Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Piracka kopia minecrafta

nobskiller

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ojj nie wiem nie wiem zaraz mi się chyba przez okno wbiją tak mi się właśnie zdaje że mam porozwalane jakoś dziwnie rzeczy w pokoju.... Nieeee u mnie już badali teren!!!!!.... zaraz będzie po mnie żegnajcieeeee.

Opublikowano

Może na MinecraftCon, Notch coś opowie o zabezpieczeniach minecrafta. Jedyne co mnie cieszy to to, że nie muszę grać z piratami na jednym serverze bo bym oczopląsu dostał. Z drugiej zaś strony, piraci bedą płakać jak minecraft zdrożeje, a multik będzie dla premium.

Opublikowano

@up

Rozumiem że nie popierasz piractwa, ale daj innym szanse -.- . Kupiłem Minecraft bo miałem kase coś znalazłem ale gdybym nie znalazł to po prostu bym nie grał, chociaż mam odłożoną kase.

Może po prostu inni mają inne wydatki. lecz są serwery Premium które są po prostu no takie a nie inne. Nie oceniaj innych po piractwie tylko po charakterze ...

Opublikowano

Ja nie mówie że piractwo jest złe i w ogóle, mi chodzi o to, że skoro kupilem grę to powinienem mieć multi, a piraci nie.

Opublikowano

Up.

Zgadzam sie z tobą, nie wiem jak innym, ale na MinecraftSP też nie wyskakuje mi takie coś. :rolleyes:

Opublikowano

Spróbujcie wyłączyć neta , najlepiej odłączyć kabel i spróbować ;)

Działa ? No chyba , że koniecznie na MP chcecie grać , polecam oryginał xD

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Wiecie Co wam powiem !!! Nie szpanujcie bo wydajecie kase na beta a wyjdzie alpha prawdziwa to kupie a nie kase wydawac na BETE TO TYLKO BETA!!!!

Opublikowano

@up

Nikt tu nie szpanuje tylko wymienia +'y Org.

Kiedy wyjdzie full każde konta z premium będą nadal aktywne tak pisze Notch. A lepiej teraz zainwestowac niż potem płacic 1/4 więcej ;P

Opublikowano

Jakaś nowość chyba, ciekawe kiedy Notch zapowiedział, że Po Invie Alphie i Becie będzie kolejna Alpha, chyba się cofamy do początków minecrafta.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Tak działają serwery, zresztą po co zwracać uwagę na ten napis? Nic to nie daje i tak.

Opublikowano

Teraz i mpc nie wspiera piractwa :D

Zdecydowanie nie popieramy piractwa w żadnej postaci. Czy to jest duża czy mała firma, nie jest to żadna różnica. Na MPC obowiązuje kategoryczny zakaz wstawiania warezu.

Staramy się na bieżąco usuwać wszystkie linki do piratów, ale nie zawsze wszystko wyłapiemy Dlatego liczymy na pomoc userów i raportowanie takiej zawartości. Wtedy działamy.

Jeśli widzicie rzeczywiście pirackie kopie/prośby o podawanie linków do nich/tematy dotyczące piractwa - raportujcie. Będziemy je usuwać.

http://www.mpcforum.pl/topic/363349-czemu-to-forum-nie-szanuje-malych-firm/page__view__findpost__p__2569625

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

PIRACTWO-Pirat zazwyczaj ubrany jak ludzie w renesansie, oraz często ma opaskę na oko.Piractwo-Gildia ludzi(Piratów) Tyle na temat.Pozdro

Opublikowano

Nie znikną, za mało osób by się udzielało w forum, sam Notch mówił że takim Ludziom dziękuję, a na serverach piraci nie mogą grać, tzn mogą ale nie na najlepszych.NP na Mycraft nie zagrają już Pff.Idż się spal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...