Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Piracka kopia minecrafta

nobskiller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym mógł już dzisiaj kupić ale jak mówiłem w którymś poście.Jutro mój brat ma Komunię i wszystkie oszczędności wydałem na prezent.

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie nie boli to, że piraci grają sobie w minecrafta na single, mnie boli to że piraci mają identyko ten sam content co ja, według mnie gra powinna sprawdzać czy w bazie danych istnieje gracz o takim loginie, i sprawdzać czy ma zakupioną grę. Wtedy by się skończyło granie w multi za friko.

boli cię to i gdybyś wiedział wcześniej że mająto samo za darmo to sam pewnie też byś spiracił...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

A ja właśnie wczoraj poszedłem sobie zapłacić za Minecrafta :) nareszcie będę miał tę satysfakcję że mam Oryginalną najlepszą grę w jaką grałem. a Uwierzcie w domy mam tylko ok. 5 oryginalnych gier ponieważ kupuję tylko takie które Uważam za NAPRAWDĘ zajebiste a nie na Każdą grę jaka wyjdzie i w którą zagram 1x i mi się znudzi... Uważam że temat Jest do zamknięcia ponieważ tylko tu się ludzie "obrażają" itp. A to nie ma najmniejszego sensu... Dziękuję dobranoc.

Opublikowano

@Toriz skoro jesteś adminem jakiejś gry, to może jakiś atak hakerski by ci się przydał na tą grę? Wtedy byś się poczuł jak ludzie którzy na takim tworzeniu gier zarabiają, a ktoś bezczelnie sobie to za friko bierze.

Opublikowano

MabiGobi niech cie piekło pochłonie przez twoje urne pieprzeni*

usuwają dobre klienty jak np CHUDEGO

żal mi takich ludzi to właśnie ludzie robiący cracki są bohaterami ponieważ ze swojej korzyści nie czerpią żadnych zysków i udostępniają je aby morzna było pograć za free żal mi takich ludzi

i wielki

..!..

dla ciebie

Opublikowano

jak czytam komenty tej kłótni z 1 strony to mi się lać chcę

toriz:"MabiGodi piszesz tak bo masz premium.A jak byś nie miał byś tak nie pisał....A Mineshafter działa? Mi akurat nie, lepiej cracka pobrać."kup sobje premium i wspomóż notch'a w rozwoju gry przez takich "piratów" twórcy tracą setki tysięcy powinni wam więcej zablokować. Jest wypuszczone demo gry i jest full legal

ps: MabiGodi popieram wielkie plusiki

ps2: zaraz dzieci neo dadzą mi 100 minusów bo im żal dupę z ciska

7.jpg

Opublikowano

@Toriz skoro jesteś adminem jakiejś gry, to może jakiś atak hakerski by ci się przydał na tą grę? Wtedy byś się poczuł jak ludzie którzy na takim tworzeniu gier zarabiają, a ktoś bezczelnie sobie to za friko bierze.

Haha.Atak hakerski na gre www :D Dobre..To nie ja robiłem grę.

jak czytam komenty tej kłótni z 1 strony to mi się lać chcę

toriz:"MabiGodi piszesz tak bo masz premium.A jak byś nie miał byś tak nie pisał....A Mineshafter działa? Mi akurat nie, lepiej cracka pobrać."kup sobje premium i wspomóż notch'a w rozwoju gry przez takich "piratów" twórcy tracą setki tysięcy powinni wam więcej zablokować. Jest wypuszczone demo gry i jest full legal

ps: MabiGodi popieram wielkie plusiki

ps2: zaraz dzieci neo dadzą mi 100 minusów bo im żal dupę z ciska

Bo to prawda gdyby nie miał, by siedział cicho.

SRY ZA 2 wiad

Opublikowano

Oj ludzie przestańcie się kłócić, bo tylko czas na to tracicie.

Ohhh usunięcie tego napisu w rogu to pare minutek roboty a wy dlatego cofacie się do starszych wersji?:>

Mistrzu, powiedz nam jak to zrobić.

@top: Wie ktoś czy na 1.6.5 w czasie gry na sp też jest ten pieprzony napis?>.<

1280314365-U1.png

Opublikowano

Oj ludzie przestańcie się kłócić, bo tylko czas na to tracicie.

Mistrzu, powiedz nam jak to zrobić.

@top: Wie ktoś czy na 1.6.5 w czasie gry na sp też jest ten pieprzony napis?>.<

Zablokować połączenie.To działa na zasadzie porównania twojego clienta do klienta oryginalnego.Na singlu też jest ten napis.

Opublikowano

Toriz jak nie wiesz kto jest liderem Razora1911 to się nie wypowiadaj, bo liderem jest niejaki Pitbull, a nie jakiś Razor91. Poczytaj też trochę o hackingu, bo wiesz mało, a wypowiadasz się na takie tematy. Pierw poczytaj o tym, później pisz. Gdybym nie miał oryginalnego minecrafta bym albo siedział na classicu, albo w ogóle bym nie grał, więc nie mów co bym zrobił, gdybym czegoś nie miał, bo nie wiesz, chyba że jesteś medium.

Opublikowano

MabiGodi osoba obeznana w grupach warezowych i zaciekle broniąca multi przed piratami, powiem ci tyle będe ci robił na złość i specjalnie z napisem w rogu będe sobie pocinał w multi i możesz mi naskoczyć, będe grał sobie cały czas na moim własnym piracie i gówno ci do tego czy mam pirata czy oryginała i czy moim wujkiem nie jest np Notch i sam okradam swojego wujka. Lepiej skończ temat bo i tak nie wyniszczysz nas piratów i możesz sie wyżalić ale nikt cie nie słucha. Z takim podejściem do innych mam nadzieje że nie dostaniesz żadnej roboty i skończysz jako żul pod sklepem cieszący sie tym że miał kiedyś oryginalnego minecrafta za kase starych. WOLNOŚĆ DLA PIRATÓW!

Zbieram Plusiki + ;)

Opublikowano

Administracja forum już się wzięła za te warezy wasze, więc jesteś na straconej pozycji. Kasę mam swoją a nie od rodziców. Pewnie niczego nie masz oryginalnego, jakby ci Policja na mieszkanie najechała, to byś nie wiedział co powiedzieć, a sprawa w sądzie by się skończyła tak szybko ja się zaczęła.

Opublikowano

No świetnie, teraz jeszcze zamiast wody mam "Use the patcher noob"... Nie wiem ock, mam 1.6.5, a nowszego nie ma, chyba wrócę do 1.5 >.>

1280314365-U1.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Zrobiliście z tego taki offtop, że nie da się Was czytać. Wstydźcie się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...