Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Piracka kopia minecrafta

nobskiller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/362289-minecraft-164-crack-nick-changer/

Tutaj crack ;p

@EDIT Linka skasowali ...

giphy.gif

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja z checią bym kupił ale nie mam jak.Allegro nie mam Paypala też to skąd to gówno mam mieć?No powiedzcie

Leć do żabki , wpłac co trzeba, kilka papierów i masz.

Zresztą możesz dać rodzicom swoje kieszonkowe i poprosić ich o kupno na allegro, bo nie wierzę w to, że nie mają tam konta. 1 czerwca dzień dziecka więc Ci nie odmówią.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Problem-Dzień Dziecka Chyba nie będę prosił o multum rzeczy.Dostałem już X-Boxa na Dzień Dziecka.A narazie nie będę kupywał kont.Nie wiadomo czy nie zbanują.Piszą wszędzie że Konta Z allegro są banowane.Wole nie zaryzykować.Kupię Wersje Pudełkową w Empiku.11.11.11 Wtedy będę Przygotowany.

Opublikowano

Kupno gry to taki ukłon w stronę autora, za czas, gdy pracował nad grą. Wydać 3 patche naprawiające bugi w kilka godzin? Dla Was łatwe, ale to ingerencja w kod gry oraz testowanie. Wszystko po to, by grupa kolesi co im "nie starczy" pieniędzy (może są inne powody, nie wnikam) mogła sobie pograć.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Na razie i tak jest to wersja beta, więc wątpię, czy Notch'owi to przeszkadza że ludzie piracą. Ma w ten sposób więcej testerów, no i przez np. let's playe rozgłaszają grę. Moim zdaniem Notch weźmie się za piratów dopiero po premierze pełnej wersji.

wilk.png

Bywalec
Opublikowano

Dzień Dziecka się zbliża bodajże w środę jest.

Chyba rodzice wam coś odpalą?

88498905942410602516.png

Opublikowano

@UP

Niektórym się przyda słownik ortograficzny zamiast gier :<

@TOP

To w końcu jak jest z tym zablokowaniem piratów ? Mojemu bratu się taki napis ( na razie ) nie pojawił.

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że aby zostać testerem Minecrafta trzeba znać angielski, a połowa osób go nie zna nawet w stopniu podstawowym, chociaż że uczęszcza na lekcje angielskiego.

nobskiller może mieć racje, do 11.11.11 dla piratów multi będzie za friko, może później już tak różowo nie będzie. Możliwe też że do tego czasu Notch przepisze cały kod gry, i gra będzie pisana w C++, otworzy to przed nim możliwości do tworzenia gry która będzie mogła konkurować z produkcjami AAA, chociaż już teraz można powiedzieć, że z nimi konkuruje.

@BezNickowiec masz rację z tym słownikiem, a ten napis może usuneli.

Opublikowano

To napisz im do supportu w tej sprawie. Paysafecard też by się przydał, bo smsami za dużo osób by na świecie nie płaciło.

Opublikowano

Problem-Dzień Dziecka Chyba nie będę prosił o multum rzeczy.Dostałem już X-Boxa na Dzień Dziecka.A narazie nie będę kupywał kont.Nie wiadomo czy nie zbanują.Piszą wszędzie że Konta Z allegro są banowane.Wole nie zaryzykować.Kupię Wersje Pudełkową w Empiku.11.11.11 Wtedy będę Przygotowany.

gift code mozesz nawet w telegazecie kupic nie zbanują ci go sam mam gift code z allegro znajomy ma z innej stronki goft code i jest dobrze nic nam nie zbanowali

Co do tematu to piraci powinni być zbanowani ponieważ glupio grać na steamie z non steamem co ci cisnie na wh lub tak samo na mc widzisz mase ludzi z tym samym skinem to monotonia więc ludzie za kratke butelek jest około 7zł więc troche pomysłowosci nie zaszkodzi...

Daje rowniez link ktory w ladny sposob wyjasnia jakie jest złe piractwo

http://www.youtube.com/watch?v=DOXeZInehCM

Opublikowano

masz coś do piratów to masz coś do większości społeczeństwa które używa komputerów , to że nie mam kupionego premium minecraft to nie znaczy że jestem złym człowiekiem.

Sam pewnie posiadasz pirackie oprogamowania ,więc zastanów się zanim napiszesz.

Opublikowano

Dzieki wersją pirackim ludzie zapoznają się z grą jeśli im sie spodoba to kupią raczej. A sam nie mam 60 zl na wersje orginalną, dzisiaj dzien matki trzeba kase wydac pozniej dzien ojca jest znowu kase wydac. Wiec latwo kase zarobic nie idzie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kiedy zobaczyłem ten napis wystraszyłem się, uzbierałem te 45 zł z jakiś drobnych ( mam odłożone na coś innego ) i wczoraj zakupiłem :D tylko czekam na przelew i gram <3

Opublikowano

mnie też to dręczy no ale cóż jakoś trzeba z tym wytrzymac a co do wyłączanie sie minecrafta mi to się jakoś nie robi

Wcześniej tak mialem ale jest juz ok zreinstalowalem i wszystko śmiga jak należy ;p

Kiedy zobaczyłem ten napis wystraszyłem się, uzbierałem te 45 zł z jakiś drobnych ( mam odłożone na coś innego ) i wczoraj zakupiłem :D tylko czekam na przelew i gram <3

Nie kupuj na allegro bo juz nawet ponoć ci teraz konto zbanuja jak kupisz nie u notcha na www.minecraft.net ... ;d to wiesz ..

sygnanewearth.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...