie lubię.

Opublikowano

Pracuję jako Headadmin i Technik pewnej popularnej gry przeglądarkowej -_- zarabiam 200zł miesięcznie.Mam szacunek do pieniądza, a w MCdonaldzie pracować nie będę bo u mnie w mieście daleko jest, oraz muszę się uczyć.To mów A nie MCFuck . mów mcdonald.A po 3 "MCFUCKA" Nie lubię.

No to uważam, że nie ma co już gadać :). Każdy pracuje jak chce, najlepsza praca to taka, którą się lubi. Pieniędzy, pewnie na razie ci wystarcza, tak więc nie potrzeba kombinować.

Co do tematu: Teraz skończą się let's playe na piracie, gdzie ktos mogl sobie skina wrzucic do pliku. Niestety jeszcze chyba na mineshafterze będzie działać, więc trochę ich będzie. Według mnie dobrze zrobili, podniesie im to sprzedaż gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...