Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co przed loadera? Normalnie nie potrafisz?

Inaczej nie da sie odpalic jak przez launchera odpalam to wybieram serwer 3 daje start pojawia sie game guard i nic wiecej nie odpala sie klient jedynie przez loadera mi normalnie dziala procz tego ze mnie wyrzuca co 5 minut

Opublikowano

Kurde nie umiem znaleść oficjalnej strony z której mozna pobrać clienta + media .... czy podałby ktos mi linka ale tylko z oficjalnej strony z góry wielkie dzięki

Opublikowano

Tez macie taki problem ze po wcisnieciu Start wyskoczy game guard a silk sie nie wlacza ??

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Siemka. Pierwszy raz bede gral na serwie. Co jest mi potrzebne do zagrania? Clijenta juz mam najnowszego ale niestety nie moge uruchomic ;/ Blad jakis wyskakuje. Jest jakis loader do Elite czy cos? Czekam na odp pozdro.

Jak co to na gg najlepiej jak ktos chce mi pomoc:

4590136

Opublikowano

scigam klienta z oficjalnej strony malo wazy bo niecaly 1gb czy bede musial cos dociagac jeszcze czy bedzie dorazu dzialac?

http://www.sro.vn/default.aspx

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

JEszcze dziala stary klient tak pisza :)

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

wszytsko dzialalo ladnie pieknie zresetowalem sobie kompa odpalam Server no i na kazdym od 1 do 4 pisze ze offline co zrobic ?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

wszytsko dzialalo ladnie pieknie zresetowalem sobie kompa odpalam Server no i na kazdym od 1 do 4 pisze ze offline co zrobic ?

Bo servery są wyłączone, update jest wprowadzany i będzie trzeba używać nowego cilenta.

Opublikowano

super a dopiero zaczelem grac

gdzie znajde link do nowego clienta???

Opublikowano

Nie mogę się zalogować... wpisuje dane, klikam login i pisze, ze sprawdzanie danych i nic się nie dzieje... Co zrobić ?

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

Nie mogę się zalogować... wpisuje dane, klikam login i pisze, ze sprawdzanie danych i nic się nie dzieje... Co zrobić ?

Możesz tylko czekać. Logowanie padło.

Opublikowano

a wiadomo do kiedy to bedzie bo równierz mam taki problem że nie moge sie zalogować . ;/

tylko że dziwi mnie to że na 1,2,3 moge a na 4 nie moge sie zalogować .

Opublikowano

Mam tak samo jak up

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

Nie auto login nie działa poprostu czekasz az zniknie napis ...Requesting user... i klikasz ponownie jak gra sie zakonczy znaczy ze full jezeli nie ale dalej jest auto login znaczy ze nie udalo sie wbic w slot dlatego mozna sobie pomagac programem Serwer stats

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Przy próbie włączenia crashuje mi launcher. Tzn. mogę zmienić w opcjach rozdziałke itp, ale jak nacisnę na któryś z 4 serwerów to mi wywala błąd. Dodałem do zapory, uruchamiam jako admin i nawet jako zgodny z xp. O co chodzi?

Opublikowano

Mam prawie to samo co Zythus ale u mnie nie crashuje . Wybieram server , klikam na Start i nic . Launcher ogóle nie odpowiada

PS.Grałem już na Elite przed upgrade i normalnie się odpalało

Opublikowano

Wyłączcie zapory jak i antywirusy, jak wiadomo prywatne serwery mają to do siebie że nie są czyściutkie.Do tego wszystkie facebuczki, gg, i inne ścierwa off.Do tego grafa na low.

Opublikowano

Wyłączałem, próbowałem - grafa na low, rozdziałka niska, wyłączałem zaporę i nic. Po prostu naciskam na server - pokazuje sie obok zielona kropka i za sekundę "Launcher przestał działać".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...