Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Bonusswitcher By Padmak 1.5.2

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NA orientalMt2 łączę się przez kamera,ustawiam jakie chce bony,daje 2010#2 wciskam "start" i wyskakuje mi błąd tego programu do zmian ...co zrobić ?

Prawdziwe i jedyne konto Bonhart'a na MPCForum !

syganaturkabonhart.png

Opublikowano

Nie wiem co robię źle, ale proszę o pomoc. Mt2moda wypakowuję do folderu z gra. Następnie do tego folderu wypakowuję bota. Potem robię wszystko jak jest to opisane i wyskakuje mi błąd:

bladw.th.jpg

Więc jeszcze raz serdecznie proszę o pomoc.

Opublikowano

mam pytanie dziala komus to na ProMT2???

chodzi o to ze trzeba wlaczac przez connect helpera a jakbym chcial starsza wersje moda sciagnac to sobie nie pogram bo jest stary pong itd... i nie da sie polaczyc z serwerem...nawet jak podmienie serverinfo.py

jezeli chcialbym wejsc przez clienta to wtedy gra nie reaguje na bonusswitchera (nie robi sie tak jak na modzie ze jak wcisne na gre to pisze zamiast kamer to bonuswitcher cos tam)

Moj problem polega na tym ze po ustawieniu wszystkiego pojawiaja sie ??????????? ma ktos jakis pomysl na serwer ProMt2

Pomoze mi ktos juz od kilku dni zero odpowiezi...

1321811443.png

NIE BĄDŹ ŻYŁA DAJ ------------------- :)

Opublikowano

No więc tak. Mam problem... Mam Moda 2011 SF. Więc mam metka PL do niego wklejam tego MOD'a 2011 sf i robie tak: Wkleiłem tego bon.exe, Odpalilem metka wlaczylem ten plik (Strzykawke) zalogowalem sie no i kupilem kilka zmianek (tam sie kupuje zmianka 1x na atlantisie) No i dalem na 1 mjsce FMS'a (Na próbe) no i ustawiłem "SR" 20 po prawej znów "SR" 20 i tam na dole wpisuje 200 (ms) Daje tam 2010#2 klikam start i nic sie nie dzieje ;/ Po chwili wylacza sie Metek i Są "????????????????????????????????"

Pomocy !!!

Opublikowano

elo ja mam taki problemik że wszystkko ładnie ustawiam bony i nagle wyskakuje wyślij raport o błędach

to wyskakuje jeszcze zanim zacznie działać BS jest jakaś rada na to?

PS. Serwer diamondmt2

Opublikowano

Powie mi ktoś gdzie to mam wkleić?

Jestem początkujący w tych sprawach.

Edit:

Dobra już trochę obczaiłem, ale gdy daję start to wyskakuje

mi raport o błędach.

Zainstalowałem to od microsoft.

Wiecie może jak poradzić?

Kolejny Edit:

Już działa wystarczyło odpalić przez clienta

i włączyć auto kupowanie zmianek.

Ps gram na Diamond

Opublikowano

A co jeśli ktoś odpala przez connecthelper? (bo inaczej sie nie da), wszystko sie odpala, ale jak ustawiam bony jakie chce i daje start - nie bonuje, tylko stoi w miejscu (nic sie nie dzieje). jakies sugestie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Okej dzięki;)

Słuchaj mam nowy problem PaC™

bo widzę, że się tutaj trochę udzielasz więc myślę, że możesz pomóc ;] Więc dziś pobrałem Padmaka i działało mi wszystko elegancko;p

Potem wbiłem na kompa za 3godzinki włączam Padmaka i wyskakuje mi te ch0lerny błąd;/ Przeczytałem all strony tego teamu ale z tego spamu o pomoc nic się nie dowiedziałem;/

bladi.png

Pobrałem:

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=5555

Iii nadal ten sam błąd i nie wiem czo już samemu ma robić więc się kieruje o pomoc na forum;>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Okej dzięki;)

bo widzę, że się tutaj trochę udzielasz więc myślę, że możesz pomóc ;] Więc dziś pobrałem Padmaka i działało mi wszystko elegancko;p

Potem wbiłem na kompa za 3godzinki włączam Padmaka i wyskakuje mi te ch0lerny błąd;/ Przeczytałem all strony tego teamu ale z tego spamu o pomoc nic się nie dowiedziałem;/

bladi.png

Pobrałem:

Iii nadal ten sam błąd i nie wiem czo już samemu ma robić więc się kieruje o pomoc na forum;>

Może coś źle robisz ,

- Uruchom jako administrator , albo uruchom ze zgodnością xp . Błąd może się tak czasami pojawić , też tak czasami miałem , klikasz na okno metina jak wyskakuje komunikat o tym?

Wrócę ze szkoły to będę kombinował =)

Opublikowano

Działa działa , ale zniszczyło to zabawę . Na Avalonmt2 teraz prawie każdy to ma , i pvp jak tu brać jak każdy ciągle bonuje eq i wszyscy mają to w pare dni , co ja kiedyś bonowałem po 2 h dziennie przez miesiąc. Usuń to .

POZDRO POĆWICZ

Opublikowano

Może coś źle robisz ,

- Uruchom jako administrator , albo uruchom ze zgodnością xp . Błąd może się tak czasami pojawić , też tak czasami miałem , klikasz na okno metina jak wyskakuje komunikat o tym?

Wrócę ze szkoły to będę kombinował =)

Jeśłi możesz to nie róbmy tutaj spamu;> napisz na ggadu: 13204223

Bo sądzę, że zaraz napisze chmura ludzi i nic nie wyjaśnimy;p

A co do Administratora jak to urochomić;p Ja mam WIndows 7;)

@Edit

Ten błąd mi się pojawia wszystko jak trzeba.. I klikam start to po chwili wyskakuje mi ten błąd! Ten bot chodził mi ale po paru godzinach się zepsół;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Okej dzięki;)

bladi.png

Pobrałem:

Miałem to samo, zrób tak.

1. Uruchom Metka z trybem okna

2. Zaloguj się na postać.

3 Uruchom BS

4. Wstrzyknij pliczek .dll

5. Daj OK, jak ci wyskoczy okienko, to szybko wciśnij ENTER, i szybko kliknij na okno metka.

6. Mi to pomogło i działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...