Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta Silkroad - Przyjmę/Oddam/Wymienię

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymienię konta Isro (Aztecaz)

Wizza 58lv

lub

Bladera 42lv

Za jakieś ciekawe konto na csro najlepiej Peak

PM lub gg:32550180

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oddam 2 konta na ZSZC Fire 1 glavier 40+level i jedno puste + 1 konto ZSZC water puste za konto na mysro ;]

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wymienię konto ZSZC water Full str bow 105FF set FB+4 bowFB+5 crit100% acc est FB+5 400m i wszystko co potrzebne na stony na 11D

Za to chcę coś na eSro lub Isro serwer Alexander(najlepiej w goldzie)

Opublikowano

Wymienie konta na : Fire, Bow 16 lv , Bow sos i jakieś 30kk golda

Water, 32lv i 20k sp i 5,3kk golda

i Konto na csro 55 lv Bowman full str, Bow moon +3 Blue STR 5 (100%) i coś tam jeszcze , set moon , 3kk golda

na konto na ZSZC earth lub Esro

GG: 13134189

Opublikowano

Przyjme konto na serwerze WATER!!!! Moje ostatnie konto jakie dostałem 64nuker został chyba zbanowany lub poprzedni własciciel mi go zakosil;/zostalem bez konta a tak mi sie chce grac. gg 10080916 pisac nawet jak niewidoczny i niedostepny.

Opublikowano

Witam, chciałby ktoś kupic Konta do gry na Mysro? Sprzedam konta za sms'y. To nie żarty. 5 kont na mysro za sms'a. Więcej info na gg: 35984001 . Ceny nie są duże, sprzedaje ze względu przestanie gry w tą gre, a potrzebuje sms'y . Sety itd są doskonałe, gold 3B + . Jeżeli ktos sie boi lub obawia można zrobić przez allegro. Lub pisać na PM ale rzadko odpisuje prędzej na gadu ;)

beznazwy1px.png

1937501950.png

Opublikowano

Wymienię konto na EliteSilkroad 54 lvl - Wizard/Cleric za gold/itemy na Earth, bądź konto na SwSro (obojętnie jakie)

zbyt duża sygna

Opublikowano

Witam, chciałby ktoś kupic Konta do gry na Mysro? Sprzedam konta za sms'y. To nie żarty. 5 kont na mysro za sms'a. Więcej info na gg: 35984001 . Ceny nie są duże, sprzedaje ze względu przestanie gry w tą gre, a potrzebuje sms'y . Sety itd są doskonałe, gold 3B + . Jeżeli ktos sie boi lub obawia można zrobić przez allegro. Lub pisać na PM ale rzadko odpisuje prędzej na gadu ;)

złodziej!

wyslalem smsa i niema znaku życia.

takich userow powinno sie tepic

.

Opublikowano

Przyjmę konto na Serwerze ZSZC WATER Z postacią 50+ bez roznicy czy ; bow , spear , glavier , s/s wszystko mile widziane ; )

Opublikowano

ODDAM konto na servie ZSZC water

Bow lvl 66 + sos bow +5 FB sp [20k sp +/- ]

Pisać na 36172319

KTO PIERWSZY TEN LEPSZY.

NIEAKTUALNE

Nick ING : Hantyr

Opublikowano
Opublikowano

Przyjme konto na serwerze elite silkroad. wymagania niema ale najlepiej jak by było cos kolo 50+ lub duza ilosc sp.prosze o pw

Opublikowano

Przyjmę hara 76 + na zszc water pisać na pw :rolleyes: :rolleyes:

Przyjmę hara 76 + na zszc water pisać na pw rozpatrzę każdą propozycję ; ]

Opublikowano

Przyjmę konto na GrindRoad może być czyste wszystko do ustalenia pisać na GG: 11840475

Nowicjusz
Opublikowano

wymienie konto / kase / itemy z ZSZC retro na zszc earth.

Na retro posiadam dwa konta.

80 int bow na jednym i 80 str bow na drugim.

Na kontach znajduje sie 2B+ Kasy, do tego itemy o wartosci ok. 10B.

więcej info na gg 7694351.

Opublikowano

Wymienię 110 bowmana full int na swsro1 z nawet dobrym eq za jakieś konto na grind road lub esro.Niestety do konta zapomniałem emaila ;/ gg:16276565

SjSRO DevilGlavier lvl 65(+)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...