Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Bonusswitcher By Padmak 1.5.2

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właściwości moj komputer zawansowane ustawienia systemu zawansowane w wydajności ustawienia zapobieganie wykonywaniu danych i tam dodajesz. Tak działa na w7 64bit nie wiem jak na viscie.

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właściwości moj komputer zawansowane ustawienia systemu zawansowane w wydajności ustawienia zapobieganie wykonywaniu danych i tam dodajesz. Tak działa na w7 64bit nie wiem jak na viscie.

Możesz troszkę jaśniej? ;> może mi to w końcu pomoże

Naprawiłem ;p

Opublikowano

Moi drodzy !

Łącze się na serwer który stoi na plikach z 2010 r. Odpalam bota ale wyskakuje mi albo błąd i w ramce znaki zapytania,albo bonusswitcher mi się wyłącza

proszę o pomoc !!!

Opublikowano

problemzhackiem.png

UP to mod z tego wątku a niżej ze switchbotav2

blad2.png

LUDZIE BŁAGAM POMOCY!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Siemka, pomoże ktoś ? Problem tkwi w tym, że program odpalam, bez żadnych problemów itp.

Otwieram ten plik dll, szybko przełączam na metina, i pisze "Status:Injection successful" . Obok nazwy metina też piszę coś tam związane z bonami, lecz nie wyświetla się to okienko do zmiany bonów itd.

Mojemu bratu wszystko działa, mam wszystko to samo co on, lecz to okienko mi się nie wyświetla !

Proszę o szybką odpowiedź ! 5* i + jako nagroda

Opublikowano

Zmień injector. Ja tak zrobiłem i goli aż milo. Żadnych problemów. Injectory są na tym forum wystarczy poszukać. Powodzenia. Sprawdzilem na Elite, Pandorze, ProMT2,Dragonie. Goli aż miło. A wcześniej też miałem błędy lub wywalało. Ale bez moda z Modem nie dziala!!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ehh ja mam problem z tym . Odpalam kamer moda (pandoramt2) klikam strzykawe wybieram ten plik dll wybieramy bony wybieramy 2010 #2 i naciskam start i sie wyłącza co mam z tym zrobic ? HELP !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi ładnie działa bez kamera na kliencie,bony zmieniaja sie szybciutko,oczywiście przykładowo do tarczy wbicie +15 int+15 ludzi 15 na blok i nno to troche potrwa;p

78491683556007265100.jpg
.. I need a hero
Opublikowano

mam pytanie. Wczoraj ustawilem bota zmienial mi bony ponad 3 godziny. Ustawilem bony 2k pz 15 dwureka sztylety miecze i przez ten czas ich nie wbil ... Przypadek??

Opublikowano

jwitam ja gram na erdiana.pl

powiedzcie mi czy bd to dzialac tu ?

jak tak to jak to zrobic..

czy ten program dziala na Erdiana.pl ?

jeśli tak powiedzcie jak go zrobic

Opublikowano

Tak włąsnie robie najpierw ustawiam 2010#3 i potem ustawiam srednie jakie ma wbic i wciskam start i okno ze znakami zapytania !!!!! Odpalam na Xenoxmt2 !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...