Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Piracka kopia minecrafta

nobskiller

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie jest to coś dzięki czemu więcej osób kupi tą gre ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Zauwaz ze gra jeszcze po jakims niedlugim czasie (10-30min) sie wylacza, przynajmniej u mnie i kilku innych ludzi, ale watpie by to jakis mocno zniszczylo gre.

Admin Cienia
Opublikowano

Czy ja wiem, za jakiś czas pewnie ktoś znajdzie sposób na ominięcie tego. W końcu nie takie zabezpieczenia gier były łamane ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

MabiGodi piszesz tak bo masz premium.A jak byś nie miał byś tak nie pisał....A Mineshafter działa? Mi akurat nie, lepiej cracka pobrać.

Opublikowano

Co Ci w piratach nie pasuje, to ze duzo plywaja po morzach i oceanach,zabijaja i kradna to powod zeby zakazac im grac?

Toriz skad masz cracka?

Opublikowano

Kupiłem bo chciałem pograć na Multi. Czy Ty nie kupujesz gry która ci się podoba żeby sobie w multi pograć?

@Edit Mogę mówić na was złodzieje, jak was tak kto jara. Rozumiem piracić by sprawdzić czy gra jest warta pieniędzy, no ale nie żeby nałogowo w nią grać.

Opublikowano

Gdyby sam miał pirata.To by się przymknął.Ja jak narazie nie będę wydawał tyle kasy na taką grę.Za dużo czasu nie mam.Więc nie będę kupywał(Nie mam allegro ani kontagier.

Opublikowano

W multi na piracie można grać.Od Razora.Taki Ziomek robi cracki do najróżniejszych gier na świecie.Razor1966 O ile dobrze pamiętam.

Opublikowano

Mi nie chodzi o osoby które grają sobie na tym piracie w single, Ale sory żeby złodzieje mieli ten sam content co Ja. Bez przesady, Takie CoD'y czy inne BF'y się różnią między piracką a oryginalną wersją, a czym? A no Multikiem.

@Edit z tego co wiem to Razor to grupa, a nie jedna osoba.

Opublikowano

OMG.Razor to jedna osoba.RazorEntertaiment to grupa...W CoD`a też można grać na multi na piracie.Bo sam mam W BF też można.Wystarczy Game Ranger.A na singlu to wystarczy że sciągasz normalny launcher z minecraft.net i wpisujesz zmyślone dane login hasło.Klikasz Play Offline i grasz normalnie.I git

Opublikowano

Tak, masz rację nie jestem obeznany z piractwem tak jak Ty, a wiesz dlaczego? Bo przestrzegam regulaminu tego forum.

akazuje się rozpowszechniania piractwa w każdej formie, dotyczy to:

wskazywania źródeł w celu pozyskania nielegalnego oprogramowania ; przekazywanie nielegalnie pozyskanego oprogramowania ; podawania seriali, cracków etc. ; udzielania informacji pozwalających korzystać w sposób nielegalny z oprogramowania ; zakazuje się zadawania pytań o sposób pozyskania rzeczy, o których powyżej ; zakazuje się przywłaszczania/łamania praw autorskich.

Więc kokosz powinien was banować.

Aha i jedyną/jedynego Razora jakiego znam to Razor1911 czyli grupa warezowa...

Opublikowano

Za co? Admin nawet daję nielegalnego minecrafta -_-..A po 2 ja tego nie robię -_- wskazywania źródeł w celu pozyskania nielegalnego oprogramowania ; przekazywanie nielegalnie pozyskanego oprogramowania ; podawania seriali, cracków etc. ;

Opublikowano

@MabiGodi

kokosz o tym dobrze wie że jest pirat i jakoś jeszcze nie usunął tematów

@topic

mi jakoś nie wyskakuje ten błąd

WTF?

otwieram skrzynie lub coś innego to pisze saving coś tam dalej

a paska nie ma i się gra wyłącza

to chyba pirata wina

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

Tak czy siak nie oczekujcie, że sobie na multiku pogracie do tego 11.11.11, bo prędzej czy później Notch w serverze zablokuje opcję "User Not-Premium" i wtedy pozostanie wam grać na starych wersjach gry, a 60zł to nie majątek. Wystarczy trochę ruszyć głową i kasę się ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...