Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Świata ! Wierzysz ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
"Czuwajcie więc, bo nie znacie dnia ani godziny, o której Syn Człowieczy przyjdzie."

(Mt 25,1-13)

.

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to mówi biblia święta : "Nie znacie dnia , ani godziny." Więc wszystko jasne ;D

Jestem początkującym grafikiem chcesz sygne / Avka ? Napisz !

beznazwy3s.jpg

Daj +

Opublikowano

Ma byc apokalipa zombi nie moge czekac , chcialbym taka apokalipse hah . Ide w zombie pograc ;)

W ameryce dali poradnik od rzadu jak sie bronic przed apokalipsa zombie ale skoro to ma byc np. o 18 czasu pacyfiku , ameryki to u nas nie bedzie o 18 ..

wakow9.png
Opublikowano

O 17 schowam się do lodówki (na pewno przetrwa) i poczekam <lol>

A tak wgl to nie wierzę w te brednie :D Moi koledzy/koleżanki wierzą xD

@Offtopic

W pogodzie podają, że w całej Polsce przez tydzień będzie zajebista burza :D U mnie piorun trafił już w 2 drzewa :P Cała ulica zablokowana ^^

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

WASZ MIT O KONCU SWIATA UPADŁ !!!! W Sydney jest 18:42 PM !

Tu macie zegar światowy i te kropki to poszczegolne miasta ;)

http://24timezones.com/zegar_czas.php

jqeuR.png

Opublikowano

Ciekawe skąd te wyładowania atmosferyczne będą, ale 3/4 polski w burzach, o kurffa.

Ze zderzenia ciepłych zimnych i suchych mas powietrza .

Nie zauważyłeś, że w Polsce od jakiegoś tygodnia jest niemalże upalnie ?

Wystarczy niech trochę się ochłodzi i będziesz miał pokaz takich burz,że ze strachu w gatki będzie można narobić .

9368_gold.png

Opublikowano

Ja chce burze i deszcz bo przez ostatnie 7 lat w irlandi to pioruna nie widzialem a nawet deszcz tu nie pada ;(

wakow9.png
Opublikowano

Yeah o 17:55 schowam się do piwnicy ;D. Wezme se sobą jakieś picie,batony, chipsy,hamburgera albo kebaba,jakąś fajna gazetke no i laptopa i bd was informował jak to u mnie koniec świata xD

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Opublikowano

WASZ MIT O KONCU SWIATA UPADŁ !!!! W Sydney jest 18:42 PM !

Tu macie zegar światowy i te kropki to poszczegolne miasta ;)

http://24timezones.com/zegar_czas.php

wiesz co to czas POLSKI?

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Ja w te brednie nie wierzę, ale wyczytałem że to ma się stać wszędzie o 18 godzinie czasu polskiego, czyli jak u nas będzie 18 to rozpierdoli wszędzie.. Oczywiście Camping podawał czas amerykański ale znalazłem właśnie artykuł i tam piszę że na czas polski o 18 zacznie się apokalipsa... To pojebane jakieś.. Tyle ludzi wyznaje wielu bogów bądź innego np. Budde, wielu nie wierzy wcale, a kurwa przez chrześcijanów ma być koniec świata? Pojebana ta religia..

Opublikowano

Żaden człowiek tego nie wie czy będzie koniec świata. Jezus Chrystus i Matka Boska nie wie kiedy będzie koniec świata. Tylko Bóg wie.

Sry za pismo mam problemy z spacja

Opublikowano

Przestańce pierdolić te jebane cytaty z biblii albo że tylko bóg wie, wkurwia to w chuj i też gówno prawda.

Opublikowano

Mówie wam - ten koleś, co to wymyślił zrobił jakąś bombe mega giga super hiper i o 18:00 podpali lont i będzie bum na całą ziemie a on będzie miał schron w jądrze Ziemi xD

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Ja akurat to się trzymam słów biblii ...

''Nie znasz dnia ani godziny ''

że jakiś stary pryk powiedział a może nawet zapowiedział koniec świata to on sobie może ...

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

Taaa no i może frytki do tego....

Wiecie ile już było końców świata ?!... Radzę wyjść na dworek i się przewietrzyć :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Arcymistrz
Opublikowano

Następny szurnięty koleś o ile pamiętam koniec świata miał być już w 2000 roku i w 1800 którymś no ale mniejsza z tym

Jest 12:17 czekamy :P

Przez takiego kolesia ludzie mogą pozabijać pokraść i pobrać kredytów i coś złego jeszcze zrobić a koniec świata to będzie gówno prawda moim zdaniem ja w to nie wierze i nie powinniście wierzyć

Trzymam się tego cytatu co @DominqPL

Arcymistrz
Opublikowano

No niby coś się zaczęło no ale nie wydaje mi się

A jak będzie to i tak nic z tym niezrobimy ;/ ! :D ! :D !

No ale skąd tren dziadziuś miałby to wiedzieć?

No tak samo że ja se wezme rok dzień miesiąć i coś jeszcze jakiś x i y se zrobie równanie i wyjdzie mi x = 21.06

y = 18:00.2011

xD też obliczyłem :P@ @!

Opublikowano

koniec swiata jest codziennie dla wielu ludzi

Zgadzam się w 100% :'/ smutna prawda ...

Ale takie jest już te życie :'p

A jeżeli chodzi o te wszystkie końce świata to zwykła ściema :')

Tak samo jak "wirus milenijny" ^_^ "Zniszczy nam wszystkie pliki"

Komedia po prost.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...