Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantamt2 [Dedyk]

misio33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 dni OFF po to aby zrobic mape zombie z lagami;] Gratz!!

jednakowoz koncze gre juz tutaj glownie z tego powodu ze DOmkis jest Gm`em...

dzieki pozdro

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mialo nie byc zadnych restartow ani nic.. juz kilka bylo;]

IS nadal tylko na ch1.. ciekawe czy wojny odbugowane jak nie to wychodzi na to ze nic na servie nie zrobili..

Opublikowano

Tu nie chodzi o odbugowanie postaci po prostu zmieniły się kordy mapy zombie i wszystkie postacie które się tam znalazły trzeba przenieść w inne miejsce. Są 3 opcja albo przenosić ręcznie, albo all postacie w 1 miejsce albo wprowadzić scrypt na strone by przenosił postacie. Jak przyjdzie nasz technik to z tym zrobi.

Opublikowano

niech ktos da spolszczenie po jak wrzucam te pliki do moda kamera to nie odpala mi wiece porsze o spol zeby dzialalo na modzie kamera SF Bedzie + +

87036772528495453814.png
Opublikowano

Mam nadzieje że szybko ta nową mapke dodadzą bo jak nie to bb bo już mnie ten serwer denerwuje

Teraz metków nie moge bić na zoombie mam takie lagi że bije ss'ami..

Opublikowano

A mnie GA olewa pisze do niego od godziny 15 zeby odbugował postac .... po prostu mnie i reszte graczy am w dupie .... i nic nie odpisuje ani nic z tym nie robi ... to jest żałosne ...

Opublikowano

ŚMIESZNI JESTESCIE ... TE WASZE OBIETNICE OO JUŻ TO WIDZE .... TAK JAK PRZERWA 2 DNIOWA MIELIŚCIE COŚ ZROBIĆ A TYLKO ZJEBALIŚCIE SPRAWĘ .. CENY DROŻSZE LAGI NA ZOMBI LAND JAK CHUJ POSTACIE ZBUGOWANE .. JAK BYŚCIE CHCIELI DAWNO BYŚCIE TO ODBUGOWALI ALE PO CO LEPIEJ POCZEKAĆ NA TYPA CO WAM TO ZROBIĆ BO WAM SIĘ NIE CHCE HAHAHAHHAA

Opublikowano

wurwia mnie to juz pisalismy do ciebie odbuguj postacie recznie all w 1 miesce zrobiles reset pisales ze odbuguje i co gowno kurwa zrobiles zal mi juz powoli tego serwa zjebaliscie sprawe...

Opublikowano

Scrypt gotowy i działa. Wystarczy zalogować się na stronie i w "Odbuguj postać" wpisać w odpowiednie miejsce nazwe postaci. Ehh...

Mentor
Opublikowano

http://www.speedyshare.com/files/28292939/serverinfo.py

Wklejacie to do Moda Kamera 2010 i uruchamiacie =)

Opublikowano

dzięki za grę na serwie ale to już nie ma sensu. lagi na zoombie przez te ustawienie metków że Hej. 2 dni roboty żeby zrobić ''Nic''(tylko to co było zepsute przy stawianiu nowej mapy która była obiecywana kilka dni temu. Gra na tym serwerze już nie ma sensu na wyższym lvl. na moim lvlu jeszcze jakoś idzie exp ale na 136 idzie 0.06 za metka.

Jasio90.png
Opublikowano

Banshee tak myślałem że Cie już nie ma w Team'ie jak wczoraj nie grałeś....A jak cb nie ma to mnie tam już też nie ma,więc Dziękuje za gre bb odchodzę z serwera Pix.

Opublikowano

to moze przestan pier.... i powiedz kiedy DOKLADNIE serv bedzie sprawny ... bo tak nawijasz nawijasz a nic sie nie dzieje .

Opublikowano

Serv działa przyjdzie dziś technik to wgra nową mapkę i popoprawia wszystko żeby nie padało ja się za to nie biore bo jeszcze coś spier^le.

Serwer już teraz jest dużo bardziej sprawny niż wcześniej teraz pada logowanie to jest dla technika 5min roboty wcześniej cała baza padała i były cofki itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...