Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Piracka kopia minecrafta

nobskiller

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Następny kolega któremu coś nie pasuje znowu..

Czemu się tak czepiacie piratów? - Są niech będą nie przeszkadzają nikomu (no poniekąd znajdzie się noob) wiec ogar i skończcie ten idiotyczny temat.

Moje [TuT]'ki

"Nie boję się człowieka, który zna 10 tysięcy kopnięć. Boję się człowieka który
zna jedno kopnięcie, ale potrafi je powtórzyć 10 tysięcy razy." -Bruce Lee

Opublikowano

hehe reszta mojej klasy i reszta rodziny którzy nie mają minecraft'a oryginalnego muszą go kupić :P (powinni zrobić to już dawno)

404 sygantura not found

Opublikowano

Tak, masz rację nie jestem obeznany z piractwem tak jak Ty, a wiesz dlaczego? Bo przestrzegam regulaminu tego forum.

Więc kokosz powinien was banować.

Aha i jedyną/jedynego Razora jakiego znam to Razor1911 czyli grupa warezowa...

Buhahaha

Rozwaliłeś mnie tym - skoro tak bronisz ORG to czemu przyznajesz sie do grup warezowych?

Zalatuje hipokryzją no nie?

Tak czy siak darmowy multi sie skończy. BFBC2 nie spiracili, BF3 prawdopodobnie też nie spiracą. Więc czemu by mieli Minecrafta piracić, który jest o wiele mniej popularny od BF'a.

Tu też się mylisz - to tak samo jak z koniami w NN czy pochwami w Wiedźminie- niby nie możliwe a koleś się wkurzył i zrobił

Albo zachwalali zabezpieczenie AC 2 i Br nie trwało to długo za nim padły:)

Opublikowano

Już jest witaminka usuwająca komunikat :D

Możesz podać na PW link ?

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że ja mówię dlaczego Nie płacacy za grę mają TO SAMO co ja?

Nie pirace gier, z office nie korzystam, Windowsa oryginalnego mam, Antyvira też, WinRara nie uzywam, bo wole UniExtract. Kupuje gry w ktore grac chce. Sory, ale nie jestem taki jak wy, Kupuje to co mnie interesuje i wiem ze gre przejde. Wiec mozecie te wasze smieszne hejterskie teksty kolegom mowic. To ze orientuje sie w warezowych grupach nie znaczy ze pirace wszystko co popadnie. Zastanawia mnie czy jakbyscie stworzyli gre, ktora zyska popularnosc, a wszyscy by sobie ja kopiowali od jednej osoby to byscie byli zadowoleni.

Opublikowano

Siedząc przed monitorem możesz sobie napisać nawet że jesteś królewną śnieżką ale już nie tak łatwo będzie to udowodnić...

To nie jest złośliwe po prostu nie warto się o coś takiego kłócić ;x

Opublikowano

Jak usunąć ten napis ?To pytanie zadaje sobie wiele osób

krótki sposób. Mineshafter. Niech ktoś zrobi o tym tutorial. z dopiskiem małym drukiem pomysł by markos ;)

Jakoś mało to męskie, jak facet chodzi w body!

Opublikowano

Człowieczku to co robisz na tym forum? Ośmieszasz się nikogo nie obchodzi że masz oryginalne gry... Po co wywody jaki to ja jestem pro bo rodzice mi dają na gry... rozumiem gdybyś jeszcze sam zarabiał ale tak? to naprawdę...

Opublikowano

z tego co wiem to MPC nie jest warezowym forum. Żeby miec kase w wieku 15 lat nie trzeba wcale prosic rodzicow wystarczy ruszyc glowa...

Opublikowano

W 1.6.4 u brata tego czegoś nie ma.

"z tego co wiem to MPC nie jest warezowym forum. Żeby miec kase w wieku 15 lat nie trzeba wcale prosic rodzicow wystarczy ruszyc glowa... " Mądrze mówisz...

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

Idzcie pograc w jakies lepsze gry niz minecraft ja tam na ps3 caly czas siedze i do mc nawet wrocic mi sie niechcialo i moim zdaniem niewarto wydawac 60 zl na jakas zpikselowana gre skoro mozna pobrac ja za darmo wole kupic sobie jakas gierke na ps3 i miec wiecej zabawy a mc moge pobrac w kilka sec -,-

PS. Wyszla nowa 1.6.4 i blad juz zniknął

RMCF

Opublikowano

z tego co wiem to MPC nie jest warezowym forum. Żeby miec kase w wieku 15 lat nie trzeba wcale prosic rodzicow wystarczy ruszyc glowa...

Cry meh a river ....

też mam praktycznie same oryginalne gry... pobieram tylko po to aby sprawdzić single, ale kurwa mać nie skomle jak Ty, nikt tak nie skomli ...

gdyby twórcy gry nie chcieli aby gra byłą piracona wprowadzili by lepsze zabezpieczenia a nie po godzinie już jest najnowsza wersja w wersji cracked ...

żyj i daj żyć innym, w życiu zawsze ktoś ma pod górkę a ktoś inny z górki, "wojna z piractwem" trwa od lat i jakoś dalej się to szerzy.

uświadom to sobie wreszcie ...

Opublikowano

Idzcie pograc w jakies lepsze gry niz minecraft ja tam na ps3 caly czas siedze i do mc nawet wrocic mi sie niechcialo i moim zdaniem niewarto wydawac 60 zl na jakas zpikselowana gre skoro mozna pobrac ja za darmo wole kupic sobie jakas gierke na ps3 i miec wiecej zabawy a mc moge pobrac w kilka sec -,-

To nie graj nikt Cię nie zmusza, wydawać 60 zł również, bo możesz kupić oryginała za 35 zł więc pozdro.

Gry na PS3 też się da pobrać za darmo, więc na kij je kupujesz? w ogóle, po co kupowac? lepiej kraść i kopiować od innych ... pewnie, a jak sam coś wymyślisz, grę , bota, cokolwiek, to sam byś był wkurzony jak tylko połowa graczy (albo i mniej) kupiła u Ciebie grę/bota/cheata/forum/tutoriala itp. a reszta skopiowała to.

W 100% popieram MabiGodi, przeczytałem jego wszystkie posty w tym temacie, dobrze gościu gada. :)

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Też piraciłem grę ale kupiłem 40 zł wydać to jest mało kasy. Rozumiem jakby ktoś na prawdę nie miał... .

Opublikowano

Ja z checią bym kupił ale nie mam jak.Allegro nie mam Paypala też to skąd to gówno mam mieć?No powiedzcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...