Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Bonusswitcher By Padmak 1.5.2

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj macie poradnik jak odpalić.

http://www.mpcforum.pl/topic/470728-tutjak-poprawnie-uruchomic-bonusswitchera

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zauważyłem że od jakiegoś czasu nie mogę wbić bonów np 3x15 3hp na diamondmt2 już bonuję 5 dzień i nic.

I może ktoś powiedzieć czym się rożni wersja 1.5.2 od 1.5.3

Bo i nie wbijesz... to pytanie do wszystkich madrych moze galu pomoze... mam to samo... win7 sp 3 64bit, Framework 4.0 i cala reszta, serwer na najnowszym klient 2011 odpalam przez klienta jako admin... dzial bonusswichter 1.5.2 oraz bonusswitcher2v ustawiam na serw 2010#3... zmienia bony, ale nie zatrzymuje... nawet jesli ustawie jeden to go nie zatrzymuje... np ustawiam HP-2000, LUdzie 10, magia 15, znajduje ale leci dalej i cos nie che mi sie wierzyc ze u wszystkich tak pieknie to dziala moze cos u mnie jest nie tak... jesli ktos potrzebuje pomocy z uruchomieniem pisac na pw opisujac blad lub zachowanie a sam prosze o pomoc w mojej sprawie...

edit: chyba rozumiem juz o co chodzi... ten program nie dziala jak trzeba...tzn... zaoszczedzadza nam jedynie czas stracony na bonowaniu czyli... jesli ustawimy trzy bony to zatrzyma dopiero wtedy gdy za zmiana wbije dokladnie te trzy bony... wiec jesli ustawicie 5 bonow mozecie wbijac miesiac jak wam starczy yang...bedziecie mieli 4 i wam nie zatrzyma dopoki nie wbije za razem 5-ciu ustawionych bonow... druga sparwa jest pamietanie o wpisywaniu prawidlowym wartosci czyli np HP wpisujemy +2000 to wazne, na ludzi +10% taka wartosc nalezy wpisac i analogicznie magia 15% bez plusa wiec ten program powinien byc calkowicie legalny poniewaz zastepuje wbijanie reczne automatem.....

edit2: aha dodam jeszcze ze dziala automatyczne kupowanie zmiane wystarczy miec otwarte okienko handlarza no i yangi na koncie... pozdro nie tego szukalem ...,.

edit3: przetestowalem bonusswitchera 1.5.2 oraz bonusswitchera2v-beta. Pierwszy jest o jakies 3x szybszy no i troche spolszczony przez gala w dodatku v2 jest niedokladna moze z racji ze to beta nie rozpoznaje +10% na ludzi no i zatrzymalo mi tasowanie po znalezieniu mniej bonow niz nastawilem.... wobec tego nie widze sensu robienia kolejnych wersji tego programu chyba ze takiego, ze jak znajdzie bon to go nie rusza i nie zmienia a tasuje tylko w poszukiwaniu pozostalych i tak az do 5-ciu:)

Opublikowano

A mi wgl. nie działa na Diamond ;]

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano
Ile osób obejrzało filmik który wczesniej zamieściłem? Założę się, że nikt, wpisujecie tylko, że wam nie działa i laske na wszystko kładziecie. Jest wyraźnie pokazane na filmie wszystko. W momencie gdy klikacie "choose window" wyskakuje wam komunikat o 3 sekundach. Klikacie tam ok i klikacie na okno z metinem. Pisałem również, że działa bez problemu przez clienta, po co sobie komplikujecie sprawę wchodząc przez moda?

Dziękuje ci bardzo wszystko pięknie działa na Diamondmt2 masz kurwa wielkiego ++++++

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi też bony zmienia, ale właśnie ale... na średnie i umki straciłem już 600kk i kopa z tego jak ustawie 50sr i alternatywnie 20um szuka i szuka a jak ustawie 30sr i 15um to zaraz wyszukuje, ale tylko sr, bo um juz nie bardzo.

Opublikowano

Pytanie za 1000pkt.

Dlaczego podczas włączania "auto kupowanie zmianek", lub po naciśnięciu "start" pojawia mi się okno z pytajnikami i wyłącza klienta ?

Serwer ExtremeMt2s2 (klient XenoX)

Postać: Ce4 ( TOP1) / Ce4 (TOP2) / Ce4

Profesja: Ninja Dagger / Ninja Dagger / Ninja Archer

Poziom:125 / 250 / 160+

Gildia: Dangerous / Dangerous / Death Or Glory

Status: OFF / OFF / ON

Serwer: NovaMT2 Sirius / Antares (RIP) / ExtremeS2

beznazwygn.jpg

obrazhy.png

Opublikowano

to co mam zrobić,żeby po kliknięciu ,,start,,zmieniało mi bony!!??

Musisz mieć zmianki bonów w eq,albo lepiej zaznaczyć w bocie opcję auto kupowania i otworzyć sklep ze zmiankami bonów.

sygnampc.jpg
Opublikowano

Zgodzę się z pewną rzeczą.. w tych plikach jest wirus, Trojan dokładnie. Ja pobrałem ze strony padmak-a wersję 1.5.3, działa stabilnie, jednak mam problem z auto-kupowaniem zmianek na 2010#2, ta opcja jest wyłączona. Nie wiem jeszcze jak to rozgryźć.

Jakby ktoś chciał pobrać oryginały Padmak-a, to podaję linki:

Wersja 1.5.3 (DE): http://www.filesonic.pl/file/758802374

Wersja 1.5.2 (DE): http://www.filesonic...2_(Vista-7).zip

Pliki są oczywiście czyste, czego nie można powiedzieć o tych zamieszczonych przez autora....

#EDIT

Wbrew opinii użytkowników bot działa na Win7 64BIT.

#EDIT 2

A no i problem z auto-kupowaniem rozwiązałem. Nie działa po prostu na 2010 #2, trzeba spróbować uruchomić Bota na oryginalnym kliencie serwera i postarać się aby został uruchomiony na 2010#3.

Opublikowano

Pytanko, jak średnie w tym wbijać? Nie widzę takiej opcji...

rozwijasz ten pasek bonusów i pisze jasno na białym, obrażenia umiejętności i średnie obrażenia

Opublikowano

Niestety, przez tego Bota metin2, tak spadł na psy, że naprawdę brak słów, no ale niestety później czy szybciej musiało coś w tym stylu wejść, Jest Bot który sam expi, jest bot który wkłada bony, jeszcze troszkę i wejdziesz bot na ulepszanie itemków lub coś w tym stylu, nie wiem .. , nie widzę dalszej potrzeby by grać właśnie w tą grę, takie jest moje zdanie. Sami powiedźcie jaki jest sens, gry ? jeżeli bot zrobi wszystko za siebie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...