Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Bonusswitcher By Padmak 1.5.2

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ktoś ma problemy ze znakami zapytania zapraszam do tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/470728-tutjak-poprawnie-uruchomic-bonusswitchera

Opublikowano

czemu mi nie dziala. wszystko ladnie sie odpali ale jak wlacze start to nie chce zmieniac i sie wylacza i ze jakis blad. na xenoxmt2 gram jak cos. aha i gdzie trzeba miec item zeby zmienialo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Item trzeba mieć na pierwszym miejscu w ekwipunku. Jaki dokładnie błąd? Z tego co wiem niektórym nie działa na XenoxMT2.

Opublikowano

Z tego co wiem to Xenox się zabezpieczył , lecz w 100% nie jestem pewien.

Czy mógłbyś podać ss z błędem??

Opublikowano

Mam mały problem,gdy klikam Choose Window nic sie nie dzieje.

Gram na DivineWorld s2 mam kamer moda.

Prosze o pomoc WYNAGRODZE

1316634418-U255649.gif
Opublikowano

Witam. A ja mianowicie mam taki problem.

Gdy próbuję odpalić Bonusswitcher'a przez "Clienta" gry wyskakują mi błędy a mianowicie same znaki zapytania.

Natomiast gdy chcę włączyć po przez "bon" wyskakuje mi LOG.

A tutaj SS jak okna wyglądają:

Czego to może być wina? Przypominając, że mam Windows XP, Service Pack 3, NET Framework 4. MSVCR100.dll, visual c++ 2010.

SS:

http://c.wrzuta.pl/w...3784ec3fc71/log

Kradnę, gwałcę i morduję!

^^

Moim Bogiem jest Zielony Pan owinięty w Biały Szal!

A Pan Spayki jest z Jamayki!

Peace and love to all under Jah!

Nowicjusz
Opublikowano

Witam. A ja mianowicie mam taki problem.

Gdy próbuję odpalić Bonusswitcher'a przez "Clienta" gry wyskakują mi błędy a mianowicie same znaki zapytania.

Natomiast gdy chcę włączyć po przez "bon" wyskakuje mi LOG.

A tutaj SS jak okna wyglądają:

Czego to może być wina? Przypominając, że mam Windows XP, Service Pack 3, NET Framework 4. MSVCR100.dll, visual c++ 2010.

SS:

http://c.wrzuta.pl/w...3784ec3fc71/log

Rozumiem ,że masz pobrane o to takie pliki.

pliki.png

Więc jeśli tak, włącz metina zaloguj sie na hara ( tak jak do gry,z tym że w opcjach ustawiasz opcję "Windows Mode" i rożdzielczosc na 1024x768, rozdzielczość pulpitu taka sama jak w metinie.) Potem wracasz na pulpit otwierasz te Strzykawke UMBENENNEN Powinno Ci wyskoczyć okienko:

okienko.png

Klikasz Ok i wyskakuje kolejne okno lub nie w zależności jak odbiAlje programowi ( u Mnie jest raz z oknem raz bez)

x86.png

Jeśli wyskoczy klikasz na " Nie" i wyskakuje okno programu:

w oknie klikasz na "Choose Dll" i szukasz pliku z paczki o nazwie "Bonusswitcher by Padmak © v1.5.2 (XP).dll"

następnie klikasz na :Choose Window i wyskakuje kolejne okienko z treścią ze masz 3 sekundy po kliknieciu w tym oknie "guzika Ok"

na klikniecie na pasu zadan w Metina zeby sie maksymalizował czyli otworzył i czekasz chwilkę. Wtedy zauważysz ze zamiast w lewym górnym rogu napisu Metin2 jest Metin2 inject cos tam i wówczas wyjdzie ci okienko programu:

Kolejnie ustawiasz wybrane bony oraz ich wartości: sciągasz item w 1 pole na :plecaku: ( jesli grasz na privie czy cliencie z 2010-2011 roku wybierasz opcie w programie pod napisem Gewalhter Server "2010# 3" ( czasem jest tak że działa inna opcja czyli 2010# 4(EDG) lub opcja 2010# 5 (UGMT2) . klikasz start i powinno zacząć zmieniać bony( nie zapomnij kupic zmianek)

Niby nic trudnego ale wiele osób sobie nie radziło nawet z filmem z forum dopiero moj opis pomógł osobą którym opisałem tak na gg. mam nadzieję, że i wam się przyda.

"

Opublikowano

Stary!!! Nie wiem jak to zrobiłeś ale działa!!! : D

Dzięki poradnik jest na prawdę Dobry!!!

Kradnę, gwałcę i morduję!

^^

Moim Bogiem jest Zielony Pan owinięty w Biały Szal!

A Pan Spayki jest z Jamayki!

Peace and love to all under Jah!

Opublikowano

Bot działa na diamondzie jak ustawicie 2010#3 to sam kupuje zmianki i nie wywala.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Udało to się komuś odpalić na Xenoxie????

To jest tylko pod serwery z plikami serwerowymi z 2010 roku, a XenoX ma pliki serwerowe z 2011 roku więc musisz użyć Switchbota v2

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...