Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Piracka kopia minecrafta

nobskiller

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak czy siak nie oczekujcie, że sobie na multiku pogracie do tego 11.11.11, bo prędzej czy później Notch w serverze zablokuje opcję "User Not-Premium" i wtedy pozostanie wam grać na starych wersjach gry, a 60zł to nie majątek. Wystarczy trochę ruszyć głową i kasę się ma.

Kolego, nie nazywaj kogoś złodziejem, bo sam z pewnością nim jesteś - z pewnością masz chociażby jedną nielegalną mp trójkę czy film/program...

Opublikowano

Ja jestem zdecydowanie za MabiGodi prędzej czy później i tak będzie trzeba kupić żeby na multi pograć ja już bym zablokował multi dla piratów , bo tylko dla tego kupiłem

PS : chciałbym przypomnieć że MC po premierze będzie droższy

STOP PIRATOM

x

Opublikowano

Cutuję słowa Markusa Perssona "Notcha" podczas prelekcji na GDC 2011:

Piractwo to nie kradzież. Kiedy kopiujesz grę, po prostu robi się ich na świecie więcej.

Słowa te cytował magazyn CD-Action (04/2011 Nr.189 Str.10)

wilk.png

Opublikowano

Kiedyś grałem na piracie AnjoCaido.

Teraz mam premium i ciesze się z tego.

Na płycie czekały mnie również bonusy :)

Można to tak powiedzieć: Jeśli szanujesz tą grę , Notcha, Mojang i innych, KUP PREMIUM!

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Mnie nie boli to, że piraci grają sobie w minecrafta na single, mnie boli to że piraci mają identyko ten sam content co ja, według mnie gra powinna sprawdzać czy w bazie danych istnieje gracz o takim loginie, i sprawdzać czy ma zakupioną grę. Wtedy by się skończyło granie w multi za friko.

Opublikowano

Ale nie kazdy tak jak ty maja kase na takie zeczy bo nieraz lepiej wydac te 60 zl na cos bardziej pozytecznego lub potrzebne niz na gre.

Opublikowano

MadiGobi przestań piepszyć bo zaraz zraportuje wszystkie twoje wypowiedzi w tym temacie. Co z tego że jak ktos ma pirata to gra na serverach na multi? Przeszkadza ci to? Zuważ że każdy kto ma premium może mieć skina , dorzywotnie aktualizacje , grać na serverach premium. Jak nie podobają ci sie piraty to idz pograj na serwerach MyCraft.pl powiem ci że osoby z premium myślą że są lepsze niż ci z piratami. Przykładem jesteś ty. Jakbyś miał tylko pirata to byś sie zesral za opcja servery no premium.

Tak się składa że mam premium i nie mam nic przeciwko pirackiej wersji!

sorka za ą,ę itp nie chce mi sie poprawić :D

Opublikowano

Notch preferuje kopiowanie gry, owszem, ale skoro ktoś chce mieć kopie gry, to taka gra powinna być jakby wersją demo, czyli pozbawioną multika.

@mateusz1424 możesz reportować, mi tez nie przeszkadza to ze piraci graja w minecrafta, mi chodzi o to że mają dostęp do multi, w porównaniu do ciebie ja kupiłem tą grę dla multi, a nie dla jakiegoś skina. który nawet nie moży być w większej rozdzielczości.

Opublikowano

buhahahhahahahah

Wkacu ten dzien nastapil ja gralem na piracie tylko 40min zeby gre sprawdzic a potem polecialem do banku

I jeszcze raz

Buhahahahahahahah

Sorry nie moglem sie powstrzymac:D

Bywalec
Opublikowano

Piractwo w dziale minecraft jest dozwolone.

Logiczne myślenie nie boli.Sam server MPCFORUM

wpuszczał piratów więc na jedno wychodzi

88498905942410602516.png

Opublikowano

A mam takie pytanko, co zrobicie jeśli na Wakacje Notch wypuści pliki serverowe, bez magicznej opcji "User not-premium"? Wprowadzi do gry System sprawdzania kont, oraz zrobi z aktualizacjami oraz z multikiem to samo co z skinami?

Bywalec
Opublikowano

@up

Jeżeli zrobili COD MW2 który jest na steam,no-steam.

To to samo zrobią z minecraft'em

88498905942410602516.png

Opublikowano

@up Spokojna głowa, coś się wymyśli ;P A w najgorszym przypadku, poczekam do listopada i kupię w zwykłym sklepie na pułce (chyba tak będzie). Albo kupię w żabce ;P Ja i tak na razie w multi nie gram.

wilk.png

Opublikowano

A mam takie pytanko, co zrobicie jeśli na Wakacje Notch wypuści pliki serverowe, bez magicznej opcji "User not-premium"? Wprowadzi do gry System sprawdzania kont, oraz zrobi z aktualizacjami oraz z multikiem to samo co z skinami?

Wynajmiemy razora.

Opublikowano

@MabiGodi Czyli według ciebie brak kilku linijek w kodzie źródłowym jest czymś magicznym? Chyba ty nie masz tych kilku linijek....

Zauważ zresztą że nie wszyscy mogą kupić premium ze względu na opcje płatności.

Zbieram +

kratos-po-poprawce_minecraft_skin-53823.jpg View Kratos

Opublikowano

Na półce raczej nie zanosi się być MineCraft ... A ci którzy czekają na "stabilną" wersję minecraft , żeby go kupić to są lekko mówiąc idiotami... MineCraft jest w Javie , więc nie będzie nigdy do końca stabilny. A lepiej zapłacić teraz 14,5 Euro niż 20 ...

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

Pirać do woli jak w multi nie grasz, Notch zapowiadał że Wersja pudełkowa trafi prawdopodobnie dwa miechy po premierze.

Seria Call of Duty to duża liczba fanów, aktywnie grających, i póki co Ani nowego BF'a ani Coda, nie spiracili pod wzgledem multi, więc możecie sobie pomarzyć aby komuś by się chciało z grupy Razor1911, Skidrow albo Reloaded spiracić multi minecrafta.

@TwoFacePL niby jaką opcję? Paypal? Teraz jest ich o wiele więcej dla Polski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...