Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Świata ! Wierzysz ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolejny pierdolony filozof jakiś koniec świata może być nawet za kilka sekund lub kilka tysięcy lat nikt tego nie wie kiedy będzie ale raczej coś to będzie związane z wybuchem gwiazdy SuperNowa i Hiper Nowa niby mają wystrzelić 2najsilniejsze promienie Gamma i wszystko przez co przeniknie ten promień to wszystko się zapala i zaczyna zdychać to już bardziej wiarygodne niż o jakimś meteorycie co ma udeżyć i zrobić Boom i ziemia to kawałek sera:P

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ktoś z was przeczytał Biblię ?

W którejś tam Ewangeli pisze że nikt oprócz Boga nie zna czasu ani miejsca końca świata !

A tak wgl wierze !

OndteAw.png
Opublikowano

Czy ktoś z was przeczytał Biblię ?

W którejś tam Ewangeli pisze że nikt oprócz Boga nie zna czasu ani miejsca końca świata !

A tak wgl wierze !

A jak ja nie jestem chrześcijaninem to zostane wyróżniony podczas końca?

Opublikowano

Up, niedokońca cię rozumiem, jak nie jesteś chrześcijaninem no to nie bądź :D

Ja nie chciałem siać tu jakiejś herezji

OndteAw.png
Opublikowano
A jak ja nie jestem chrześcijaninem to zostane wyróżniony podczas końca?

Tak , wszyscy zginą tylko Ci co nie są chrześcijanami ... hehe pomyśl trochę :)

Nie ma tak że ktoś zostanie wyróżniony , zagłada to zagłada ... czyli koniec świata ... wszyscy zginą i nikt wtedy nie pomoże ziemi że pierdyknie meteor czy coś innego tak samo z wybuchem super nowej ... nikt tego nie zatrzyma ...

Ziemia a w raz nią zginiemy aby dać życie innym formom życia ... z ziemi może być inna planeta z życią ... ( to jest wszystko na discovery ) ... :)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Pan Zagłady pragnie przekazać smutną nowinę , że oto ten piękny żywot na tym pięknym świecie zostanie zakończony przez totalną Zagładę o godzinie 00:00 . Zostało Wam tylko 70 minut życia ! Strzeżcie się!

jqeuR.png

Opublikowano

18:00? Jakiego czasu?

Polskiego

pisali, że o 6:00 ale jakiego czasu to się doczytać nie mogłem ;>

czyli to był gdzieś czas z U ÓSA czyli ta 18:00 to czas polski

2. on nie ogłaszał końca świata tylko początek sądu ostatecznego który potrwa do 1 października (?)

3. typek ogłasza że tylko ludzie, którzy są jego zwolennikami przeżyją :f niezła schiza

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Ha ! Chciałem napisać taki temat :P ale mnie wyprzedziłeś :D wiedziałem że na mpc już takie coś będzie :D

A co do tematu .... Następna wielka ściema :D jakiemuś dziadkowi podali zamiast fajki jakieś zielsko i był na haju :D

Daj mi -

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać, każdy kto mi wpłaci do jutra 100 zł na konto ten przeżyje !!! U mnie masz gwarancje 100% -.-

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Osobiście co do tego mam mieszane uczucia.

Można odczuć wrażenie ,że jest w tym część prawdy jak i również ,że przepowiednia Majów o końcu świata (a raczej koniec ich kalendarza) był idealnym chwytem reklamowym i sposobem by stacje telewizyjne jak i Hollywood zyskało dużo kaski .

Jednak kiedy się nad tym dłużej zastanowić Nosradamus przepowiedział już wcześniejsze katastrofy jak bombę atomowa która spadła na Hiroshime i Nagasaki.

Przepowiedział również ,że szczegółami rysując w swoim dzienniku Swastyke czyli znak jakim posługiwał się Hitler, o okrucieństwach II wojny światowej.

Jednak wydaję mi się ,że każdy interpretuję na swój sposób znacznie "Końca świata".

Jedni uważają ,że Ziemia rozpadnie się na milion kawałeczków, inni ,że gatunek ludzki przestanie istnieć, jeszcze inny podchodzą do tego bardziej delikatnie i uważają ,że koniec świata nie oznacza zagłady a rozpoczęcie nowego życia. Jednym słowem stary świat przestanie istnieć a na jego miejscu będziemy mieć do czynienia z nowym światem i nie wiadomo czy będzie on lepszy czy gorszy.

Ja osobiście uważam ,że ostatnie katastrofy jak trzęsienie ziemi w Japonii, liczne powodzie i pożary w Polsce, katastrofy samolotów, ataki terrorystów, wojna na południu, liczne demonstracje, wymieranie licznych gatunków zwierząt z coraz szybszym rozpędem jak i lasów deszczowych, zanieczyszczenia środowiska, naszej planety sprawiają ,że człowiek coraz bardziej stacza się na dno.

Jeżeli miał by nastąpić koniec świata to nie przez jakiś wielki meteoryt, tsunami, trzęsienia ziemi a właśnie przez człowieka.

Opublikowano

Japierdole :D

Znowu koniec świata, a my jesteśmy nieśmiertelni :D

Oczywiście, że nie wieże ale jak miałbym wierzyć to w 2012 :D

napis2q.png

Napis by Me

Opublikowano

nie bedzie , kiedys tak ale nie TERAZ

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Nic nie wiadomo ale wg. mnie to nie prawda :P

Jakby było to wiarygodne , to ludzie po wpadali by w panikę, po za tym koniec świata jest co jakieś 4-6 lat :P

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Oni te końce świata na zamówienie robią B). Mają już plan "B" jeżeli w 2012 nie będzie to już mówią, że w 2020 bd tsunami ^^

Opublikowano

Zapierdalam gwałcić,rabować,plądrować,kraść i zabijać skoro jutro koniec to bynajmniej się pobawię

s2c77Oa.png

Opublikowano

ja się jutro najebie o 17 i dupa niech się wali i pali

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Ma ktoś pożyczyć trochę bedrocka?* muszę sobie zbudować schron :)

@Topic

Przeczytajcie biblię :) ona to potwierdzi - jest równo 7000 lat od potopu :D i 7 się w biblii powtarza ciągle ;)

P.S. na komixxach często jest ta reklama w różnych językach :x

'

_________

*bedrock - najtwardsza skała w minecrafcie, występuje przy samym dnie mapy - do jej zniszczenie potrzeba 18kk // 18 milionów TNT (paczka dynamitu ogółem miał być trotyl ale wyszedł im dynamkt)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

"Końcu Świata 21 maja 2011 godz 18:00" - Fake ;)

Już USA i Rosja oznajmiły że koniec świata będzie w 2036r ... Nie wiadomo dokładniej miesiąca ale ma to być jakaś asteroida która na 95% wejdzie w naszą atmosferę ... To będzie coś 10 razy mocniejszego niż asteroida która zabiła dinozaury ...

Opublikowano

My jako ludzie nigdy nie odgadniemy kiedy ten koniec świata nastąpi. Co do 2012 to się pomylili tak naprawdę ma być 2112 choć w to również wątpię. Dla mnie będzie koniec świata jak skończy się dżem w lodówce ; >

@Up

95% pewność? O ile mi wiadomo to kilka lat temu miała pierdyknąć jakaś asteroida i również mieli 95% pewność jakoś nadal żyjemy... Ściema jak nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...