Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantamt2 [Dedyk]

misio33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Game tutaj Ar0x z alamuta ;> inaczej KochamPepsi jak Ci się wiedzie życie?

arkante nie polecam ... rzeczywiście syf

//Nieregulaminowa sygnaturka.

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera osobiście nie polecam... Przegrałem na nim długo z moją paczką, ale niestety to był błąd. Administracja nie ogarnia. Przyjmują lamerów którzy ch wielki robią + spierdalają (bo inaczej tego nie da się nazwać) całą bazę... Non stop zmieniają bony na kosmiczne wartości. GA (Banshee) rozdaje eq z Navi... wielokrotnie widziałem jak osoby mają zawyżone bony 1-5 i 6-7 niż normalne... np. zamiast 15 absa na miecze mieli po 25 itp... To tyle ode mnie. Polecam Wam znaleźć jakiś inny. Szkoda jedynie Waszego czasu.

Pozdrawiam

SerpenT aka Ackis

PS. Eragon wybacz mi, ale musiałem to napisać... Niestety, to co odpierdziela Twój team to porażka... ;<

Opublikowano

Oj nie nie chłopaku... Gram/grałem na tym serwerze od samego początku + WoM... Pomagałem Eragonowi robić IS'a i testowałem wiele, wiele rzeczy na tym serwerze więc mam prawo do wypowiedzenia się na ten temat. A co do konta to nie założyłem go tylko po to żeby się wyżalić. Po prostu stwierdzam fakty. ;-)

Opublikowano

Ten serv skazany na upadek byłem świadkiem jak [HA] Eragon polowie serva dal 250lv i wywalal bryly zlota więc nQ Arkantamt2

x

Opublikowano

Dobry serv ale dedyk słabe pliki ja mam lepsze na servie moim pozdro masz pluska prezka 10/10 serv 61/0

xxx5xxx Done

xxx10xxx Done

xxx50xxx Done

xxx91xxx Done

xxx300xxx Done

xxx500xxx Not Done

xxx1000xxx Not Done

Opublikowano

Dawałem temu serwerowi już nie jedną szansę ale patrze że Eragon niczego się nie nauczył jest to chłopak ograniczony umysłowo.

Mam nadzieje że jeszcze dziś serwer padnie a jak nie to powodzenia graczom mam nadzieje że nikt "kurwicy" nie dostanie

Pozdrawiam moją gildię Shinsoo

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

ten bug byl od poczatku ale eragon zabronil go usuwac / rozpowiadac bo on byl tylko dla znajomych eragona (ok. 20 osob) ktorzy robili sobie eq za free, polegal on na tym ze fryzury dla wojownika ulepszalo sie na epickie eq, perly itp.

Opublikowano

W związku z zaistniałą sytuacją postanowiliśmy przeprowadzić reset kont (jest to jedyne wyjście). Wszystkich którzy utracili postacie, sm etc. bardzo przepraszamy. Podziękowania należą się Banshee. O 21 Reset serwera wszystko od nowa.

Opublikowano

Oj tam odrazu syf bagno itp...poprostu taka administracja ;d , ja pogram jeszcze 4 fun ^^.

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

Jeżeli ikonta zostaną usunięte obiecuje że wiecej jak 50ppl nie będziecie mieli chuj mnie obchodzi że ludzie maja eq z NAVI nie trzeba było sie opierdalać tylko porządek zrobić a nie po jajcach się drapać

Eragon myślałeś że jak dasz cameronowi GM to będzie spoko taki chuj masz teraz wali mnie to że jest bug itp ludzie tylko zmarnowali czas i pieniądze a ponoć serwer był postawiony dla przyjemności chyba kurwa dla korzysci

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

Na prośbę autora tematu proszę o usunięcie tematu.Serwer off 4-ever.Misio33 ma bana na MPC.

Zbieram +siki :)

Nick na privach Ohmna :)

Opublikowano
arkanta 4ever off ;(( ;CC [*][*]

skąd masz taką informacje , może poprostu pleciesz glupoty a ludzie ci wierzą ... ?

Poczekajmy do 21:00...

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...