Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak pisałem ze mi nic nie dało bo nie odpalałem jako admin. :) A więc włanczam to tak:

1. HS no i sie silk odpali i jest ok.

2. Włanczam i bota

3. Loader i zaznaczam : Patch Seed, Redirect Gateway Server port 16000, Multiclient, zoom hack . I lauch !

4. Wszystko sie włancza i bot by ladnie chodził gdyby nie fakt ze postac nie może sie ruszyć z miejsca , co chwilke może jakiśkawałek

I jeszcze coś jak włanczam i bota który jest w folderze z grą to wyskakuje mi błąd : Critical error loading main gui form .

Jak włanczam bota z pulpitu to normalnie sie włancza bez żadnych błędów

Opublikowano

@papasmerf10 na jednym charze teraz tez to mam na clientlessie i przez loadera jest to samo nie wiem juz co robic zainstalowalem od nowa wszystkie pliki potrzebne do dzialania ibota przeinstalowalem na inna partycje silka i bota niz windows bo ktos pisal ze tez od tego moze to zalezec nie wiem co juz robic

Opublikowano

1.instaluje silka

2.sciagam bota hs i loadera

3. wklejam hs do silka patchuje jako custom

4 wlaczam HS

5. wlaczam boto loadera loguje sie

Moze pominalem jakis plik ktory jest potrzebny do funkcjonowania bota mam zainstalowane

- Net Frameworka 3.5:

- Libary Files:

Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86)

wszystko to mam posciagane z podwieszonych tematow na forum nie wiem moze cos pominalem

Opublikowano

a czy to mozliwe aby to DC bylo dlatego ze nie mialem zainstalowanej javy bo dopiero teraz zobaczylem ze do odpalenia hs 2.0 i 2.1 potrzebna jest java?

Opublikowano

Odpalam wszystko, dziala, wchodze na postacie, odpalam bota na jednej i zaraz wylacza wszytskie silki samo ;// co sie dzieje? w loaderze zaznaczam patch seed, redirect gateway server, multiclient, nude patch, nop hackshield, zoom hack, debug console, bo inaczej nie chce odpalic ;// moze mi ktos pomoc??...

Opublikowano

Więc Robię Wszystko jak w tym poradniku ale że tak powiem gówno to daje . ;p Więc gdy odpalam ten run hs otwiera mi się dane okno :

beztytuurbb.png

Potem jest już co raz gorzej ;p w oknie i bota wyskakuje napis " Hs server is down or busy" Co mam robić mógłby ktoś mi poradzić?

Opublikowano

Siemka, mam taki problem:

1.odpalam HS, zmniejszam jego priorytet na niski

2.włączam bota

3.włączam loader

4.loguje się

5.włączam bota, wszystko ładnie śmiga przez jakąś minutę później mam dc, miałem tak 5 razy pod rząd

Czy ktoś wie jak mogę to naprawić? Bardzo proszę o odpowiedź

Opublikowano

2.włączam bota

3.włączam loader

4.loguje się

5.włączam bota, wszystko ładnie śmiga przez jakąś minutę później mam dc, miałem tak 5 razy pod rząd

MIałem taki sam problem . FireWall blokował mi iBota . teraz już mi śmiga . Spróbuj go odblokować , powinno pomóc .

Opublikowano

2.włączam bota

3.włączam loader

4.loguje się

nie pisze sie o tym samym w dwoch roznych tematach

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

kurde jest tu wrescie jakies wyjscie z tego problemu z DC!!!!????

1.mam wszystko tak zrobione jak w tutorialu

2. wchodze do folderu z silkem i odpalam phmediapatchera ( custon --> ok --> X)

3. odpalam hackshield.exe w jednym temacie o podobnych problemchach czytalem ze od wersji HS_2.1 nie odpala sie hs.exe tylko hs.bat a potem sie odpala silka przez sro_clienta!

- wiec odpalam hs.exe --> launch sro --> hide cliient po zaladowaniu

4. odpalam ibota

5. odpalam edxloadera --> launch po ustawieniu loadera (loader jest prawidlowo ustawiony)

- silk odpalony przez loadera = moge grac bez DC 1 max. 2 postacie, jak odpalam juz 3 postac to dc na wszystkich dostaje

- silk odpalony przez clientlessa = git^^ dziala all

wie moze ktos juz wrescie co mozna na to poradzic zeby mozna bylo wlaczac wszystkie postacie przez loadera??

THX z GÓRY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...