Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Piracka kopia minecrafta

nobskiller

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Pirać do woli jak w multi nie grasz, Notch zapowiadał że Wersja pudełkowa trafi prawdopodobnie dwa miechy po premierze.

Seria Call of Duty to duża liczba fanów, aktywnie grających, i póki co Ani nowego BF'a ani Coda, nie spiracili pod wzgledem multi, więc możecie sobie pomarzyć aby komuś by się chciało z grupy Razor1911, Skidrow albo Reloaded spiracić multi minecrafta.

A CallofDuty MW2 alteriwnet

to co niby jest? Podróbka przez

producentów wydana? Nie wiesz

nie pisz proste

88498905942410602516.png

Opublikowano

Tak czy siak darmowy multi sie skończy. BFBC2 nie spiracili, BF3 prawdopodobnie też nie spiracą. Więc czemu by mieli Minecrafta piracić, który jest o wiele mniej popularny od BF'a.

Opublikowano

@up Co do popularności to chyba się mylisz... Minecraft ma kilka milionów "płacących" za minecrafta, a moim zdaniem ponad 2X tyle jest jeszcze piratów :D

wilk.png

Opublikowano

Ponad 2 miliony więc to nie jest pare milionów, a Polska to kraj który chyba najczęściej piraci tą grę. Wiem że Polska ekonomia jest do dupy, i wgl, no ale...

Opublikowano

@MabiGobi A więc widzisz że minecraft jest o wiele bardziej popularny. A poza tym, jest (moim zdaniem) bardziej uzależniający, przez co ludzi (moim zdaniem) szybciej go zpiracą (mówię tu o 11.11.11r.) :D

wilk.png

Opublikowano

Moim zdaniem na 1 Minecrafta oryginalnego przypadają jakieś 4 osoby w Polsce xD ale to takie moje spekulacje tylko. :)

Piraci zawsze byli są i będą i tyle :)

Opublikowano

MabiGodi

kurwa rzygać mi się chce jak czytam Twoje posty... wiecznie się powtarzasz ... wiecznie piszesz własne urojone fanaberie... po prostu już skończ pierdolić ...

nie najeżdżaj tak na piratów, pamiętam czasy gdy minecraft kosztował tylko 20 zł, wtedy go kupiłem, jego aktualna cena wynosi ile ? 40 czy 60zł ? bo nie jestem obeznany. Więc spoko niedługo cena dojdzie do 100 zł i oni się wykosztują 2x tyle, gdyby zablokowali multi czy np. możliwości update'u, wielu z nich robi "epickie Let's Playe" jeśli nie kupią to ich "sława" się skończy...

taki ich jedziesz, a powiedz mi czy masz oryginalnego Windowsa, Antywirusa, pakiet office, win rara, i inne programy których używasz zdecydowanie dłużej i częściej niż oni te zasrane multi w MC o które tak skomlisz?

Dążąc Twoim tokiem myślenia, osoby z nieoryginalnym Windowsem nie powinny mieć dostępu do internetu. Co za tym idzie musieli by go kupić, a to wiąże się z wielkimi dopływami gotówki dla Microsoftu, potem poprzewraca im się w głowach, ceny będą większe, a jak wiemy System operacyjny trzeba od czasu do czasu zmieniać.

Pomyśl o tym że np. od wersji 2.0 będziesz musiał kupić nowego minecrafta na powiedzmy "drugą część bez której nie można grać" i kosztuje ona np. 120zł. kupił byś ?

co do tematu, nie ruszyło mnie to, mam zakupionego mc i ciesze się z tego. w sumie chciałem sobie po skomleć trochę

Opublikowano

Według mnie Notch ma to za przeproszeniem w dupie czy piracimy czy nie on i tak z tą grą zarabia dosyć dużo ; ]

counterstrikesignatureb.jpg
Opublikowano

Czytałem w jednym magazynie, że o0n sam nie wie ile ma pieniędzy. Kasa gromadzi mu się na jego kontach bankowych. Powiedział, że stara się tam zaglądać, ale i tak nie nadąża, bo ma tych kont kilka :D

wilk.png

Opublikowano

jak czytam te posty do zygac mi się chce nie mam oryginalnego minecrafta i raczej nie będę go miał z wielu powodów mam problem z tym napisem ale co tam i mam do cb takie pytanie MabiGodi czy twoja każda gra jest oryginalna czy po prostu masz neta 1kb/s i nie możesz ściągać

Opublikowano

Nic tylko na DRM w minecrafcie czekać :D będzie śmiesznie, a co do wywodów o piratach to takie jest życie jedni nie chcą płacić a inni chcą, ich indywidualna sprawa czy chcą łamać prawo czy nie.

Opublikowano

Wystarczy grać przez mineshaftera i problem rozwiązany(przynajmniej na razie)

Moje [TuT]'ki

"Nie boję się człowieka, który zna 10 tysięcy kopnięć. Boję się człowieka który
zna jedno kopnięcie, ale potrafi je powtórzyć 10 tysięcy razy." -Bruce Lee

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...