Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Bonusswitcher By Padmak 1.5.2

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tego sie nie da sciagnac wyskakuje All sharing functionality on FileSonic is now disabled. Our service can only be used to upload and retrieve files that you have uploaded personally.

If this file belongs to you, please login to download it directly from your file manager. Czyli:

Wszystkie funkcji udostępniania na FileSonic jest teraz wyłączona. Nasze usługi mogą być wykorzystywane jedynie do wysyłania i pobierania plików, które zostały przesłane osobiście.

Jeśli plik ten należy do ciebie, musisz się zalogować, aby go pobrać bezpośrednio z menedżera plików.

Chociay jestem zalogowany . Prosze o pomoc

Aha I Co do linka http://www.speedysha...r-by-Padmak.rar od sheasa Ma TROJANA.

ja wstawiłem swoje z kompa, a to, że trojana pokazuje to chyba oczywiste, bo to ingeruje w to co sie dzieje u nas na kompie >.>

a tak po 2 - twój link wgl. nie działa ^^

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy włączam clienta z metinem i naciskam strzykawke, wszystko normalnie hula ( wybieram sobie jakie bony dać itd. ) ale kiedy naciskam start okienko mi się wyłącza i nic się nie dzieje.

@cyfra1997, ściągnij i zainstaluj NET Frameworka v4

Opublikowano

witam potrzebuje pomocy jak to pobrac z tej strony zalogowalem sie i juz to znika a jak odrazu wbijam na linto to okno do zalogowania a niby wgl zalogowany nie jestem a i jeszcze jedno dziala na yitian2 ?

Opublikowano

pobrałem wszystko ladnie pieknie wlanczam na strzykawkę i biore tam all i po chwili wyskakuje nie znaleciono punktu wejścia procedury ??1_NonReentrantPPLLockHolder@details@Concurrency@@AE@ZX w bibliotece MSVCR100.dill. pomocy !

Opublikowano

uruchomiłem wszystko ładnie pieknie ale gdy biore te 2010 2 to klikam aby bonowali i za chwile pisze cos tam cos tam exe nie dzial i nie wysyłaj kiliakm i laguje kompa co to

Opublikowano

Prosze o pomoc mam Windowsa 7.. Odpalam Wszystko dobrze przez kamer moda na DiamondMT2 zanzaczam 2010#2 i z 3 tez próbowałem i nic sie nie dzieje nic nie robi..... Ani sie nie wyłacza ani sie nie zmieniaja help plz

Opublikowano

Jejku tyle ludzi ma tego bs'a i chami linkiem ?: D Pozdro ;p Ja niestety nie mam tak bym wam dał ...

Grafika własna. Zakaz kopiowania.

Nie bądź cham jebnij plusa :)addw.png

Opublikowano

mam problem gram na Glador przez clienta bo kamer nie chodzi bo nieznam IP bo zmienili i jak wlaczam bon plik to pisze LOG a jak wlacze metak i strzykawke to błąd MSVCR100.dll i juz niewiem co robic... prosze o pomoc

Opublikowano

Siemka.

Sciagłem tego bota i tak ...

Opiszę ;D

wszystko robie i potem na koniec mi wyskakuje jak kilikam

Choose window....

potem pisze ;;v

Eng:activate the windows to inject <put it in the foreground> you've got 3 seconds

i po Deu jeste jest...

i pisze ok klikam...

potem wyskakuje ..

Uruchmienie tej aplikacji nie powiodło się poniewaz nie znaleziono MSVCP100.dll.ponowe zainstalowanie aplikacji moze naprawaic ten problem....

o co chodzi ?? pomocy

Próbuje to na pandorzemt2 odpalic na clijent czy moze mod ??

Opublikowano

Bonusswitcher by Padmak 1.5.2

Mam pytanie otóż gram na elite i czy mógł byś mi poradzić czy będzie to na EliteMT2 działać i jak ściągnąć to z file sonic??? Z góry THX i POZDRO galu

A mógł byś dać mi link do Bonusswitchera na windowsa 7 ? Pzodro i z góry THX

Opublikowano

Ja mam problem na moim pc z xp sp3, wszystkie programy mam, antywirus nic nie blokuje. Pozałączeniu switchera.dll i naciśnięciu choose po 3 sekundach wyskakuje komunikat:

DLL-datei nicht vorhanden

Tłumacząc na polski chyba "plik dll nie istnieje". Doradźcie mi co mam zrobić by na tym xp'ku mi odpaliło.

Btw. na laptopie z vista działa wszystko normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...