Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czas istnienia MPC

Heniut

Ile jeszcze przetrwa MPC  

286 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile jeszcze przetrwa MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak z ciekawości.

IMO do końca internetu :)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nikt nie zna dnia ani godziny wiec nie wiem ;/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

obstawiam 10+ ale mam nadzieje że bedzie dłuuuuuuuuuuuużej ; D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Jak wyżej obstawia 10+, ale mam nadzieję, że dłużej ^^

1328997611-U170772.png

Opublikowano
MPC przetrwa do póki Kokosz będzie miał ochotę i chęć dbać o nie .

Nawet jeżeli Kokoszowi się znudzi, to na pewno znajdzie kogoś komu będzie ufał i komu się będzie chciało te forum dalej prowadzić.

Co do ankiety to się nie wypowiadam, różnie to w życiu bywa, MPC może przetrwać bardzo długo, a może się coś stać i za rok już go nie będzie. Tyle.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

rok może dwa.

Elita całkiem się wykruszy, zostaną niedobitki które i tak odejdą bo "to tylko forum" wtedy MPC straci swój urok, a na forum zostaną tylko leecherzy i boty.

ale ogólnie mpc jako forum nie padnie tak szybko.

Opublikowano

Nawet jeżeli Kokoszowi się znudzi, to na pewno znajdzie kogoś komu będzie ufał i komu się będzie chciało te forum dalej prowadzić.

Co do ankiety to się nie wypowiadam, różnie to w życiu bywa, MPC może przetrwać bardzo długo, a może się coś stać i za rok już go nie będzie. Tyle.

Wy chyba nawet nie wiecie ile MPC jest warte ; ] I nie sadze zeby kokosz takie pieniadze oddawal jakiemus bananowi adminowi ktorego poznal przez neta ^^ przez kilka lat MPC zyska bardziej na wartosci a wtedy kokosz je sprzeda ; )

Opublikowano

Wy chyba nawet nie wiecie ile MPC jest warte ; ] I nie sadze zeby kokosz takie pieniadze oddawal jakiemus bananowi adminowi ktorego poznal przez neta ^^ przez kilka lat MPC zyska bardziej na wartosci a wtedy kokosz je sprzeda ; )

tak naoglądałeś się jakiś kretyńskich stronek które to niby pokazują wartość strony... po co komu niby kupować takie forum?

Opublikowano

tak naoglądałeś się jakiś kretyńskich stronek które to niby pokazują wartość strony... po co komu niby kupować takie forum?

Nie chodzi mi o te koreanskie strony o ktorych nawet nie mam pojecia tylko mowie ogolnie : ) Forum swoja wartosc ma i to nie mala.

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Jak kokosz sprzeda forum to mu na bugatti wystarczy. 5lat. Czyli śmierć forum mpc nastanie niedługo :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...