Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantamt2 [Dedyk]

misio33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

noo i trzeba bylo tak odrazu , ze jak przyjdzie technik wszystko bedzie naprawione i pogramy . wrr.

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

własnie to wczoraj koło północy gm pisał i mi sie wydawało ze to nie ty bo jakas 1h wczesniej pisał gm na ogólnym ze twoje kato jest zablokowane bo miałes włam na kato(niby komus dales passy)a o pólnmocy jako gm pisałes na ogólnym...jako gm jeszcze podziekuje za serwer^^

26495931301941812087.png[/url]
Opublikowano

Eragon przestan sie tlumaczyc...

Banshee trzymal wszystko w kupie... cos bylo nie tak 1 pw i zaraz to naprawial..

sluzyl dla graczy... a Ty co? ani na pw nie odpiszesz wielki pan i wladca...

ani nic na serwie nie robisz...

i jeszcze dla najgorszych "smieci" grajacych w ta gre dajesz Administratorow...

no Coz moge CI jedynie pogratulowac...

Nie ma co sie scierac tutaj...

ja juz tez konto oddalem bo to nie ma najmniejszego sensu...

zrob cofke i daj event bedzie kwita jak to zwykles robic;]

pozdro&pocwicz ;*

PS. Polecam luknac te ssy dodane przez Banshee jaka macie dojrzala administracje;] ;***

Opublikowano

Ściemy ? Człowieku zastanów się co ty mówisz .... Edytować ci logi w 10sec? Przecież to jak pisanie w notatniku.... A tutaj masz dowody na SS wszystko łączeni z rozmową z nim na gg którą przed chwilą odbyłem.

Wielki mistrz Banshee ? A kto wprowadził 6/7 bon zmieniał absy jak mu się podobało itp ? Przez kogo tyle Crashów było i cofek (przez te jego questy)... Co wy tak mu ślepo wierzycie co ?

Może z tej rozmowy wyżej nic nie wynika co ? To proszę bardzo przewinę trochę wyżej :

http://img827.imageshack.us/img827/59/screen3kt.jpg

To nie jest screen czegoś co można sobie od tak edytować jak np. Logi... Tak samo robił Xiao,.... Kasował edytował i robił co chciał bo z logami tak można archiwum gg już gorze... Niech ktoś mi pokaże że w grze się wyświetliło coś takiego co on tam wyżej napisał ...

Opublikowano

Eragon wez lepiej zamkinij ten serwer i bedzie po wszystkim . Ja tam dla Banshee wierze tylko on z calej waszej paczki najbardziej spoko byl .... wy rozdajecie eq itp a z reszta robcie co chcecie ja i tak nie gram na tym serwie to mi tam wisi i powiewa co wy dajecie itp ;] Arkanta jak dla mnie OFF

Opublikowano

Dobra off 4ever

Mam nadzieje że Ci kasa za detyk się zwróciła mała rade nie stawiaj już serwerów to kasy nie zmarnujesz i nie będziesz szukał po czyich kieszeniach pozdro lecę pograć w CSS'a

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

Wywalili Banshee to już po serwerze on jedyny trzymał ten serwer.....

Bez niego nie ma serwera.

Narka all fajnie sie grało....ale cóż takich mamy idiotów w Polsce;P

Opublikowano

Wiecie, Ten serwer to mozna sobie w **** wsadzic i jego wladce Eragona ... Ide szukac nowego Privka.. Chetnie wkleje do Sygnatury info o wspanialym serwerze. To by bylo na tyle 3m sie :*

Witam wszystkich !!!

Jeśli w czymś pomogłem to kliknij + w prawym dolnym rogu mojego posta.

Dziekuję i Pozdrawiam !!!

Wiku ;)

345hglc.png

Opublikowano

Serwer zapowiadał się fantastycznie, i gdyby nie zrypany team taki byłby.

Serwer przyciągnął w miarę dużo osób, ponieważ był nie typowy, ale jak zwykle Team wszystko spieprzył.

Pozdrawiam tych n3osków Eragon, Mitsu, Cameron ;]

Gdyby nie Banshee nic byście nie osiągneli wszystkie bugi by zostały jakie były, to Banshee większość usunął i chwała mu za to ;]

1356721310-U739101.png

Opublikowano

oczywiscie Eragon - totalny bezmozg... nabral sie 2 razy na to samo widac ze to dziecko jakich malo... juz nigdy nie wejde na server od tego falusa... A co do cb Banshee to wspolczuje ci, ze tyle czasu straciles na taki idiotyczny server... zapowiadal sie swietnie ale taki zjebany team ze sie nie da... Mial byc alamut, a tu zamiast niego zrobili TAKIE GOWNO JAK ARKANTA MT2!!! zjebane do granic mozliwosci!!! Jakby banshee byl na alamucie, to tego serva nie przebilo by nic :DD

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Mentor
Opublikowano

Wiecie dlaczego taki bony po 1,5k int'a sily itd wbijaja? TO dzieki Cameronowi (Azazel) =D

Opublikowano

Eragon nic do cb osobiscie niemam

ale jak taki naiwny jestes to nadajesz sie do tego typu interesu

szukam innego priva

sygn1.png
Opublikowano

O_o a ten temat jeszcze istnieje myślałem że już zamknięty ale widze że Eragon się nie poddaje i myśli dalej jak kokosy zbijać ^^

Eragon teraz ja Ci postawie ultimatum albo ograniesz all i wyjebiesz tych łomów z team albo zacznij likwidować serwer bo z tego co widzę miałeś tylko 100 online i liczba graczy spada a miałeś prawie 400ppl

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

to że się im nie udało z serwem nie musicie odrazy mówić że odrazu dla kasy był zrobiony.Jak komuś się nie uda zrobić to każdemu mówicie że był zrobiony dla IS? pozatym serwer musi być z czegoś opłacany ktoś będzie płacił ze swojej kasy żebyście wy mogli sobie pograć?

Jasio90.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...