Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Świata ! Wierzysz ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tam panowie ? przeżyliście koniec świata ? bo ja się odrodziłem na nowo.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

U mnie przynajmniej burza jest, tylko tym się mogę zachwycić :D

Dobre i to u mnie od kilku dni nawet kropla deszczu nie spadła ;/

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

a do mnie kuzynka przyjechała

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

To był mój ulubiony koniec świata jaki przeżyłem :D

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Moze sie dopiero zaczyna u mnie wlasnie od 18 wali deszcze tak ze przez 40 min jest okolo 10 cm jak od kilku lat tyle deszczu nei widzialem ale oczywiscie to tylko przypadek i konca nie bedzie ale fajny widok przez okno :)

wakow9.png
Opublikowano

@xenex dziękujemy za info więc kolejny tydzień w oczekiwaniu... u mnie w ogródku dziś jak mam kopała coś tam to lawa się pojawiła o.O baaaardzo się zdziwiłem i wieżę... Ale w boga...

To jest pierdooooleeenie o shopenie...

Najpierw 1999, 2000, 2005, marzec tego roku któraś środa miała być 3 wojna światowa... chiny w ameryką... a potem wszyscy...

Dzisiaj o 18 miała być powoli zaczynająca się apokalipsa :D cóż czekamy do 28.05.2011 a jeżeli nie wtedy to 2012... A jeśli nie w 2012 to w 5051 będzie bitwa o marsa... tego batonika bo ostatni w sklepie będzie :D. i wszyscy zginą.

Potem w 5 mld lat później..

Śmiech na forum!! ; D.

Opublikowano

@xenex Skąd masz te informacje? Myślę, że 28.05.11 to FAKE! ;)

każde to fake ale czytałem chyba w 10 miejscach, że się pomylił i przesunął na 28.05 (7 dni ;d a on opierał wszystko na 7 ;p)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Ja nie wierze w żaden koniec świata, także w 2012.

Mało kto wierzy ale prawie all rozsiewają ploty :D

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Ja pierdole kto w to wierzy tak bardzo nienawidzę tej całej torii końca świata. To jest po prostu dobry sposób na zarabianie zajebistej kasy.

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

Wow o dziwo ja też. Cieszmy się wszyscy razem. W ogóle trochę już nudne te tematy...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...