Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Bonusswitcher By Padmak 1.5.2

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo i nie wbijesz... to pytanie do wszystkich madrych moze galu pomoze... mam to samo... win7 sp 3 64bit, Framework 4.0 i cala reszta, serwer na najnowszym klient 2011 odpalam przez klienta jako admin... dzial bonusswichter 1.5.2 oraz bonusswitcher2v ustawiam na serw 2010#3... zmienia bony, ale nie zatrzymuje... nawet jesli ustawie jeden to go nie zatrzymuje... np ustawiam HP-2000, LUdzie 10, magia 15, znajduje ale leci dalej i cos nie che mi sie wierzyc ze u wszystkich tak pieknie to dziala moze cos u mnie jest nie tak... jesli ktos potrzebuje pomocy z uruchomieniem pisac na pw opisujac blad lub zachowanie a sam prosze o pomoc w mojej sprawie...

edit: chyba rozumiem juz o co chodzi... ten program nie dziala jak trzeba...tzn... zaoszczedzadza nam jedynie czas stracony na bonowaniu czyli... jesli ustawimy trzy bony to zatrzyma dopiero wtedy gdy za zmiana wbije dokladnie te trzy bony... wiec jesli ustawicie 5 bonow mozecie wbijac miesiac jak wam starczy yang...bedziecie mieli 4 i wam nie zatrzyma dopoki nie wbije za razem 5-ciu ustawionych bonow... druga sparwa jest pamietanie o wpisywaniu prawidlowym wartosci czyli np HP wpisujemy +2000 to wazne, na ludzi +10% taka wartosc nalezy wpisac i analogicznie magia 15% bez plusa wiec ten program powinien byc calkowicie legalny poniewaz zastepuje wbijanie reczne automatem.....

edit2: aha dodam jeszcze ze dziala automatyczne kupowanie zmiane wystarczy miec otwarte okienko handlarza no i yangi na koncie... pozdro nie tego szukalem ...,.

edit3: przetestowalem bonusswitchera 1.5.2 oraz bonusswitchera2v-beta. Pierwszy jest o jakies 3x szybszy no i troche spolszczony przez gala w dodatku v2 jest niedokladna moze z racji ze to beta nie rozpoznaje +10% na ludzi no i zatrzymalo mi tasowanie po znalezieniu mniej bonow niz nastawilem.... wobec tego nie widze sensu robienia kolejnych wersji tego programu chyba ze takiego, ze jak znajdzie bon to go nie rusza i nie zmienia a tasuje tylko w poszukiwaniu pozostalych i tak az do 5-ciu:)

Nie istnieją boty które zatrzymują znaleziony bonus i raczej takich obecnie nigdzie nie znajdziesz. W ogóle nie wiem czy takie coś w ogóle jest możliwe do zrobienia.

Opublikowano

Cholera włączam tiverie , ustawiam te bony i zamiast pomyślnej zmiany wyskakuje ciągle na czacie "nie można zmienić bonusu". Pomoże ktoś?

Opublikowano

@up Moze nie kupiles zmianek przedmiotow.

Ja z kolei mialem problem, ze injector od razu po wlaczeniu sie wylaczal (konczenie pracy programu), potem sciagnalem oryginal od Padmaka i przestal zie wylaczac, potem pojawil sie nastepny problem, obojetnie jakich plikow serwerowych nie wybiore, bony nie chca sie zmieniac. Moj system operacyjny to Vista 32 bity sp2. O co kaman ;d

P.S - Priv, na którym gram to XenoxMT2.

18706.png

18413.png

33625.gif

33669.gifJEŻELI POMOGŁEM, NIE BĄDŹ ŻYŁA I JE#N#J "LAJKA"

33278.png

30497.png

33662.gif

33723.png

Opublikowano

Siema mam pewien problem z tym botem.Odpalam wszystko ładnie (gram na XenoXMT2) bot się normalnie odpala.Kiedy ustawiam jakie chce bony klikam start a tu nic!Bony się nie zmieniają!!

PS.Mam windows 7 home premium 64 bit

PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC!!

Opublikowano

Siema.

Jak wlaczam strzykawke. Wyswietla mi sie "System Windows nie moze uzyskac dostepu do okrelonego urzadzenia, sciezki, pliku. Mozesz nie miec odpowiednich uprawnien, albo uzyskac dostep do elementu.

Co zrobic???

Siema.

Jak wlaczam strzykawke. Wyswietla mi sie "System Windows nie moze uzyskac dostepu do okrelonego urzadzenia, sciezki, pliku. Mozesz nie miec odpowiednich uprawnien, albo uzyskac dostep do elementu.

Co zrobic???

Opublikowano

Jak chce zmienić na DiamondMt2 to wszystko ładnie włączam Kamer Moda wchodzę na serwer biore item na 1 miejsce kupuje zmianki ustawiam zmianki na 2 miesjce w ekwipunku, włączam bota i wszystko ok jest, mod połączył się z botem i wgl ale jak ustawiam na 2010#3 ustawiam bonu itp biore start to mi wyskakuje to http://imageshack.us/photo/my-images/69/beztytuu2wx.png/ i zamyka się metin wraz z botem.

: )

Opublikowano

ja mam problem taki:

mam dany program zainstalowany robie dokladnie jak w instrukcji

gram na cliencie bez mod'ow itp.

wiec odpalam 2010 #3 gdy chce odpalic nie daje rady i crashuje pliki sa pod 2010

Opublikowano

Tego sie nie da sciagnac wyskakuje All sharing functionality on FileSonic is now disabled. Our service can only be used to upload and retrieve files that you have uploaded personally.

If this file belongs to you, please login to download it directly from your file manager. Czyli:

Wszystkie funkcji udostępniania na FileSonic jest teraz wyłączona. Nasze usługi mogą być wykorzystywane jedynie do wysyłania i pobierania plików, które zostały przesłane osobiście.

Jeśli plik ten należy do ciebie, musisz się zalogować, aby go pobrać bezpośrednio z menedżera plików.

Chociay jestem zalogowany . Prosze o pomoc

Aha I Co do linka http://www.speedysha...r-by-Padmak.rar od sheasa Ma TROJANA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...