Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Świata ! Wierzysz ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim.Dziś przeczytałem informację o "Końcu Świata 21 maja 2011 godz 18:00"

"Koniec świata prawie już tu jest. Święty Bóg sprowadzi dzień sądu 21 maja 2011 roku" - tak zaczyna się mistyczne przesłanie Harolda Campinga. Jego przepowiednią żyje cała Ameryka, ale ma ono poruszyć także Polaków. Bilboardy reklamujące rozgłośnię radiową, w której można wysłuchać w całości wywodów autora, sfotografował w Nowym Sączu przy ul. Lwowskiej i przesłał do redakcji Kontaktu 24 internauta Georg. Identyczne bilboardy pojawiły się także w Głogowie, co uchwycił Reporter 24 PawlaNews.

Heh... Jak dla mnie to następna zwykła ściema ;P

Co Wy o tym sądzicie ? Wypowiadajcie się .

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodź w to nie wieże ... ale wszystko się może wydarzyć :)

A bardziej wiarygodne jest dla mnie 12 grudnia 2012 :)

@ A tyle miało być " koniec świata " że głowa mała np . 2000 , 2008 , 2002 , 1997 i w *** :)

Więc to na 100% następny analfabeta który gada że będzie koniec świata :)

Przecież musi być jakaś rozrywka na świecie nie ?? o.O :P

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

E tam to zdążę jeszcze wziąć te pożyczkę z banku, ukraść jakieś zaje biste auto, przeruchać coś, pomodlić się i najebać w trzy dupy ^_^

Ps. Tylko jak ten koniec okażę się jakimś kur wa kitem to zajebie się w tym więzieniu xD

Opublikowano

Moim zdaniem ludzią którzy głoszą takie herezje powinny być ucinane języki by już więcej nie pierdolili takich głupot.

Nikt nie przewidzi kiedy to wszystko się skończy...

Opublikowano

Kolejny typek się naćpał i ujebało mu się że dnia tego i tego będzie koniec świata.Jak ja bym wam powiedział że za miesiąc będzie koniec to uwierzylibyście mi ?

facepalm_statue.jpg

Weteran
Opublikowano

Znowu koniec świata ;d

Przepowiadaniem końca świata może zając się każdy ;x i póżniej ściemy idą ..

W sobote jest koniec świata, jakby miał być to na świecie zapanował by totalny chaos..i tak na prawdę sami byśmy doprowadzlili do końca świata ;D

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Kolejny typ co chce mieć swoje 5 minut ogłaszając kolejną, durną niczym niepopartą tezę o końcu świata... Ze starości mu odbija palma i plecie głupoty. Nie wierzcie w te brednie bo koniec świata nastąpi niespodziewanie (nie podam daty bo sam nie znam a w jasnowidza nie będę się bawić) .

W 2000 roku też miał być sławny koniec świata .. Część ludzi sprzedała swoje domy , samochody i kupiła trumny czy zbudowała schrony na ten koniec świata.

jqeuR.png

Opublikowano

Omg to już jest nudne. Tyle tych końców świata miało być że hej. Znowu jakieś głupie pierdolenie o Nostradamusie i lamusie omg.Tego nikt nie przewidzi może być nawet za 10 min a może za kilka milionów lat.

Opublikowano

Nom , popieram pana Up w 100% :)

Koniec świata może być w każdej chwili i w to powinnyśmy wierzyć , a nie w jakiegoś palanta który przepowiada koniec świata z rzędu setny raz .

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

wikipedia:

koniec świata.

BingBang - wyjebany w kosmos wybuch, tak się wszystko zaczęło i tak zapewne się skończy, tworząc nową ludzkość.

Opublikowano

18:00? Jakiego czasu?

Wg tego kolesia to ma wyglądać w ten sposób

Jeżeli w każdej strefie klimatycznej wybije godzina 18.00 (tzn. o 18.00 w Ameryce potem 18.00 w Japoni potem 18.00 Polska itd.) to zacznie się trzęsienie ziemi, a potem zapali się Ziemia B)

Opublikowano

Wiecie, koniec świata może być teraz, może teraz, a może za parę sekund?

Nikt nie wie kiedy będzie koniec, a poza tym na chuj się przejmować i w jakąś depresję popaść?

Żyjemy i będziemy żyć aż nie umrzemy.

Moim zdaniem, choć wierzę w boga to po śmierci jest tak jak przed narodzinami. Nie ma nas i chuj :D

Opublikowano

A w przyszłości bd mówił wnukom

"-Wiecie co Ja to jestem nieśmiertelny

-Dlaczego dziadku

-Bo przeżyłem już tyle końców świata, ile jest ludzi na świecie"

Opublikowano

Wg tego kolesia to ma wyglądać w ten sposób

Jeżeli w każdej strefie klimatycznej wybije godzina 18.00 (tzn. o 18.00 w Ameryce potem 18.00 w Japoni potem 18.00 Polska itd.) to zacznie się trzęsienie ziemi, a potem zapali się Ziemia B)

Bóg wziął sobie do serca strefy czasowe to i pieniądz uzna. Teraz kogo będzie stać na niebo ^.^

PS. Tekst ten w żaden sposób nie ma na celu obrażania Boga czy religii.

Teraz moja przepowiednia: już niebawem pewne ciało niebieskie zderzy się z naszą ukochaną planetą.

@Dn. Też zbieraj pieniądze by dostać miejsce w niebie.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Hehe ja dzisiaj wracam do domu ze sklepu wchodze do mieszkania i mowie do mamy '' mamo w sobote jest koniec swiata'' a moja mama '' poloz reszte pieniedzy z zakupow na stole'' ( chcialem podwedzic forse :D)

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...