Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Bonusswitcher By Padmak 1.5.2

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Ja mam problem, mam frameworka mam moda, mam clienta uruchamiam pierw Clienta tam gdzie sie pasy wybiera, nastepnie strzykawke daje nie cos tam ok Choose Dill bonusswitcher by padmak 1,3,5 bla bla bla, program sie zmienia na Bonuss Switcher Injected, ale tabelka sie wyskakuje, help ;].

Opublikowano

Witam wszystkich czy mogl by ktos sprawdzic czy ten mod dziala na serwerze GoMetin bo prubowalem wszystkiego i nie wiem co zrobic prosze o pomoc.

Opublikowano

Witam wszystkich czy mogl by ktos sprawdzic czy ten mod dziala na serwerze GoMetin bo prubowalem wszystkiego i nie wiem co zrobic prosze o pomoc.

Jakie błędy występują ?

26495931301941812087.png
Opublikowano

np jesli ustawie 1500 hp 10 2 reka 10 miecze 10 sztylety a bedzie 2000 hp 15 2 reka 15 miecze 15 sztylety to przestanie zmieniac tak ?

Opublikowano

Jak komuś nie działa zapraszam do tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/470728-tutjak-poprawnie-uruchomic-bonusswitchera

Opublikowano

Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją i np jak chhcem zmieniac bony na diamondzie to włącza mi sie okienko ale nie chce zmieniac mi bonów... help

Opublikowano

siema

mam problem z tym bonusswitcherem.

mianowicie działał mi normalnie przez 4 dni po czym jak teraz go uruchamiam, ustawiam bony i klikam start to wyskakuje info ze program przestał działać i się zamyka. Może mi ktoś powiedzieć co musze zrobić by znowu działał ?

Dodam ze gram na PandoraMT2 i mam viste

Prosze o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...