Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta Silkroad - Przyjmę/Oddam/Wymienię

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UWAGA NA OSOBNIKA DO GORY!! TO SCAMMER BANA DLA NIEGO!! sry caps...

ktos nie wierzyy pisac na gg to dam dowody dal mi pass bylo ok on mowil ze mam mu dac pass to dalem mowie to czekam na email i golda on czekaj szukam emaila nagle dc i zmienione haslo pisze do niego a on mi ciagle w8 a teraz mnie zablokowal!!!!

moje gg 5604400!

@Legend~~ poczekaj aaz bedzie mozna odzyskac haslo za pomoca email na pewno je odzyskam:)

xxx

Opublikowano

UWAGA! Specjalna oferta! Ostatnie KONTO! "GRINDROAD"

Wymienię konto na GrindRoad, puste z 150 COINAMI! (można za nie kupic avatary etc.)

Za konto chcę: GOLD, Itemy(10-11DG, PET,Avatar,Clock, obojętnie :)) na serverze ZSZC Water

To jedyna okazja! Konto oddaje 1szemu właścicielowi z dobrą ofertą! Bez zastanawiania.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Przyjmę konto z postacią(niajlepiej zeby miała torche SP -postać dla mojej dziewczyny ;D ) na RuSro -serwer obojetnie ale najlepiej Behepa.

GG 36133453

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

....nieakualne reg o 14:33 29 czerwca on ;)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Przyjmę konto na isro obojętnie jaki server, ale najlepiej taki z tych nowszych. :)

Kontakt gg: 8616571

Moge także wymienić się konto na GrindRoad za coś na EliteSro. Każdą ofertę rozważę :)

Opublikowano

wymienie kato na esro z postacie na mały lv ok 20 na kato na grindroad wiem ze 20lv to pare min ale nic wiecej nie posiadam poniewaz mam problemy z odpaleniem esro przez co nie moge tam grac 36038905 gg

Opublikowano

Przyjmę konto na GrindRoad może być puste nic nie mogę zaoferować w zamian ale jestem nowy w tej grze a trailer ciekawie wyglada

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Wymienię konto na SJSRO ( 91 glavie full str, 60 nuke full int, 54 Bow full str . Konto zawiera wszystkie itemy i kasę . ) zamienię za jakieś konto ZSZC water lub kasę też na ZSZC water. Oferty kierować tylko na gg : 13137447

Szukasz gier, filmów , tapet , windowsa i innych ? Wejdź w mój profil i zapoznaj się z moim chomikiem <_<

Opublikowano

Wymienię 105FF Fstr bow z setem +4,5FB acc setem FB+5 i bowem FB+5 crit 100% 400m golda w storeage za Wiz/cler FF85+ na Esro(obojętnie jaki serwer)

Opublikowano

WTT Wizard/Cleric 64lvl FF + 437k SP !!! (EliteSRO_2) za inną postać na ELITE SRO(obojętnie jaki serwer).Najlepiej Warior lub Rouge,ale rozpatrzę każdą ofertę.(64lvl+ z podobną ilością SP lub 76+ bez dużej ilości SP) ScreenShoty i więcej info na GG: 12252837

Opublikowano

Wymienie postac na GrindRoad 63lv wizz/cler 10kk golda, 1,8kk sp, 30 punktów, avatar + czapka STR 6 INT 6 (razem z czapką)

Na grindroad 63lv Bowman Fire/Light , lub glavier Fire/Light

Opublikowano

Wymienię konto eliteSRO 2 68 lv wizz celr za jakieś konto na iSro serwer obojętny :D lub postac bowmana na elite sro plstac posiada jeszcze 53k sp oferty prosze skladac na gg 20385202 :D

Nowicjusz
Opublikowano

Mam 2 konta na grindroad do zamiany (konta są puste). Mam też konto z 62 lvl rogue/cleric z 1,9Mln sp oraz 59 wiz/cler. Na postaci Rogue znajduje się avatar. Na koncie znajduje się 150 golda za które na stronie można kupić avatary itp. Mam także 117 lvl Swsro s/s hybryda 7:1 int fire/cold postać zamieniłbym za postać glavier ma sword 104 +7 i set +4/+5 FB. GG: 7873976

Opublikowano

Wymienię postać iSRO Wizzard/bard 91lvl FF wszystkie skille niezbędne wymaxowane do 90lvla (nawet skille barda to taxowania). Za postac chcę chara na ESRO 1 lub gold, byleby nie wizzard. GG 6977721.. Postać nie ma weryfikacji mailowej/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...