Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta Silkroad - Przyjmę/Oddam/Wymienię

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymienie postac na Water za golda na Elite...

Postac to nuker s/s lvl 86 <z tego co pamietam bo dawno nie gralem>

Znajduje sie na niej troche golda na start <tak okolo 300m+> Martwy kotek... duzo elementow i elixirow... chetnych pisac tutaj PW albo gadu 8800170

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przyjmę konto na prywatnym serwerze GrindRoad Online gg 6557943, lub ewentualnie istnieje możliwość zamiany za x-bowa z 57 lvl ok 30k sp na csro (KingsPeak, posiada full son set + kusze son+3) oraz za Wizarda z 65(staff son+3) lvlem także na tym samym serwerze. Jedyny haczyk jest taki ,ze po scaleniu serverów ja nie odzyskałem tych postaci bo po prostu nie chce mi się bawić na stronce z "krzaczkami".I jeszcze jedno nie pamiętam e-maili do postaci ale mogę was zapewnić ze nie zmienię haseł gdy tylko je kupicie bo skończyłem z C-sro juz dawno.

Opublikowano

Wymienie jedno konto na serwerze GrindRoad w zamian za golda na serwerze ZSZC Water.

Offer in PM.

Wymiana na moich warunkach. Komus nie pasuje niech nie pisze.

Proste i łatwe.

NIE INTERESUJE MNIE WYMIANA NA INNE SERWERY.

Tylko i wyłącznie WATER. Nie fire , nie isro czy tsro.

Masz do zaoferowania coś na water pisz z ofertą nie czekaj.!

Opublikowano

Wymienię konto na GrindRoad na itemy/kasę/postać na serverze ZSZC Water

P.S Posiadam wszystkie dane do konta,

znajdzuje sie na nim:

76 warrior/cler (3x mozliwosci resetu skilli/statów)

64 nuker( UP)

2x noob chary

Pisz gg: 12736199

PISZ Z KAŻDĄ OFERTĄ! WSZYSTKO BĘDZIE ROPATRYWANE!

SPRZEDANE!!

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Zamienie Wiz/Cler 57 na Elite Sro albo oddam konto na mysro z jakims charem +30 za konto na Grindroad. Pisac na gg 4239486

Opublikowano

Chętnie przyjmę konto najlepiej bez postaci (ale mogą być) na obojętnie jakim privie pisać gg 13517356

我是範林肯公園,演唱會在哪裡。

13.06.2009-Chorzów, Polska

17.06.2008-Bina, Czechy

27.06.2008-Berlin, Niemcy

02.08.2009-Grafenhainichen, Niemcy

Opublikowano

Wymienie jedno konto na grindroad za cos na zszc water pisac kazda oferte rozpatrze

Wymienie również konto na elitesro na koncie znajduje sie rogue/cler - 63 na e1 , wizz/cler 55 - na e2 za te konto tez chce cos na zszc water

Wymiana na moich warunkach

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

wymienie gold (lub grab peta ) albo acc na eliteSRO za konto na grindroad...

albo dla bardziej szlachetnych pożycze konto na grindroad do czasu zarejestrowania nowego konta ;) p.s. dzisiaj spóźniłem sie kilka minut -__-

Opublikowano

Mam !! 1 !! Konto Grindroad które jestem wstanie wymienic za cos w miare wartosciowego na ZSZC Water (Tylko ten serwer) . Nie chce czystych postaci bo nie są mi potrzebne. Wolałbym wiekszą ilość golda. Wszelakie oferty z mila checia rozpatrze.

Kontakt via PM na forum.

Opublikowano

Wymienię konto na EliteSro z 65 lvl'em wizz/cler'em czystym, ale z PK statusem, za czyste konto na GrindRoad. Pisać oferty na PW lub gg 25509206.

Lub też przyjmę jakieś konto na GrindRoad!

"I nawet jak się położę to będę od Ciebie wyższy."

Opublikowano

Przyjme konto na Serwerze GrindRoad bardzo prosze o kontakt na GG 3281248

moge zamienic sie za konto na ZSZC lub Elite Sro 2

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

wymienie wizza coś koło 90 na grind road za coś fajnego na esro2 moze byc zwierzaczek :D albo premka ;d nie pogardze tez goldem :D

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...