Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NEWS !

[color=#333333])Some people have been attacking our servers, that's why so lag all time[/color][color=#333333]2)Starting from Berlin time around 3 o'clock in the afternoon, all the server will maintenance, solve the problem of unstable game<br style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">[/color]
[color=#333333]3)EliteSRO3 and 4 are preparing,I think they will coming soon,so please download the new client first[/color]

Tłumacząc :

1) Niektórzy ludzie atakują nasze serwery, dlatego tak pozostają cały czas lagi

2) Począwszy od czasu Berlinie około 3 po południu, wszystkie serwer pozostaną w konserwacji,rozwiązać problem niestabilnej gry

3) EliteSRO3 i 4 są przygotowania, myślę, że będą wkrótce, więc prosimy o pobranienowego klienta first

Klient

http://www.kingli06.info/SilkroadOnline/PSRO/EliteSilkroad/Elite%20Silkroad%20Online%20Setup(16-06-2011)(1.036).exe
random.jpg

Opublikowano

Ale jeśli ktoś zostaje na serwerze 1,to nie musi go ściągać?Czy nie zależnie od serwera,na którym gramy trzeba mieć nowego clienta?

sygnl.png
Opublikowano

@Up

Według mnie to zwykły crash.Też tak czasami mam,po prostu serwer jest pełny.Staraj się wbijać na serwer,gdy przynajmniej 1 miejsce jest wolne.

sygnl.png
Opublikowano

@Up

Według mnie to zwykły crash.Też tak czasami mam,po prostu serwer jest pełny.Staraj się wbijać na serwer,gdy przynajmniej 1 miejsce jest wolne.

może nie koniecznie 1 a ok.3-5 miejsc ;).

random.jpg

Opublikowano

UWAGA ! jest sprawa jak odpalam silka i daje list of serw to tam jest tylko jeden serwer

a wszystkich elite serwerow jest 4 :/ jak zagrac na innych serwerach ? bo one czesto dzialaja nie tak jak

ten 1 .. (CHECK)!!!!!!! :<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ściągnij wersję pod dany serwer, w tej chwili to jest chyba kwestia klienta, wcześniej edytowało się tylko media2.pk

Opublikowano

Ściągnij wersję pod dany serwer, w tej chwili to jest chyba kwestia klienta, wcześniej edytowało się tylko media2.pk

no dzieki wielkie a moglbys mi powiedziec gdzie sciagne wersje 3 serwera ? wczoraj szukalem wszedzie , na oficjalnej stronie , wszedzie

a i musze sie jeszcze raz rejestrowac ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...